کنسرور_نخود_فرنگی🌱
نخود رو میریزین داخل قابلمه اب میریزین در حدی که روشو بگیره بعد دلخواهه یکم نمک هم میزنی ووقتی دیدین پخته رنگش روشن شده زیرشو خاموش میکنین قبلا از پخت باید شیشه هاتون شسته و کاملا خشک خشک باشه میتونین بزارین داخل ماشین ظرفشویی تا کاملا ضدعفونی بشه بعد نخود ها رو سریع تا قبل از اینکه سردنشه و داغ داغ باشه میریزین داخل شیشه تا جایی که لب به لب شیشه پرشه بعد یکم اب هم میریزین تا لب به لب شیشه بیاد حالا سریع درشو محکم ببندین
@shirini71
کباب کفتا لبنانی
در یک کاسه گوشت، جعفری،پیاز و سیر رنده شده،نمک، فلفل،زیره،اورگانو، سماق و دارچین با هم مخلوط کرده،ورز دهید تا با هم ترکیب شوند،سپس کباب ها را به سیخی چوبی بکشید،برای حدود 15_30 دقیقه در یخچال استراحت دهید،سپس تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کباب ها را گریل کنید و در صورت تمایل در یک کاسه با مخلفات دیگر سرو کنید
@shirini71
پیچیدن دلمه برگ انگور🍁🍁🍁
اولین تصویر برگ ها رو یکی دو دقیقه داخل آب درحال جوش میذارم که نرم بشن و راحت پیچیده بشن و بچسبن. عکس شماره 2. مواد دلمه رو حاضر کردم طبق عکس ها رول کردن دلمه کاملا مشخصه. کف قابلمه روغن ریختم. دلمه ها رو بصورت فشرده میچینم سس شامل سرکه و شکر و اب و کمی رب انار رو روشون میریزم و حدود یک ساعت با حرارت خیلی کم دم میذارم. این روش منطقه ماست. بعضی جاها داخل سس با رب و پیازداغ و آلو درست میکنند. ما فقط با سرکه و شکر و آب.و گاهی کمی رب انارم میریزم
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
سوم خرداد 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+2 عدد تخم مرغ+1 حبه قند+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +نصف سیخ جوجه کباب+2 کف دست نان سنگک( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی+یک کف دست نان لواش+یک لیوان دوغ( 300کالری)
❣قبل از شام یک لیوان آب
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#صبحانه🥪🥪🥪
مواد لازم :
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 ق غ.
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه.
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71