#لقمه_صبحانه
#صبحونه
نان تافتون یا لواش
تخم مرغ ۲عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد
سیر له شده ۱حبه
قارچ اسلایس شده ۲عدد
پنیر صبحانه ۲ق غ
پنیر ورقه ای ۱عدد
جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ
.
طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه.
سیرو تفت بدین.
گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید.
نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید.
نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه.
حالا سروش کنید.
قول میدم خیلی دوستش داشته باشید.
cake_decorationss
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71
#دسر_سیب
مواد لازم: سیب ۲ عدد
شیر نیم لیتر
پودر کرم کارامل یک بسته صد گرمی
نشاسته ذرت ۱ ق غ
دارچین ۱/۲ ق چ
۱/۲ ق غ کره نرم
شکر۱ق غ
طرز تهیه: یک عدد سیب را پوست می کنیم خرد می کنیم داخل مخلوط کن ریخته و شیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم بعد مواد را از صافی رد می کنیم داخل قابلمه میریزیم و کرم کارامل ونشاسته ذرت را اضافه می کنیم روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم وقتی جوشید و کمی غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم بعد داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد یک عدد سیب را نگینی خرد می کنیم و داخل تابه میریزیم بعد کره شکر و دارچین را میریزیم و با شعله ملایم به مدت ۱۲ دقیقه میپزیم تا آب سیب کشیده بشه بعد روی دسر میریزیم روی سیبها بادام پرک یا سس کارامل میریزیم
نکته : دسر را دو ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره بعد سیب روش بریزید
@shirini71
#چیزکیک_کاراملی
کیک شکلاتی درست کردم و گذاشتم داخل رینگ بعد یه قاشق ژلاتین و با کمی آب بن ماری کردم یه بسته کرم کارامل رو با یه لیوان شیر و سه قاشق شکر مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت بعد ژلاتینم اضافه کردم و بعد دودقیقه خاموش کردم گذاشتم خنک بشه تو این زمان یه بسته پنیر دویست گرمی ماسکارپونه رو با دویست گرم خامه قنادی زدم بعد همه موادو قاطی کردم و با همزن دستی یکم زدم بعد چند قاشق از مواد و برداشتم و پودر کاکائو زدم و گذاشتم رو بخار آب کم تا یکم روان شه مابقی مواد رو روی کیک ریختم گذاشتم یخچال وقتی تقریبا بست رفتم سراغ مابقی موادی که گذاشتم رو بخار اون سس کارامل که توی جعبه بود رو باز کردم و قاطی مواد کردم و ریختم روی چیز کیک و بعد کمی شکلات با خامه بن ماری کردم و خطوط قهوه ای رو زدم و بهش طرح دادم و دوباره گذاشتم یخچال
@shirini71
#دسر_محلبی_عثمانی
مواد لازم:
2 لیوان آب (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
2 لیوان شیر (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
1 لیوان شکر دانه ریز (حجم لیوان 200 میلی لیتر)
4 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
1 بسته وانیل معادل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد به جز وانیل را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق گاز تا وقتی غلیظ شود بپزید و مدام هم بزنید.وقتی دسر غلیظ شده شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اصافه کرده و 3-4 دقیقه بیشتر آن را بپزید.سپس ظرف های سرو تک نفر مد نظر خود را خیس کنید(دقت کنید که نباید زیاد آبدار باشد). از مخلوط اماده کرده در ظرف ها بریزید. دسر را که به دمای اتاق رسیده است(حرارت اولیه اش به طور کامل خارج شده) را به یخچال برده و ۲-۳ ساعت صبر کنید تا کاملا خودش را بگیرد(اگر هنوز شل باشد بیشتر فرصت دهید) سپس با دست به دسر فشار وارد کنید تا دسر به راحتی از قالب بیرون آید و بعد برعکس کنید.و طبق سلیقه خود تزیین کرده و سرو کنید.
@shirini71
#كوكوي_كلم_بروكلي
كلم بروکلی ٣٠٠ گرم
تخم مرغ ٤ عدد
گردو ریز شده ٣ قاشق غذا خوری
پياز سرخ شده بدون روغن ٣ قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده ١ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به ميزان لازم
آرد گندم ١ قاشق غذا خوری
کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان تخم مرغ را زیاد و کم کنید.
کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کرده و فرصت بدهید تا کوکو پخته شود و بعد طرف دیگر را برگردانید
@shirini71