#ساندویچ_مرغ_با_سس_مخصوص
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_فلفل دلمه ای ۲ عدد
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_آب مرغ یک لیوان
_پیازچه ۱۰۰ گرم
_سس کچاب ۲ ق غ
_سس یا سرکه بالزامیک
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ عسل نصف ق چ
_نمک و فلفل ۱ ق غ
_سیر دو حبه
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید. سپس فلفل دلمه ای ها رو کمی تفت دهید
برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه به همراه مرغ ها بپزد و سس غلیظ شود و در انتها فلفل دلمه ای رو به مرغ ها اضافه کرده و به همراه نان ساندویچی نوش جان کنید 😋
#کوفته_مرغ
مواد لازم :
۵۰۰گرم سینه مرغ
۱ونیم لیواد ارد سوخاری
۱عدد تخم مرغ
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
نمک
پودر فلفل قرمز
فلف سیاه
اویشن
زیره
جعفری
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سینه مرغ را با دستگاه غذاساز بصورت چرخکرده در اورید.
پیاز و سیر را رندهکنید ،جعفری را خرد کنید وتمام مواد و ادویه ها (مقدار ادویه ها بستگی به ذائقه تون دارد) اضافه کنید و ورز دهید.از مواد جدا کنید و شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان😍
💖 چهارم تیر ماه ۱۴۰۰ 💖
🍋ناشتا: یک لیوان آب
🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+5 قاشق خورشت کم چرب
🍋عصرانه : چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی
🍋بعد از شام 1 عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_با_مغز_فندقی
برای خمیر :
۲۰۰ گرم کره
نیم پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ سفیده تخم مرغ
نیم پیمانه آب گرم
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
آرد اونقدر که بخواد(ترجیحا آرد قوی باشه)
برای مغز فندقی:
۱ قاشق غذاخوری کره
نیم پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه فندق یا آجیل دلخواه پودر شده
۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
نکته: اگه میخوایین خمیر شیرین شه، نمک رو فقط یک پنس بزنین و مقدار شکرو حدود ۵-۷ قاشق غذاخوری بزنین.
نکته: اگه میخوایین مغز فندقی شیرین باشه، مقدار نمک رو یک پنس کنین و چند قاشق شکر اضافه کنین.
برای خمیر، آب گرم و شکر رو مخلوط کنین بعد خمیر مایه رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا پف کنه بعد بقیه موادو بجز آرد اضافه کنین و هم بزنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به ظرف میچسبه ولی به دست خیلی کم میچسبه. بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین بعد روشو بپوشونین تا حجمش چند برابر شه.
برای مغز نانها، کره و روغن مایع رو داخل تابه، روی حرارت ملایم بزارین تا گرم شه، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا بوش دربیاد ولی تغییر رنگ نده، بعد فندق یا آجیل پودر شده رو اضافه کنین و یک دقیقه اینا تفت بدین بعد میتونین در این مرحله شکر اضافه کنین و از روی حرارت بردارید. اگه از بادام یا گردو استفاده کنید ،پودر دارچین یا زنجبیل یا هل هم میتونین اضافه کنین . حتی میتونین آجیل پودر شده نزنین و فقط مقداری پودر دارچین و زنجبیل بریزین.
حتی میتونین اگه نون و مغزی شیرین نیست، به مغزی زردچوبه اضافه کنین .
خمیر رو به چند توپ به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هرکدومو باز کنین و داخلش از مغزی بزارین و ببندین و بصورت برعکس ، روی سینی فر که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین با کمی فاصله بچینین .
بعد روی نونهارو بپوشونین تا ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت کنن . اینکارو حتما کنین. بعد روی نونها زرده تخم مرغ بمالین و با چنگال خط بندازین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ شن.
@shirini71
#نوشیدنی_رنگین_کمان
آب پرتقال ۲۰۰ ml
شربت آلبالو ۳ ق غ
آب یا آب معدنی ۴۰ ml
رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون
داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید
چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره
@shirini71
#اکلر_مرغ
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد، شکر: 1 ق غ، کره آب شده: نصف لیوان، آب: 1 لیوان، آرد: 1 لیوان، وانیل: یک چهارم ق چ،نمک: نوک ق چ ، وانیل: نوک ق چ،سالاد مرغ برای مابین نون
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم رو همراه آب و شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم ، صبر میکنیم تا آب به جوش بیاد. سپس آرد الک شده رو یک مرتبه به مواد اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا خمیر جمع بشه (حدود پنج دقیقه) ، با قاشق هم زده، بعد از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم مواد خنک بشه . تخم مرغ هارو دونه دونه همراه وانیل به مواد اضافه کرده . هر تخم مرغی رو که اضافه کردیم مواد رو با همزن خوب میزنیم .
تخم مرغ آخر رو کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر شل نشه . مواد رو داخل قیف ریخته ، داخل سینی فر ،کاغذ روغنی میندازیم و بعد با فاصله ازهم مواد رو داخل سینی مثل طرحی که داخل عکس هستش میزنیم.
سپس داخل فری که از قبل گرم کردیم، به مدت 15 تا 20دقیقه با حرارت 200 درجه قرار میدیم و بعد از گذشت 15 دقیقه بدون اینکه در فر رو باز کنیم، دما رو به 160 درجه کاهش داده و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه هم با دمای 160 پخته بشه .
سینی رو از فر خارج کرده و صبرمیکنیم کاملا خنک بشه ، با چاقو اره ای نان رو از وسط برش داده و وسط نان رو با سالاد مورد نظر پر میکنیم.
@shirini71