آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_شکلاتی_بی_بی
#کیک_کافی_شاپی
قنادی بی بی در یوسف آباد تهران از قنادی های قدیمی و معروف است که کیک_شکلاتی آن طرفداران زیادی دارد. هرچند که رسپی اصلی مختص به قنادی بوده اما با این رسپی میتوانید کیک لذیذی بپزید که تا حد زیادی مشابه کیک_بی_بی است.
کیک_شکلاتی_بی_بی🍫🍰
مواد لازم :
کره حیوانی 120 گرم
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
ماست 4 ق س
جوش شیرین 1/4 ق چ
پودر کاکائو 4 ق س
پودر قهوه 1 ق س
آب جوش 3 ق س
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1 پنس
گاناش🍫
خامه صبحانه 1 پاکت صورتی
شکلات شیری یا تلخ 180 گرم
بجای گاناش میتوانید از خامه استفاده کنید.
طرز تهیه :
قالب 20 سانتی را با کره چرب کنید، آردپاشی کنید.
فر را با دمای 180 روشن کنید.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کنید.
پودر قهوه را در آب جوش حل کنید.
جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر 4 دقیقه بزنید.
تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. تخم مرغ های بعدی را نیز تک تک اضافه و یک دقیقه بزنید.
ترکیب ماست و قهوه را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
مایه غلیظ را در قالب بریزید و صاف کنید و برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید.
پخت بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
کیک را بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید تا روی توری خنک شود.
بعد از خنک شدن به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
برای این مدل تزیین مشابه تزیین قنادی_بی_بی :
خامه صبحانه را در ظرفی روی شعله ملایم قرار دهید و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات های خرد شده را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید. 5 دقیقه به همان حالت بماند سپس خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. ظرف را نیم ساعت در فریزر یا 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا گاناش فرم بگیرد.
یک لایه نازک از سطح کیک برش بزنید تا کیک کاملا صاف باشد. این قسمت را پودر و الک کنید.
کیک را به دو لایه تقسیم کنید.
لایه اول را در سینی گذاشته مقداری گاناش بمالید و صاف کنید، لایه بعدی را قرار دهید و سطح و اطراف کیک را با گاناش بپوشانید.
خرده های کیک را روی سطح و اطراف بپاشید و کیک را بپوشانید.
با گاناش_فرم_گرفته ماسوره بزنید.
برای قسمت روشن از بیسکویت ساقه طلایی پودر شده استفاده کردم.
@shirini71
#برگر_بوقلمون
#ساندویچ
#فست_فود
اين برگر رو با مرغ چرخكرده هم ميتونيد درست كنيد.
مواد لازم:گوشت بوقلمون چرخ كرده نيم كيلو،پياز خيلي ريز خرد شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري
طرز تهيه:همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد.
نكته:استفاده از پياز ريز خرد شده به دليل جلوگيري از آب انداختن پياز و شل شدن مواده.بافت جالبي هم به برگر ميده.
وقتي مواد داخل يخچاله، #سس برگر رو آماده كنيد: سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك و نيم ق خيارشور رنده شده+يك و نيم ق جعفري يا شويد ساطوري+نمك و فلفل: مخلوط كنيد و داخل يخچال بذاريد تا مزه ها تركيب بشن.
حالا برگرها رو در دست شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.با كاهو،پياز و سس سِرو كنيد.
نوش_جان 😋
@shirini71
#نان_شکم پر یه غذای خوشمزه و خونگی
البته تقریبا همون ساندویچ مرغ و قارچ خودمون هست ولی یه کمی قرتی بازی 😄👌تو رسپی مرغ رو یه لایه میریزیم و قارچ رو لایه ی بعد و فلفل دلمه ایی رو بعد ولی من پیاز رو خلالی کردم با فلفل دلمه ایی رنگی خلالی تفت دادم و فیله ی مرغ رو پختم و ریش ریش کردم و تفت دادم و قارچ خرد شده رو هم تفت دادم با مواد و جعفری تازه و ریز خرد شده و نمک و فلفل سیاه و اویشن ذرت رو هم پختم و کنار گذاشتم و سیر رو رنده کردم و کره رو اب کردم و سیر رو باهاش مخلوط کردم،نون رو دورتا دورش رو برش زدم و به دو نیم کردم و کف نون از مخلوط کره و سیر ریختم و پودر اویشن و فلفل سیاه و یه ورق پنیر چدار گذاشتم و مواد رو ریختم و ذرت هم ریختم و پنیر پیتزای فراوون و پنیر پارمسان و قسمت روی نون رو گذاشتم روش و فشار دادم و با کمی خیلی کم روغن زیتون روی نون مالیدم و کمی جعفری ریختم نون من کنجدی بود ولی اگر کنجد نداشت بریزید و گذاشتم تو فر در حدی که پنیر اب بشه...
این غذا نونش مثل نون فرانسوی برشته و ترد میشه و خیلی خوشمزه بود به نظرم با گوشت و قارچ یا سوسیس و ژامبون و قارچ هم عالی میشه...
نوش جان😋
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
💙 پنجم تیر ماه ۱۳۹۹ 💙
💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود.
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا
🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ
🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات
🍋بعد از شام 3 عدد خرما
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
#روانی_گردو
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه آرد
1 پیمانه ایرمیک
1 پیمانه شکر دانه ریز
1 پیمانه روغن
1 پیمانه ماست
نصف پیمانه گردوی ریز خرد شده
کمی پوست رنده شده ی پرتقال
1 بسته بکینگ پودر (10گرم)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 بسته وانیل (5گرم)
مواد لازم برای شربت:
2 و نیم پیمانه شکر دانه ریز
3 پیمانه آب
نصف پیمانه آب پرتقال
آب لیمو کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با پودر قند بزنید تا خامه ای رنگ بشن. روغن و ماست رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. سپس پوست پرتقال ، ایرمیک ، آرد و وانیل رو اضافه کرده و 5 دقیقه دیگه با همزن مخلوط کنید. جوش شیرین ، بیکینگ پودر و گردو رو اضافه و کمی مخلوط کنید ، داخل قالب چرب شده بریزید و توی فرراز قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه بپزید.
مواد لازم برای شربت:
2 پیمانه شکر
3 پیمانه آب
1 پیمانه آب پرتقال
طرز تهیه:
مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا جوش بیاد. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ، کمی آب لیمو بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شه (تقریباً 15 دقیقه). شربت رو روی کیک بریزید کیک سرد باشه و شربت گرم باشه. حداقل 2 ساعت بزارید استراحت کنه و با گردو ، پسته ، فندق یا خامه تزیینش کنید.
@shirini71