#کیک_قاشقی 🥯 😋
#عصرونه
#صبحونه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آرد ۱ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️ماست ۱/۲ پیمانه
▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
shadi_khaksar
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#بستنی_چند_ میوه
طالبی، هویج، انبه، آناناس و توت فرنگی_بستنی، پنج تا از ترکیبهای عالی میوهها با بستنی هستن. همشون هم با بستنی وانیلی به غیر از آب هویج که با بستنی سنتی ترجیحش میدم. میکس دیگهای از آبمیوه و بستنی پیشنهاد میدین
پ.ن۱: حتما اول طالبیها رو پوست کنید و خرد کنید و بریزین توی زیپ لاک، بذارین کمی یخ بزنه و بعد میکسش کنید
@shirini71
بشقاب غذای سالم و رژیمی داریم
سیب زمینی ها رو خوب شسته و برش میزنیم ، بهشون روغن زیتون و ادویه دلخواه میزنیم و روی کاغذ روغنی سینی فر میچینیم . هویج ها رو هم شسته ، برش میزنیم و کنار سیب زمینی ها میچینیم . حدود ۵۰ دقیقه توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم . مرغ رو هم آبپز کرده و با نخود فرنگی و ذرت پخته یا سبزیجات دلخواه دیگه سرو میکنیم.
@shirini71
کنسرور_نخود_فرنگی🌱
نخود رو میریزین داخل قابلمه اب میریزین در حدی که روشو بگیره بعد دلخواهه یکم نمک هم میزنی ووقتی دیدین پخته رنگش روشن شده زیرشو خاموش میکنین قبلا از پخت باید شیشه هاتون شسته و کاملا خشک خشک باشه میتونین بزارین داخل ماشین ظرفشویی تا کاملا ضدعفونی بشه بعد نخود ها رو سریع تا قبل از اینکه سردنشه و داغ داغ باشه میریزین داخل شیشه تا جایی که لب به لب شیشه پرشه بعد یکم اب هم میریزین تا لب به لب شیشه بیاد حالا سریع درشو محکم ببندین
@shirini71
کباب کفتا لبنانی
در یک کاسه گوشت، جعفری،پیاز و سیر رنده شده،نمک، فلفل،زیره،اورگانو، سماق و دارچین با هم مخلوط کرده،ورز دهید تا با هم ترکیب شوند،سپس کباب ها را به سیخی چوبی بکشید،برای حدود 15_30 دقیقه در یخچال استراحت دهید،سپس تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کباب ها را گریل کنید و در صورت تمایل در یک کاسه با مخلفات دیگر سرو کنید
@shirini71
پیچیدن دلمه برگ انگور🍁🍁🍁
اولین تصویر برگ ها رو یکی دو دقیقه داخل آب درحال جوش میذارم که نرم بشن و راحت پیچیده بشن و بچسبن. عکس شماره 2. مواد دلمه رو حاضر کردم طبق عکس ها رول کردن دلمه کاملا مشخصه. کف قابلمه روغن ریختم. دلمه ها رو بصورت فشرده میچینم سس شامل سرکه و شکر و اب و کمی رب انار رو روشون میریزم و حدود یک ساعت با حرارت خیلی کم دم میذارم. این روش منطقه ماست. بعضی جاها داخل سس با رب و پیازداغ و آلو درست میکنند. ما فقط با سرکه و شکر و آب.و گاهی کمی رب انارم میریزم
@shirini71