آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#محلبی 🍨 😋
▫️یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
▫️سس شکلات
▫️۱ لیتر شیر
▫️۲ ق غ آرد
▫️۲ ق غ نشاسته
▫️۱ عدد تخم مرغ
▫️نصف ق چ وانیل
▫️یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه
🔸بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید.
شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید.
به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید.
دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید.
با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید
#ادویه_بورانی_بادمجان🍆🍆
🌺🌸
.تو رستورانی یه بورانی بادمجان خوردم که یه ادویه با طعم عالی روش ریخته بود که متاسفانه رسپیشو بهم ندادن 😕اومدم خونه ادویه هایی که طعمهاشون برام آشنا بودن مخلوط کردم 😍خودش بود 👍👌
تقدیم شما که ازش استفاده کنید ولذت ببرید👇
یک قاشق غ پودر گل سرخ ,یک قاشق غ گلپر ساییده,یک قاشق م پودر نعنا خشک ,یک قاشق م پودر زیره سیاه,یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز 😋 آماده کنید تو کابینت داشته باشید برای روی بورانی فوق العاده اش میکنه
@shirini71
#خوراک
#غذای_نونی
برای سه نفر
نصف سینه مرغ
یه دونه سیب زمینی درشت
یه دونه پیاز متوسط
هویج رنده شده یک عدد متوسط
فلفل دلمه سبز یه دونه
نمک روغن زردچوبه ادویه و رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
سینه مرغ رو نواری کوتاه برش بدین و با یه حبه سیر له شده با روغن کم تفت بدین قارچ اسلایس شده رو اضافه کنین با یه قاشق آبلیمو. و با زهم تفت بدین. مرغ طعم سیر میگیره و خیلی خوشمزه میشه. بریزن تو یه بشقاب جدا.
بعد یه پیاز متوسط رو ریز خورد کنین و با کمی روغن تفت بدین و سیب زمینی نگینی ریز رو بهش اضافه کنین. درب تابه رو ببندین تا حدود یه ربع با شعله کم بپزه. اگه خواستین میتونین سیب زمینی رو جدا سرخ کنین اما اینجوری که من گفتم رژیمی و سالمتره .
بعد از یه ربع درب تابه رو باز کنین اگه لازم بود کمی دیگه روغن اضافه کنین و بذارین تفت بخوره. یه هویج رنده شده رو بهش اضافه کنین(قابل حذفه) یه فلفل دلمه رو برش بدین و بریزین. کمی که تفت خورد همه مواد رو با هم قاطی کنین و نمک و فلفل و ادویه و رب بزنین. میتونین مثل من با جعفری تزیینش کنین.
نوش جان🥰
denjooly
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#موساکای_تک_نفره
مواد لازم:
بادمجون دلمه ای بزرگ : ٢ عدد
گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده : ١/٢ پیمانه
پیاز متوسط : ١ عدد
سیر : ١ حبه
پنیر پیتزا : ١/٢ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ٢ قاشق غذا خوری
پودر آویشن : ١ قاشق چایخوری
پاپریکا : ١/٢ قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجونا رو شسته بعد بدون اینکه پوست بکنیم به صورت ورقه ای نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش می زنیم.
داخل سبد گذاشته و نمک میزنیم و اجازه میدیم یک ساعت بمونه.
پیاز و نگینی خرد می کنیم با مقدار خیلی کم روغن مایع یا به دلخواه با روغن زیتون تفت می دهیم تا پیازها کمی سبک بشه سیر رو هم نگینی خرد کرده به پیازها اضافه می کنیم.
وقتی عطر سیر بلند شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت میدهیم.
نصف استکان کوچک آبجوش اضافه میکنیم تا گوشت ها بپزن و خوب نرم بشن.
بعد رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو اضافه می کنیم تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوشت کشیده بشه.
مایه گوشتی آماده شده رو کنار گذاشته.
حالا داخل تابه گریل خیلی کم روغن ریخته و با حرارت ملایم بادمجونا رو گریل می کنیم در حدی که فقط نرم بشن.
بادمجونا که آماده شدن حالا ظرفی که قراره موساکا آماده بشه ( نیازی به چرب کردن ظرف نیست).
یک رینگ تقریبا ٨ سانت با ارتفاع ۶ گذاشتم و اول یه حلقه بادمجون بعد مایه گوشتی ریختم دوباره یه حلقه بادمجون و دوباره مایه گوشتی، تا بشه چهار لایه تو عکس مشخصه.
لایه آخر که بادمجون گذاشتم فقط کمی پنیر پیتزا ریختم و رینگ و از بالا به سمت بالا کشیدم بدون اینکه شکل غذا به هم بخوره. بقیه مواد رو به همین صورت آماده می کنیم.
در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه تا کاملا پخته بشه و پنیر پیتزا باز بشه و کمی رنگ بگیره. میتونین ده دقیقه آخر پنیر و اضافه کنید. این مدل موساکایی که درست کردم سس سفید نداره چون میخواستم سبک و رژیمی تر باشه.
@shirini71
🥗 #سالاد_تن_ماهی_عالی🥗
این سالاد را می توانید به همراه تکه های نان تست، نان پیتا، کروسان، ترتیلا و یا برگهای کاهو سرو کنید.
مواد لازم:
کنسرو تن ماهی 140 گرمی، 2 عدد (اب و روغن تن را حتما بگیرید)
سس مایونز، 1/3 پیمانه
کرفس ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
پیاز قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق غذاخوری
ترشی کیپر ابکش شده 2 قاشق غذاخوری یا خیارشور، 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
سیر پوره شده، ½ قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
سس خردل، 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده ( ¼ قاشق چایخوری و ½ قاشق چایخوری)
طرزتهیه:
1- تن ماهی، مایونز، کرفس، پیاز قرمز، کیپر یا خیارشور، آب لیمو، سیر، جعفری و سس خردل را داخل کاسه ای ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
نکته: اگر می خواهید سالاد سالمتری داشته باشید به جای سس مایونز از مخلوط ¼ پیمانه ماست یونانی و 1 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید.
piyazo_
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و هشتم اردیبهشت 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
@shirini71