#سالاد_یونانی_ماکارانی_وکدو
کدو رشتهای، خیار، گوجه، پیاز قرمز، زیتون سیاه، پنیر فتا یا لیقوان
سس:روغن زیتون، ابلیمو، نمک و فلفل
سس اضافه شد 15 دقیقه بمونه
@shirini71
#سالاد_یونانی
سالاد یونانی از معروفترین و خوش خوراکترین سالادهای مدیترانهای هست.
موادش: کاهو، گوجه فرنگی، خیار، پیاز قرمز، زیتون سیاه(من هم سیاه میریزم هم سبز، چنانچه زیتون سیاه نداشتین فدا سرتون فقط سبز بریزین)، فلفل دلمهای سبز و و پنیر فتا. لایه لایه از مواد در ظرف بریزین.
.
درسینگ این سالاد خوشمزه ترکیبی از: آبلیموترش تازه، روغن زیتون بکر(بو دار)، اورگانو خشک، فلفل سیاه و کمی نمک در صورت لزوم. در بعضی رسپیهای خارجی به این ترکیب سرکه انگور قرمز و کمی سیر له شده(یا پودر سیر) هم اضافه میکنن. هر دو مدل درسینگ رو من درست میکنم.
_این سالاد هم با کاهو و هم بدون کاهو قابل سرو هست و در اکثر رسپیهای معتبر به هر دو شکل اشاره شده
taabizza
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دوم فروردین 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@Lezat_ashpazi
#بورما_بورک
مواد لازم:
۳ لیوان آرد
۱ لیوان آب ولرم
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ دسته کوچک پیازچه (من باشم کمی هم پنیر لیقوان اضافه میکنم)
برای روی بورکها:
۱ استکان کوچک کره آب شده
۱ زرده تخم مرغ
آرد رو توی یک کاسه بزرگ ریخته وسطش رو مثل آتشفشان گود کنین و آب ولرم رو یواش یواش وسطش اضافه و مخلوط کنین تا به یک خمیر یکدست برسین. بذارین حدود نیم ساعت خمیر استراحت کنه. بعد خمیر رو به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنین و برای راه راه بریدن خمیر از یک چاقوی کوچیک و تیز استفاده کنین، (پیشنهتد میکنم در این مرحله یکم روی خمیر کره بمالین اینکار از چسبیده رشتهها بهم جلوگیری میکنه) روی هم از کنار رول کنین و یک مثل مار درازش کنین ولی اونقدر نباشه که رشتهها بهم بچسبن بعد بپیچین و روشون رو از مخلوط زرده تخم مرغ و کره بمالین که خوشرنگ و طلایی بشن. توی سینی روی کاغذ روغنی بپیچین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود نیم ساعت بپزین
@shirini71
#حلوا_خرش
،،ابتدا يك ليوان آرد برنج مرغوب و سه ليوان آرد گندم راروي حرارت ملايم تفت دادم تا كمي رنگش تغيير كنه و بوي خامي آرد گرفته بشه،،،از رو حرارت برداشتم آرد رو الك كردم و يك ليوان پودر قند،( صد و پنجاه گرم )اضافه كردم ،و بعد حدود صدوپنجاه گرم روغن نيمه جامد و صد گرم كره را داغ كردم و همراه سه تا چهار قاشق خرش سرخ شده به مواد اضافه كردم و خوب هم زدم تا يكدست بشه،مقدار روغن تا حدي باشه كه حلوا حالت خميرى بشه نه زياد شل و نه خشك و تكه تكه باشه.
مواد رو داخل سيني ريختم و روي حلوا هم يك قاشق از خرش سرخ شده ريختم و پخش كردم تا يه لايه نازك روي حلوا خرش باشه،مقدار خرش سليقه اي هست و ميتونيد كمتر يا بيشتر بريزيد، بعد از خنك شدن برش زدم.
.براي تهيه خرش هم بعد از شستن ،ريز خورد كرده و تو روغن تفت داده تا سبك بشه.
@shirini71