کیک_باقلوا_کادایف
شکر یک لیوان، آب ۳/۴ لیوان و گلاب ۱/۴ لیوان داخل قابلمه بریزید روی حرارت بذارید تا شکر آب شه زعفرون و یک ق مربا آبلیموترش اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
سه عدد تخم مرغ ، ۳/۴لیوان شکر و نصف ق چای وانیل رو بزنید نصف لیوان روغن مایع و دو ق زعفرون دمکرده و یک ق پودر هل هم اضافه کرده هم بزنید نصف لیوان آرد الک شده و یک ق غذا بکینگ پودر بریزید هم بزنید رر آخر ۱۰۰ گرم رشته کادایف مخلوط کنید قالب چرب کرده مایه رو بریزید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه بد حرارت ۱۷۰ درجه بپزید از فر خارج کرده یک دقیقه بعد شربت بار روی کیک بریزید
@shirini71
بستنی یخی طالبی
🍈طالبی ۱ لیوان
🥄شکر ۱ ق غ
🥄خامه ۱ ق غ
🔸همه مواد رو میکس کنید و بذارین توی فریزر تا کاملا یخ بزنه.(حدود ۷-۸ ساعت)
چون طالبی خودش آب داره نیازی به شیر یا آب اضافی نداره.
🔹میتونین از قالب سیلیکونی، پلاستیکی، لیوان یکبار مصرف و یا کپسول کاغذی کاپ کیک بجای قالب استفاده کنید. داخل لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی اگه خواستین درست کنین بذارین بستنی نیم بند شه بعد داخلش چوب بستنی بذارین.
@shirini71
#دسر_ونزوئلایی
👩🍳مواد لازم
1 فنجان برنج سفید
1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)
1 فنجان شیر عسلی (240 گرم)
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل
½ فنجان شکر (100 گرم)
1 شاخه دارچین
1 پیمانه نمک (ق کوچیک)
1½ لیتر آب
#طرز_تهیه
برنج را خوب بشویید و بگذارید یک شب در دو فنجان آب خیس بخورد.
روز بعد برنج را آبکش کرده و بیاورید تا بپزد. برنج را روی حرارت متوسط در قابلمه همراه با چوب دارچین و حدود 7 فنجان آب به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید. پس از گذشت زمان ، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
وقتی برنج خنک شد ، همه چیز را در مخلوط کن ریخته و با شکر ، شیر ، نمک و وانیل مخلوط کنید. شیرینی مخلوط را امتحان کنید و در صورت لزوم بیشتر کنید ،
دسر را در یخچال خنک کنید و با یخ خرد شده سرو کنید. اگر می خواهید تزیین کنید می توانید دارچین را در لیوان بپاشید یا هنگام سرو شیرعسلی اضافه کنید.
@shirini71
#اسموتی_شاتوت_کلمقرمز
#کمپوت_شاتوت
شاتوت: ½ پیمانه (تازه یا یخزده)
شیرهدلخواه: 1 قاشقسوپخوری
(جایگزین: عسلارگانیک)
#اسموتی
موز یخزده و خردشده: 2 عدد
شیربادام: 240 میلیلیتر
(جایگزین: شیردلخواه)
پودر خشکشده کلمقرمز: 1 قاشقچایخوری
کرهبادامدرختی: 2 قاشقسوپخوری
(قابل جایگزینی با کرهدانهی دلخواه)
#طرز_تهیه_کمپوت_شاتوت
شاتوت و شیرینکننده دلخواه رادر شیرجوش ریخته وروی شعله متوسط گذاشته تا بجوشد و نرمشود
وسپس کنارگذاشته تا کاملاسردشود
#طرز_تهیه_اسموتی
همهی مواد اسموتی را دربِلِندر پرسرعت ریخته و کاملا بِلِند میکنیم
(درصورت دلخواه کمی خامهی نارگیل فرمگرفته یا خامهی دلخواه نیز به مواد اسموتی افزوده و مخلوط می کنیم)
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
❤️❤️یازدهم تیر ماه ۱۴۰۰❤️❤️
💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود.
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا
🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ
🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات
🍋بعد از شام 3 عدد خرما
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71