eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
پر یه غذای خوشمزه و خونگی البته تقریبا همون ساندویچ مرغ و قارچ خودمون هست ولی یه کمی قرتی بازی 😄👌تو رسپی مرغ رو یه لایه میریزیم و قارچ رو لایه ی بعد و فلفل دلمه ایی رو بعد ولی من پیاز رو خلالی کردم با فلفل دلمه ایی رنگی خلالی تفت دادم و فیله ی مرغ رو پختم و ریش ریش کردم و تفت دادم و قارچ خرد شده رو هم تفت دادم با مواد و جعفری تازه و ریز خرد شده و نمک و فلفل سیاه و اویشن ذرت رو هم پختم و کنار گذاشتم و سیر رو رنده کردم و کره رو اب کردم و سیر رو باهاش مخلوط کردم،نون رو دورتا دورش رو برش زدم و به دو نیم کردم و کف نون از مخلوط کره و سیر ریختم و پودر اویشن و فلفل سیاه و یه ورق پنیر چدار گذاشتم و مواد رو ریختم و ذرت هم ریختم و پنیر پیتزای فراوون و پنیر پارمسان و قسمت روی نون رو گذاشتم روش و فشار دادم و با کمی خیلی کم روغن زیتون روی نون مالیدم و کمی جعفری ریختم نون من کنجدی بود ولی اگر کنجد نداشت بریزید و گذاشتم تو فر در حدی که پنیر اب بشه... این غذا نونش مثل نون فرانسوی برشته و ترد میشه و خیلی خوشمزه بود به نظرم با گوشت و قارچ یا سوسیس و ژامبون و قارچ هم عالی میشه... نوش جان😋   @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💙 پنجم تیر ماه ۱۳۹۹ 💙 💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود. 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا 🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ 🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات 🍋بعد از شام 3 عدد خرما 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : 4 عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه ایرمیک 1 پیمانه شکر دانه ریز 1 پیمانه روغن 1 پیمانه ماست نصف پیمانه گردوی ریز خرد شده کمی پوست رنده شده ی پرتقال 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای شربت: 2 و نیم پیمانه شکر دانه ریز 3 پیمانه آب نصف پیمانه آب پرتقال آب لیمو کمی طرز تهیه: تخم مرغ ها رو با پودر قند بزنید تا خامه ای رنگ بشن. روغن و ماست رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. سپس پوست پرتقال ، ایرمیک ، آرد و وانیل رو اضافه کرده و 5 دقیقه دیگه با همزن مخلوط کنید. جوش شیرین ، بیکینگ پودر و گردو رو اضافه و کمی مخلوط کنید ، داخل قالب چرب شده بریزید و توی فرراز قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه بپزید. مواد لازم برای شربت: 2 پیمانه شکر 3 پیمانه آب 1 پیمانه آب پرتقال طرز تهیه: مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا جوش بیاد. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ، کمی آب لیمو بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شه (تقریباً 15 دقیقه). شربت رو روی کیک بریزید کیک سرد باشه و شربت گرم باشه. حداقل 2 ساعت بزارید استراحت کنه و با گردو ، پسته ، فندق یا خامه تزیینش کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودینگ دار: ۵۰۰ گرم ارد ستاره ۲۰۰ تا ۲۳۰ میلی لیتر شیر،۸۰ گرم کره یک عدد تخم مرغ،۸۰ گرم شکر یک چهارم ق چ نمک،۷ گرم مخمر فوری مواد فلینگ: من یک بسته پودر پودینگ رو طبق دستورالعمل پشت بسته درست کردم و دو ساعتی گذاشتم یخچال خنک شد می تونید از پودینگ و در صورت عدم دسترسی از شکلات استفاده کنید.مواد رومال: یک دونه زرده و یک ق چ شیر و کمی بادام پرک کره و شیر رو در حدی که گرم بشه و کره ذوب، داخل ماکرو قرار بدید دقت کنید در پایان دمای مخلوط باید ۲۷ درحه باشه. ارد و شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید و بعد مخمر فوری و تخم مرغ رو اضافه کنید و در اخر مخلوط شیر و کره. با دست یا میکسر حدودا ده دقیقه ورز بدید خمیر اصلا چسبناک نیست یک توده نرم و تا حدی سفت هست اگر بیش از حد سفت بود می تونید شیر بیشتری اضافه کنید.یکساعت استراحت بدید و بعد مثل ویدئو گاز خمیر رو بگیرید و به قطر ۳۰ سانت پهن کنید و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و با پودینگ یا شکلات رول کنید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مجداد به کروسانها استراحت بدید روی کروسانها را با یه براش رومال انجام بدید و در فر از پیش گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بر روی دمای ۱۷۰ درجه پخت انجام دهید.   @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ دونه پیاز نگینی خرد کردم و با ۱ قاشق روغن‌ تفت دادم تا سبک شه. تکه های گوشت (چرخ شده/تکه شده) خرد شده رو بهش اضافه، و با زردچوبه، فلفل سیاه تفت دادم. پوره گوجه فرنگی(رب) اضافه کردم و کمی که رنگ باز کرد، با ۱ لیوان آب، ۱ حبه سیر له شده، روی شعله ملایم گذاشتم بپزه و حسابی نرم بشه.بعد از اینکه گوشت کامل پخت، سیب زمینی، هویج و کرفس خرد شده اضافه کردم و ۱ فنجون آب و کمی نمک. گذاشتم سبزیجات هم بپزه(له نشه) در آخر به خوراک، ۱ قاشق آبلیمو اضافه کردم، توی ظرف کشیدم و روش سبزیجات معطر👌 با نان و سبزی تازه نوش جان کنید.   @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا