eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این میزان مواد حدود ۳۰۰ گرم گز خواهد شد 👇 شکر دانه ریز یک پیمانه پر (۲۱۰گرم) آب ۱/۴ پیمانه پر (۵۵ گرم) گلاب ۱/۴پیمانه پر (۵۵ گرم) گلوکز ۱/۲ پیمانه سرپر (۱۸۰ گرم) سفیده تخم مرغ ۲ عدد (۶۰ گرم) 👈درابتدا شکر،اب وگلاب را درون ظرفی باهم مخلوط کنید وروی حرارت ملااااایم گاز بگذارید هم بزنید تا شکر آرام آرام در آب وگلاب کاملا حل شود (ظرف مسی یا تفلون ضخیم یا چدن ) پس از حل شدن شکر ،گلوکز را اضافه کنید(گلوکز رااز لوازم قنادی تهیه کنید قیمت زیادی هم نداره😉) هم بزنید تا گلوکز روان شود سپس حرارت را کمتر کنید تا شهد کم کم قوام اید وغلیظ شود،هر از گاهی شهد را هم بزنید چون به خاطر وجود گلوکز ممکنه رویه ببنده،پس هم بزنید تا یکدست وسفید مانند شود و تا جایی که شهد قوام آمده یعنی زمانی که انگشت داخل شهد زدین بلافاصله با یکی دوبار باز وبسته کردن انگشتان شهد حالت نخ مانند بشه (پس با حرارت کم ومدت کافی اجازه دهید تا شهد قوام اید بدون اینکه شهد جوش بخوره،نه در زمان حل شدن شکر و نه هنگام قوام امدن👉نکته مهم)حدود ۵۰_۴۵ دقیقه ای ممکنه زمان ببره، پس از اماده شدن شهد ،ان را روی بخار آب کتری بگذارید تا گرم بماند، سپس سفیده های تخم مرغ (ازقبل همدمای محیط شده باشند )را با همزن خوب بزنید تا کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد(مهمه که خوب فرم بگیره وشل نباشه)،دو سه قاشق از شهد گرم را با سفیده مخلوط کنید تا سفیده، هم با شهد همدما شود وهم روانتر،درنهایت سفیده را به کل شهد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید و برروی حرارت کمممم گاز بگذارید با همزن مدام هم بزنید تا مایه گز کاملا یکدست وهوادهی شود وکم کم سفت ،تا جای ممکن با همزن هم بزنید درنهایت ادامه هم زدن را باقاشق چوبی بصورت پارویی، تا زمانی که گز سفت شده وبا ضربه زدن از قاشق نمیریزد،دراین هنگام مغزیجات دلخواه را اضافه کنید هم بزنید تا گز کاملا سفت شود(مشابه فیلم) گز را داخل ظرفی که سلفون کشیده واردپاشی کرده اید صاف ویکدست کنید یا اینکه میبینید که با دست هم قابل شکل دادن هست☺ چند ساعتی دریخچال بگذارید وپس از سفت شدن برش بزنید 🛑🛑پخت گز باید با حرارت کممممم وزمان زیاد باشه حدود یک ساعت یک ساعت ونیم😉حرارت زیاد باشه سفت نمیشه ته میگیره رنگش هم عوض میشه واینکه شهدتون هم خوب قوام بیاد درحد عسل رقیق(عسل شل) باشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیا کباب در واقع ترکیبی از همان خوارک لوبیا و کباب گوشت است.لوبیا کباب این روزها در رشت بسیار محبوب شده است در این غذا که می‌توان آن را در وعده‌های مختلف غذایی مخصوصا صبحانه میل کرد، کباب چنجه را به همراه خوارک لوبیا چیتی سرو می‌کنند، این غذا پس از آنکه تکه‌های چنجه در خوراک لوبیا ریخته شد، خورده می‌شود طرز تهیه: لوبیا چیتی را 12ساعت خیس کنید.درطول این مدت چندبار آب آن راعوض کنید.سه عدد پیاز خلالی خردشده را در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سیب‌زمینی نگینی خردشده را به آن بیفزایید و تفت دهید.لوبیا چیتی را 2 تا 3 بار با کمی آب بجوشانید وآب آن را دور بریزید.آن را به همراه آب به پیاز اضافه کنید تا بپزد. رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را نیز به آن بیفزایید.هم‌زمان گوشت راسته را به صورت چنجه به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را در ظرفی با یک پیاز رنده‌شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید یکساعت زمان دهید تا گوشت مزه دار شود. گوشت رابه سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. هنگام سرو آن را در خوراک لوبیا بریزید و با روغن زیتون و آب لیمو یا نارنج سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کشک خشک روچندساعت قبل خیس میکنم بعدتوکشک ساب میسابم اندازه ای که لازم دارم بعدتوقابلمه روغن حیوانی ریختم چندتاپیازروخلالی خوردکردم به روغن اضافه کردم تاطلایی بشه بهش زردچوبه زدم تفت دادم بعدیه گوجه رورنده کردم ریختم داخل پیازتاخوب پخته بشه بعدکشک های که سابیدم روبهش اضافه کردم گذاشتم خوب گرم بشه ولی جووش نیادچون بریده میشه جداگونه بادمجون سرخ کردم تویه قابله کمی روغن ریختم نعناع داغ درست کردم بعدبادمجوناروداخلش ریختم بایه ذره نمک ونصف استکان اب گذاشتم بادمجونانرم وپخته شه روغن بیادامادست بعدتوظرف موردنظرمون بادمجون ریختم روشم کشک ریختم بانون میخوریم .اونایی که بادمجون نمیخورن کشک شوخالی استفاده میکنن خیلی خوشمزست ماتابستوناهمش کشک درست خیلی گرمه اینجا😕😕😕دستورکشک بادمجان من 🙊🙊🙊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: پودر بادام درختی نیم پیمانه ارد دوقاشق س سرصاف کره پنجاه گرم پیاز متوسط یک عدد نگینی شده عصاره مرغ یا گوشت یک عدد شیر سه پیمانه نمک وفلفل به میزان لازم جعفری خرد شده برا تزیین طرزتهیه: اول کره وپیاز رو با حرارت ملایم تفت بدین تا نرم وشفاف بشه ارد رو افزوده ودوسه دقیقه تفت بدین پودر بادام وعصاره رو اضافه ویکی دودقیقه دیگه تفت داده وبعد شیر رو کم کم اَضافه وهمزمان با همزن دستی بزنید تا گلوله نشه مدام هم بزنید تا جوش بیاد وغلیظ بشه نمک وفلفل سوپرواندازه کنید ودر ظرف کشیده جعفری خرد شده بپاشید پ.ن:من بادام رو ده دقیقه با اب جوش خیس کردم وپوستشو گرفتم وروی پارچه پهن کردم خشک که شد با اسیاب پودر کردم در اين سوپ به جاي بادام درختي از بادام زميني نيز ميتوانيد استفاده كنيد اين سوپ مناسب افراد سالمند و كودكان ميباشد.. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط شوید ساطوری شده ۱/۴ پیمانه جعفری ساطوری شده ۱/۴ پیمانه سیر خرد شده ۲ حبه سیب زمینی رنده شده ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه روغن برای سرخ کردنی نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا پیاز نگینی شده و سیر را در تابه سرخ کنید و سیب زمینی رنده شده را به آن بیفزایید تا با حرارت ملایم نرم شوند. در ظرفی مناسب گوشت چرخ شده بدون چربی، مخلوط سیب زمینی، پیاز خنک شده، تخم مرغ و آرد سوخاری را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنیداز مخلوط بدست آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید و کاملا گرد کنید. میتلف لقمه ای، لقمه گوشتی، سرخ کردن گوشت روغن را روی حرارت داغ کنید و گلوله های گوشتی را در روغن غوطه‌ور کنیدلقمه های گوشتی شما آماده شده است. شما می‌توانید آن را با پوره سیب‌زمینی یا ماکارونی سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا