eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ دسر زعفرانے با لایه بیسکویت وموز و گردو سه لیوان شیر سرد با پنج ق غ نشاسته گندم و پنج ق غ شکر حل کرده ازصافے ریز رد کرد روے گاز میزاریم زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کرده هم میزنیم تا حالت فرنے بگیره بعد دو سه ق غ گلاب اضافه کرده هم زده خاموش میکنیم یه ق غ خامه صبحانه دلخواه این مرحله که رسید میتونید بزنید نکته شکر هم امتحان کنید کم بود بزنید قالب رو خیلے کم چرب کرده نصف دسر اماده شده رو تو قالب ریخته بیسکویت خرد شده گردو نگینے و موز به دلخواه میزاریم بقیه مواد دسر میریزیم میزاربم یخچال من فقط بیسکویت گذاشتم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استریپس مرضیه پز😋😋😋😍 ۲تا سینه مرغ(کاملا فیله شده) ۲تا رون مرغ ۱کیلوارد نونوایی ادویه جات(نمک و فلفل سیاه.وپودرانبه.پودرسیر..زردچوبه..عصاره مرغ.پودرگشنیز..جوزه هندی ۲تاپیاز درشت ابلیمو۱استکان یه کاسه آب خنک همراه باتکه های یخ روغن مایع مخصوص سرخکردنی طرز تهیه::: پیاز رنده کردم آبش گرفتم.. سینه مرغ فیله شده ورون مرغ(روی ران رو برش افقی زدم) توی آب پیازگذاشتم ونمک وفلفل سیاه.وپودرسیر. وابلیمو بهش زدم.گذاشتم یک ساعت تامزه داربشه یه کیلو آرد نونوایی ریختم توی سینی بزرگ بهش نمک.وزردچوبه.وپودرسیروفلفل سیاه وجوزه هندی.پودرگشنیزوعصاره مرغ زدم ومخلوط کردم حالا توی ظرف روغن مایع زیاد ریختم روی شعله گذاشتم تا حسابی داغ بشه مرغ هارو توی آرد مخلوط با ادویه زدم.توی آب یخ فروکردم.دوباره توی آرد.دوباره توی آب یخ.بارسوم که توی آرد می‌زنیم بین دوتامشتمون که پرازآردهست مرغهاروفشارمیدیم ومشتمون روبه هم میفشریم ..بعد کمی میتکونیمش وداخل روغن داغ میزاریم تاسرخ بشه..کامل که سرخ شدباانبر بر میداریم ازداخل روغن توجه::::شعله اجاق بایدخیلی زیادنباشه که زودمیسوزه.خیلی هم کم نباشه که خمیرنشه😋😋😋😋😋 برای سرخ کردن سیب زمینی ها سیب زمینی روپوست کندم وبرش دادم وداخل آب یخ گذاشتم..بعدازنیم ساعت ریختم توسبدابش رفت و توی دستمال نخی پیچیدم تاخشک بشه حالا یه قابلمه سایزکوچیک روغن زیاد ریختم و سیب زمینی ها و توی روغن داغ ریختم... دره قابلمه روبستم وهر۵دقیقه یبار فقط یه هم زدم.ودوباره در قابلمه روبستم تا هم مغز پخت بشه و هم سرخ وطلایی بشه بااین روش شبیه سیب زمینی سرخ کرده های فست فوتی هامیشه🍟🍟🍟 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی کنجدی مقوی کنجد ۱ لیوان سفیده تخم مرغ ۱ عدد شکر قهوه ای ۱لیوان همه مواد روباهم قاطی کردم وحدود ۱ قاشق غذاخوری هم آرد زدم وخوب هم زدم بعد توسینی فر چرب شده که کاغذ گذاشتم اندازه گردو گذاشتم پهنش نکردم چون تو فر پهن میشه توفر ازقبل گرم ۱ربع گذاشتم وقتی خوب خنک شد ازکاغذ جدا کردم به همین سادگی میتونی یه میان وعده خیلییییییی مقوی و خوشمزه درست کنی .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیست و هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰💖💖 🔵ناشتا 2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه یک عدد تخم مرغ نیمرو با روغن زیتون +یک کف دست نان سنگک + یک لیوان چای +یک عدد خرما (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + + ۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه بادمجان (۲۵۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام ۱۰۰ گرم پیتزا+ یک لیوان دلستر +سالاد بدون سس(۳۰۰ کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جوجه ماستی سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد مکعبی خرد شده ماست یونانی یا پرچرب ۲ فنجان لیمو دو عدد کوچک سیر ۳ الی ۴ حبه روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری عسل ۲ قاشق چایخوری نمک به میزان لازم در ابتدا ماست ،سیر، سرکه، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز ) و روغن زیتون ، عسل ، آب لیمو را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍐  آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربایی شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشیدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزد سپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند  @shirini71