#اسنک_مرغ_سیب_زمینی
مواد لازم :
سینه ی مرغ : نصف یک عدد.
سیب زمینی پخته : 2 عدد.
جعفری خرد شده : 1 ق غ.
پنیر پارمزان : 1 ق غ ( اختیاری).
نمک و ادویه : به میزان دلخواه.
تخم مرغ : 1 عدد.
پودر سوخاری : کمی
َطرز تهیه :
ابتدا سینه ی مرغ رو داخل غذاساز له میکنیم، سپس سیب زمینی ها و جعفری رو افزوده با ادویه و نمک دوباره مخلوط میکنیم، پنیر پارمزان رو هم به مواد اضافه میکنیم، پنیر بیشتر برای طعمشه اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد.
در صورت تمایل رنده ی پوست لیمو ترش هم میتونین بهش اضافه کنین من نداشتم نریختم.
خوب حالا کف دستتون رو یکم چرب کنین بعد مواد رو داخل ظرف جمع کنید، روی سطح کار رو با کمی روغن چرب کنین و خمیر رو به شکل استوانه در بیارین و با کمک چاقو به قطعات مساوی تقسیم کنین. حالا هر قسمت رو جداگونه رول کنین
هر رول رو ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده شده و یه قاشق روغن بغلتونین و سپس در پودر سوخاری آغشته کنین.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارین و رول ها رو بچينين، به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر 180 درجه.
اگه خواستین روشون طلایی شه یکم روغن روی رول ها بمالین بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنین این جوری خوش رنگ و طلایی میشن
@shirini71
#اکبر_جوجه🐣🐣🐥🐥🐥🐥
با كته زعفروني 😋😋
واما طرز تهيه؛
جوجه رو از ديشب تو مخلوط نمك و فلفل و ابليمو و اب نارنج گذاشتم مزه دار شده
جا به جاش كردم كه همه طرفش طعم بگيره
تا صبح تو يخچال تو مواد بوده
.
صبح كمي روش زعفرون ريختم و گذاشتم اب اضافه ش خارج شد و تو روغن فراون با شعله زياد سرخش كردم
.
دو تا قالب كره هم به روغن اضافه كردم و شعله اجاق و كم كردم و يكساعت و نيم بهش زمان پخت دادم
.
ميتونيد دم كني هم رو در قابلمه بزاريد و چند بار تو اين يكساعت و نيم جوجه رو زير و رو جا بجا كنيد
جوجه كاملا پخته و عالي شد
.
دوتا قاشق از مخلوط كره و روغن جوجه رو برداشتم و رب انا رو باهاش كمي تفت دادم و سرو کردیم
zahramozafari38
@shirini71
#شیرینی_گردویی
مواد لازم:
پودر گردو ۷۵ گرم.
شکر ۱۵۰ گرم.
سفیده تخم مرغ ۷۵ گرم.
آرد برنج یک چهارم قاشق غذاخوری. سرکه یک چهارم قاشق غذاخوری.
وانیل نصف قاشق چایخوری.
جوش شیرین یک هشتم قاشق چایخوری.
پودرکاکائو یک چهارم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
🔸️پودر گردو و شکر و نصف سفیده رو تو چرخ گوشت یا غذاساز برا دو دقیقه خوب ترکیب می کنیم
🔸️ بقیه سفیده رو هم زدم و رو حرارت ملایم گذاشتم مرتب هم زدم تا پنج دقیقه که مواد داغ نشه چون سفیده می پزه فقط گرم شه
🔸️از رو حرارت برداشته پودر کاکائو اضافه و هم زدم میزارم خنک شه
🔸️ آرد سرکه وانیل و جوش شیرینی اضافه و مخلوط می کنم
🔸️ تو سینی فر کاغذ روغنی انداختم و با قاشق با فاصله از مواد گذاشتم و در فر ۱۵۰ درجه برا ده دقیقه آماده میشه.
این شیرینی حتما باید ترک بخوره و ترک منظم روش به چند عامل بستگی داره:
✔اندازه گیری مواد دقیق باشه حتما با ترازو اندازه گیری شه
✔مواد با کیفیت استفاده کنید
✔ هنگام داغ زدن حرارت خیلی ملایم و مرتب هم زده و مواد نباید داغ شه فقط در حدی گرم شه که با انگشت حرارت رو احساس کنیم ولی نسوزیم.
✔حرارت فر هم خیلی مهمه چون دمای فرهای مختلف با هم فرق داره پس حواستون کاملا به فرتون باشه. ♥️
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_شکلاتی_بی_بی
#کیک_کافی_شاپی
قنادی بی بی در یوسف آباد تهران از قنادی های قدیمی و معروف است که کیک_شکلاتی آن طرفداران زیادی دارد. هرچند که رسپی اصلی مختص به قنادی بوده اما با این رسپی میتوانید کیک لذیذی بپزید که تا حد زیادی مشابه کیک_بی_بی است.
کیک_شکلاتی_بی_بی🍫🍰
مواد لازم :
کره حیوانی 120 گرم
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
ماست 4 ق س
جوش شیرین 1/4 ق چ
پودر کاکائو 4 ق س
پودر قهوه 1 ق س
آب جوش 3 ق س
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1 پنس
گاناش🍫
خامه صبحانه 1 پاکت صورتی
شکلات شیری یا تلخ 180 گرم
بجای گاناش میتوانید از خامه استفاده کنید.
طرز تهیه :
قالب 20 سانتی را با کره چرب کنید، آردپاشی کنید.
فر را با دمای 180 روشن کنید.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کنید.
پودر قهوه را در آب جوش حل کنید.
جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر 4 دقیقه بزنید.
تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. تخم مرغ های بعدی را نیز تک تک اضافه و یک دقیقه بزنید.
ترکیب ماست و قهوه را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
مایه غلیظ را در قالب بریزید و صاف کنید و برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید.
پخت بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
کیک را بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید تا روی توری خنک شود.
بعد از خنک شدن به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
برای این مدل تزیین مشابه تزیین قنادی_بی_بی :
خامه صبحانه را در ظرفی روی شعله ملایم قرار دهید و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات های خرد شده را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید. 5 دقیقه به همان حالت بماند سپس خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. ظرف را نیم ساعت در فریزر یا 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا گاناش فرم بگیرد.
یک لایه نازک از سطح کیک برش بزنید تا کیک کاملا صاف باشد. این قسمت را پودر و الک کنید.
کیک را به دو لایه تقسیم کنید.
لایه اول را در سینی گذاشته مقداری گاناش بمالید و صاف کنید، لایه بعدی را قرار دهید و سطح و اطراف کیک را با گاناش بپوشانید.
خرده های کیک را روی سطح و اطراف بپاشید و کیک را بپوشانید.
با گاناش_فرم_گرفته ماسوره بزنید.
برای قسمت روشن از بیسکویت ساقه طلایی پودر شده استفاده کردم.
@shirini71
#برگر_بوقلمون
#ساندویچ
#فست_فود
اين برگر رو با مرغ چرخكرده هم ميتونيد درست كنيد.
مواد لازم:گوشت بوقلمون چرخ كرده نيم كيلو،پياز خيلي ريز خرد شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري
طرز تهيه:همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد.
نكته:استفاده از پياز ريز خرد شده به دليل جلوگيري از آب انداختن پياز و شل شدن مواده.بافت جالبي هم به برگر ميده.
وقتي مواد داخل يخچاله، #سس برگر رو آماده كنيد: سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك و نيم ق خيارشور رنده شده+يك و نيم ق جعفري يا شويد ساطوري+نمك و فلفل: مخلوط كنيد و داخل يخچال بذاريد تا مزه ها تركيب بشن.
حالا برگرها رو در دست شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.با كاهو،پياز و سس سِرو كنيد.
نوش_جان 😋
@shirini71