eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این مدل کوکو رو من همیشه با سیب زمینی ابپز میپختم ولی روغن زیادی جذب میکرد. این بار از سیب زمینی خام استفاده کردم. یک عدد سینه مرغ رو ابپز کردم, به همراه پیاز و ادویه و سیر. مرغ رو ریش ریش کردم. میشه مرغ رو چرخ کرد ولی من دوست دارم طعم مرغ زیر دندون احساس بشه. سه عدد سیب زمینی, یک عدد پیاز و یک تکه فلفل دلمه رو رنده ریز زدم و ابش رو گرفتم, با مرغ مخلوط کردم. دو عدد تخم مرغ, دو قاشق ارد سوخاری, دو قاشق جعفری خرد شده, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه, پودر لیموعمانی, پودر سیر و یک قاشق پر رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کردم و خوب مخلوط کردم. توی روغن داغ سرخ کردم. نکته : از ساقه های سبز پیازچه هم میشه استفاده کرد @shirini71❤️
‌ سلام مهربونا 🌻🌻🌻 کبه یا کپه یکی از اون غذاهاست که من خیلی دوست دارم ،اما درست کردنش زحمت داره 😉‌ ‌ مواد لازم : گوشت چرخ کرده صدگرم برنج نیمه یک پیمانه زرشک دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد گردو آسیاب شده پنجاه گرم نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم ‌ ‌ طرز تهیه : ابتدا برنج نیمه ای که از قبل خیس کرده اید را با مقداری آب و نمک بپزید تا برنج له شود ،بعد آبکش کنید و همان طور که داغ است بکوبید یا درون غذاساز ریخته خوب له و ورز داده کنید . پیازها را خرد کرده سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت دهید و به آن ادویه ها ،گردو و زرشک را اضافه کرده از روی گاز بردارید . از برنج مقداری بردارید و مانند تصویر درون قالبی که پلاستیک پهن کرده اید قرار داده و با کمک قاشق سعی کنید برنج به اطراف قالب چسبیده و وسط آن خالی شود (زیاد نازک نشود ) و بعد مقداری از مواد گوشتی را وسط آن قرار داده رویش را با مقداری برنج بپوشانید و پلاستیک فریزر را ببندید . و بعد آنها را به آرامی داخل روغن سرخ کنید تا لایه ی بیرونی کبه ها کاملا سرخ و ترد شوند و با سس قرمز سرو کنید نوش جان 🌻🌻🌻 نکته : می توانید به جای استفاده از قالب با دستتون به کبه ها شکل بدید . اگر برنج به دستتون می چسبه می تونید مقداری آب کنار دستتون بزارید و کمی دستتون رو مرطوب کنید تا راحتتر باشید . مراقب باشید روغن خورش زیاد نباشد چون باعث وا رفتن کبه ها می شود . سعی کنید یک روی کبه که سرخ شد آن را بر گردانید و از جابه جا کردن زیاد کبه ها در روغن جلوگیری کنید . اگر مواد برنجی خیلی شل بود چاره ای جز اضافه کردن مقداری آرد به مواد نیست . برای اینکه کبه ها خوشرنگ و خوش عطر شوند می توانید موقع ورز دادن برنج به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید . دوستتون دارم شاد باشید ❤❤❤‌ ‌ ‌‌ ‌📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 👩‍🍳🍝@shirini71
اگه برنجتون احیانا" شفته شد ویا مهمون داشتید از شب قبل مونده باهاش می تونید کبه درست کنید👆تو اشکال مختلف می تونید درست کنید ,گرد,سه گوش @shirini71❤️😋😋😋😋😋
#نان_خانگی_ساده 👇 مواد لازم برای ۱۰ نفر تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱ استکان خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر 2 قاشق غذا خوری شیر یا آب ۲ لیوان زعفران به مقدار لازم آرد به مقدار لازم نمک یک قاشق چای خوری کنجد به مقدار لازم ۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد. ۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید... همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده... ۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید... ۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه... ۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد... سایر نکات بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه... من برای رومال نان بهش زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه... تو فرتون یه ظرف آب بگذارید😊😊 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبد آرزوهایم را برای امـروزتـون با شـادی حس خوب و یہ دنیا انرژی مثبت پر می کنم. الهی امروز یکی از بهترین روزا باشہ براتـون 💕
‍ ‍ ‍ 💓 👌👌هشتم اردیبهشت1398 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1خرما(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + +یک عدد نان باگت کوچک +۹۰ گرم سینه مرغ آبپز+خیار شور ( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۱تیکه کباب تابه ای(۱۰*۱۰)+دو کف دست نان لواش ( 250کالری) ❣بعدازشام یک کاسه کوچک ماست کم چرب @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد ران و یک عدد سینه رو نواری برش دادم و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا، یه کوچولو دارچین ، زرشکی با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن بعد از اون هویچ های رشته ای رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردم به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود 2قاشق شکر لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه. 💖 @shirini71 💖
سلام.وقتی هندوانه رو میبریم و میزاریم یخچال بعد از یه مدت سطح روی هندوانه خشک و خراب میشه و مجبوریم لایه ی روش رو ببریم،من برای اینکه مجبور به این کار نشم روش سلفون میکشم میزارم یخچال.هر بار هم که میخوام ازش بر دارم سلفون رو بر میدارم و دوباره همون سلفون رو میکشم روش. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 👇 👩‍🍳🍝@shirini71