#شيرينى_دارچینی
١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامهاي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد
يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد
١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين
مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين
تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 270 کالری)
@shirini71
#صبحانه_کافی_شاپی
سلام دوستان🌹
امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌹
این مدلی صبحانه عالیه😋
نان لواش یا نان پیتا ۲ عدد
۳ عدد تخم مرغ
یک کاسه پنیر پیتزا
فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن
جعفری خورد شده
کره ۲۰ گرم
داخل تابه رو چرب میکنیم و نان لواش یا پیتارو قابلمه میذاریم روش و دورش رو برش میدیم تا گرد شه و کف تابه میندازیم بعد تخم مرغ و پنیر پیتزا و فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن و جعفری میریزیم و هم میزنیم و یک نان لواش یا پیتا که دایره ای برش دادیم و گذاشته و در تابه رو میذاریم تا بپزه و کره میزنیم و وقتی یکطرف پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه بپزه و اون طرف هم کره میزنیم
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت کافی شاپی
@shirini71
#مرغ_بریانی_زعفرانی_درفر
معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید.
مواد لازم:
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ بریان
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید.
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#ترشی_قارچ
#قارچ_مزه_دار_شده
#سالاد_قارچ
مواد لازم:
- 500 گرم قارچ بی بی (کوچک)
-3 ق غ روغن زیتون
1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
1/2 فلفل دلمه ای قرمز
3 ق غ گیشنیز خرد شده
سس :
1/2ق چ نمک
2 ق غ سس سویا
1 ق غ شکر
3 ق غ آب لیمو تازه
1 ق غ پوست لیمو
طرز تهیه:
قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید.
روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه).
در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
@shirini71