eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 بیست و هفتم اردیبهشت 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاید بسیاری از ما دوست داشته باشیم تا به جای نوشیدنی‌های متداول، از یک نوشیدنی جدید برای پذیرایی از مهمان‌هایمان استفاده کنیم و چه چیزی گواراتر از چای برای ذائقه ما ایرانیان؟ قبل از هر چیزی توجه داشته باشید که چای سبز و چای سفید بر خلاف چای سیاه نبایستی بر روی حرارت مستقیم تهیه شود. برای تهیه این ترکیب ابتدا آب را بجوشانید و مدتی صبر کنید تا دمای آب کمی پایین‌تر از نقطه جوش برسد، حالا به ازای هر دو فنجان، یک قاشق چای سبز و یک قاشق چای سیاه را درون ظرف مخصوص بریزید و مقداری هل به آن اضافه کنید. آب‌جوش را اضافه کرده و در ظرف را ببندید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا چای آماده شود. می‌توانید چای را در فنجان بریزید و از ترکیب این نوشیدنی گوارا لذت ببرید، نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج : ۳ پيمانه تخم مرغ: ۴ عدد ماست (چکيده و ترش): ۳۰۰ گرم زعفران المان تكنيك: ۱ قاشق سوپخوري کره: ۱۰۰ گرم نمک: به مقدار لازم روغن مايع (مخصوص سرخ‌كردن): ۱/۴ پيمانه زرشك : مقداری برای تزیین خلال پسته (تفت‌داده‌شده): مقداری برای تزیین روش تهیه 🔸️. آب روي برنج خیس‏ شده را خالي كرده و آن را داخل ‏قابلمه‏ اي حاوي مقداري آبِ جوش بريزيد و ۱۰ تا ۱۴ دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا آماده شود، سپس آبکش کنيد. 🔸️. فر را از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم و گرم كنيد. 🔸️. در ظرفي، تخم مرغها را يک دقيقه با همزن دستي هم بزنيد تا زرده و سفيده آن‌ها كاملا با يكديگر مخلوط شوند، سپس ماست را به‌همراه زعفران، کره و مقداري نمک به تخم‌مرغ اضافه كرده و با همزن دستي هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل شود. 🔸️. داخل قالب‌هاي سيليكوني كوچك را به‌وسيله قلم‌موي مخصوص آشپزي به مقداري روغن مايع آغشته كنيد، سپس مايه ته‌چين را به همراه برنج داخل قالب ريخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد. قالب را ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهيد تا سطح ته‌چين طلايي‌رنگ شود. 🔸️. در اين فاصله،‌ زرشك و خلال پسته را در تابه‌اي حاوي روغن داغ روي حرارت ملايم تفت دهيد. 🔸️. پس از پخت، ته‌چين را از فر خارج كرده و ۱۵ دقيقه در دماي محيط قرار دهيد تا كمي خنك شود. قالب‌ها را در ظرف موردنظر برگردانيد و روي آن‌ها را با زرشك و خلال پسته تزيين و سرو كنيد. sanazsania @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا