#حلوای_هویج_ارومیه
۳تا هویج بزرگ درشت رنده کردم یک لیوان شکر بهش زدم گذاشتم نیم ساعت موند تا آب بندازه بعد از نیم ساعت گذاشتم روی حرارت با همون آب خودش با حرارت کم بپزه البته در قابلمه باید گذاشته بشه وقتی که پخت یک لیوان شیره انگور زدم گذاشتم تا کمی هم بااون تفت بخوره ولی اینبار درشو نیمه باز گذاشتم وقتی که شیره جذب شده حدود دوسه قاشق از شیره ته قالبمه مونده بود تقریبا ۲ق غ گلاب زدم بعد گردو وهل اضافه کردم خوب هم زدم شعله رو خاموش کردم ......
این حلوا یکی از خوشمزه ترین سوغاتی شهر ارومیه هستش امیداوارم از طعمش لذت ببرین ....
منکه بردم😉
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#خورش میگو 🍤😋
.
مواد لازم :
میگو پاک شده 200 گرم
هویج 1 عدد
قارچ به تعداد دلخواه
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 3 تا 4 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان دلخواه
روغن زیتون به میزان دلخواه
طرز تهیه :
.
● تابه ای رو روی حرارت قرار بدین و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ بشه. پیازهای خرد شده رو داخل روغن تفت بدین. سیر رو هم در هنگام تفت پیاز بهش اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت بدین.
.
● هویج و قارچ خرد شده رو اضافه کرده و تفت میدیم.
.
● حالا میگوهای تمیز شده رو به مواد اضافه کنید و تفت بدین تا جایی که رنگ میگو تغییر کنه و آبش کشیده بشه. زرد چوبه و فلفل رو هم روی میگوهای در حال تفت بریزید و هم بزنید.
.
● بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و وقتی رب رنگ پس داد یک و نیم لیوان آب به همراه ادویه خورشتی رو اضافه کرده و در تابه رو ببندید و اجازه بدین خورشت روی حرارت کم بپزه و جا بيفته.
در آخر نمک رو هم داخل خورش میگو بریزید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید 😋😉
fatemeh3330
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#سالادعدس_ رژیمی
یک پیمانه عدس
یک کاسه کلم بنفش ریز خرد شده
نصف کاسه ذرت
فلفل دلمه ای زرد و قرمز به میزان دلخواه
خیارشور به میزان دلخواه
جعفری خرد شده یک پیمانه
نمک ، آب لیمو ، روغن زیتون
ابتدا عدسها را درون یک کاسه بریزید و بگذارید در آب داغ خیس شوند بعد از اینکه عدس ها متورم شدند ، آب آن را عوض کرده و بگذارید تا بپزد عدس پخته شده را درون یک کاسه میریزیم مواد دیگر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ادویه و آب لیمو و روغن زیتون هم اضافه شود سالاد ما آماده است.
@shirini71
#باسلوق_ژله_ای
مواد لازم:
نشاسته گل : نصف لیوان،
آب سرد:یک لیوان و نیم،
شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، کره: نصف ق غ (اگر از روغن استفاده کردید دو تا سه ق غ)،
ژله : یک بسته ، ،
گلاب : 3 ق غ
طرز تهیه:
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه.
سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد کره رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.مواد رو داخل ظرفی که پلاستیک فریزر انداختیم میریزیم و به مدت پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم،سپس برش های مثلثی یا مربعی میدیم و توی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل میغلتونیم.
نکات:
*اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید.
@shirini71
#کیک_هندوانه_تابه_ای
🍟👩🏻🍳
آرد دو پیمونه
تخم مرغ سه عدد بزرگ
شیر بیشتر از نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات اشکی
رنگ خوراکی مجاز سبز وقرمز
ابتدا گاز رو روشن کنید وشعله پخش کن بذارید تا گرم بشه ی قابلمه یا تابه ی در دار رو چرب کنید کنار بگذارید .در کاسه ای تخم مرغ ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار وحجیم بشه حالا شیر وروغن رو اضافه کنید ویکم هم بزنید . آرد وبکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردین اضافه کنید (در سه مرحله) با لیسک هم بزنید .مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یکی از قسمتها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید وظرف دوم رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید رنگ سفید من یکم بیشتر شده شما کم کنید😅به مواد بیشتر رنگ سبز اضافه کنید .داخل تابه اول رنگ سبز ،بعد رنگ سفید ودر آخر رنگ قرمز رو مثل کیک زیرا بریزید ،دمکنی بذارید حدود پنجاه دقیقه تا یکساعت با حرارت ملایم بگذارید روی شعله پخش کن بپزد ،کیک رو خارج کنید تا گرمه شکلات چیپسی اشکی روش بچینید بذارید یخچال تا شکلات که آب شده روی کیک دوباره سفت بشه 🍁
@shirini71