eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قهوه موکا 😍😍 قهوه اسپرسو ۱۵۰ میلی لیتر شکلات ۵۰ گرم شیر ۵۰ میلی لیتر یه نوشیدنی عالی ترکیب هات چاکلت و قهوه اسپرسو قهوه اسپرسو داغ را به شکلات ذوب شده و شیر داغ اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا یکدست شود در ماگ ریخته سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی 100%امتحان شده. آرد دولیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غ شکر یک لیوان شیر یک لیوان داغ روغن یک لیوان سر خالی تخم مرغ 4 عدد وانیل نصف قاشق چ بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری پودر هل یک قاشق مرباخوری برای روی کیک بعد از پخت👇👇 نصف قوطی شیر عسلی پودر نارگیل بو داده نصف لیوان دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و ۸بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.توی قالب مستطیلی 23×35یا قالب 20 ×39 هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کف قالب را با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست.: نکته مهم تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه 👆نکته دوم:فر از قبل روشن و باشه . 👆نکته سوم: موفع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.) بهد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودر پسته تزیین تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(بدون زرده تخم مرغ یه شیرینی فوق العاده خوشمزه بایه عطر ببادموندنی ؛ ماندگاری بالا بافتشم لطیف و شیرینیش اصطلاحا تودهن آب میشه ... ✍🏻مواد لازم: 🔘پودر بادام / 1 پیمانه 🔘پودر قند / 1 پیمانه 🔘آرد / حدود 3 پیمانه ( آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد ) 🔘روغن جامد ذوب شده / 1 پیمانه (من روغن جامد نداشتم روغن صاف زدم) 🔘هل / 2 قاشق چایخوری 🔻روش تهیه: روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم.روغن نباید داغ بشه. پودر قند و هل رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد پودر بادوم رو اضافه میکنیم. بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه میکنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه. بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره. خمیر رو به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز میکنیم . با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی میندازیم. دمای فر 160 طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه تا زیرشیرینی طلایی بشه بعد از پخت و خنک شدن با الک روی شیرینی ها پودر قند میپاشیم. 🚦نکات: بهتره که از پودر قند دستور یه مقداری کم کنیم چون روشو پودر قند الک شده میریزیم خیلی شیرین میشه. 🚦من خودم ½ پیمانه پودر بادوم هم اضافه کردم بهتر شد. اگه بادوم کاملا پودر نشه و زیر دندون بیاد خیلی شیرینی خوشمزه تر میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: برنج ٤ پ پلوپز(٥٥٠ گرم) تخم مرغ کامل ٣ عدد زرده تخم مرغ ١ عدد ماست سون ٢ پ (٥٠٠گرم) كره ١٢٠ گرم نمك ۱ ق چ زعفران دم کرده ۲ ق س گلاب ۲ ق س روغن مایع چند ق غ پیاز متوسط ۱ عدد گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم بادمجان متوسط ۲ عدد فلفل سیاه و زنجبیل و نمک برای مایه گوشتی: به مقدار لازم طرز تهیه: برنجی را که ۱-۲ ساعت با مقداری نمک خیس کرده اید را در قابلمه آب در حال جوش بریزید، و بعد از جوش آمدن ۴-۵ دقیقه زمان دهید و سپس آبکش کنید و بگذارید تا سرد شود. بادمجان ها را شسته و راه راه پوست بکنید و حلقه کنید و در سینی بچینید و با نمک پاش کمی نمک روی آنها بپاشید و کنار بگذارید وقتیکه آب اضافی بادنجان‌ها بیرون آمد بادستمال کاغذی آنها را خشک کنید و در روغن بسیار کم سرخ کنید مایه گوشتی را آماده کنید. تخم مرغ های کامل و زرده را در ظرف ریخته، با هم مخلوط کنید. ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره نرم شده را اضافه کنید. پس از آن زعفران آب کرده و گلاب و نمک را اضافه کنید. در انتها برنج خنک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا قالبهاي سيليكوني را با روغن جدا كننده چرب كنيد. سپس يك ق چ روغن مايع بريزيد و بعد يك قاشق از مواد برنجي سپس یک حلقه بادمجان، یک قاشق مایه گوشتی و دوباره یک حلقه بادمجان بگذارید و دیواره و روی انرا با برنج بپوشانید. روی قالب را فویل بکشید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت و ربع قرار دهید و بعد بلافاصله از قالب های سیلیکونی جدا کنید. با پنیر خامه ای و زرشک و خلال پسته تزیینش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد قنادی ۶۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم شربت بار ۶۰ گرم هم میتونید عسل بزنید هم گلوگز وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری شیر تازه پر چرب ۶۰ گرم تخم مرغ یک عدد روغن و پودر قند رو خوب بزنید تا نرم و سبک بشه عسل و تخم مرغ و شیر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید آرد را اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه در یخچال به مدت چهار یا پنج ساعت استراحت بدید ،یک ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا نرم بشه خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید قالب بزنید یکی ساده باشه یکی رو سوراخ بزنید برای سوراخ روی شیرینی از ته ماسوره استفاده کنید کف سینی کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها را که قالب زدین در سینی بچینید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه دقت کنید که بیشتر داخل فر نمونه ، بگذارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید. کمی عسل را گرم‌کنید روی شیرینی ها بکشید و بعد داخل کنجد ،پودر پسته وپودر نارگیل بزنید بین شیرینی ها مارمالاد بگذارید اگر دوست داشتین داخل سوراخ بریلو بریزید @shirini71