eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با آموزش یک خمیر درخدمت شما هستم خمیر مخصوص سمبوسه خونگی که نه بکینگ پودر میخواد و نه مایه خمیر میتونید انواع مواد میانی رو مثل پنیر وگردو یا سیب زمینی و سبزیجات و.... استفاده کنید مواد لازم برای خمیر آرد سفید 2 پیمانه نشاسته ذرت 2 ق غ نمک 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه آب 3/4 پ طرز تهیه مواد خشک را باهم مخلوط کنید سپس روغن مایع را افزوده ورز دهید تا روغن به خورد آرد برود بعد آب را اضافه کنید و خمیر را تشکیل دهید. یکی دو دقیقه خمیر را ورز دهید روی خمیر را پوشانده یک الی 2 ساعت استراحت دهید. خمیر را روی سطح ارد پاشی شده با وردنه باز کنید .نه خیلی نازک باشد ونه خیلی قطور سپس به کمک قالب مثلثی (سمبوسه) طبق عکس ازمواد میانی وسط خمیر گذاشته و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده قالب را تا زده تا خمیر به شکل سمبوسه دربیاد. ودر روغن فراوان وگرم با حرارت متوسط سرخ کنید. مواد میانی دوعدد سیب زمینی متوسط را پوست گرفته بشویید و نگینی خرد کنید و ابپز کنید اینجوری خیلی زود میپزه نذارید له بشه وقتی پخت بریزید توی ابکش. یک عدد پیاز را تفت داده 200 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت دهید نمک وادویه و مخصوصا فلفل اضافه کنید کمی تفت دهید بعد سیب زمینی ابپز شده را اضافه کرده یکی دو دور قاطی مواد کنید و مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید. کمی خنکتر که شد به دلخواه 200 گرم پنیر پیتزا اضافه کنید. feryal_rr ╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ دسر زعفرانے با لایه بیسکویت وموز و گردو سه لیوان شیر سرد با پنج ق غ نشاسته گندم و پنج ق غ شکر حل کرده ازصافے ریز رد کرد روے گاز میزاریم زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کرده هم میزنیم تا حالت فرنے بگیره بعد دو سه ق غ گلاب اضافه کرده هم زده خاموش میکنیم یه ق غ خامه صبحانه دلخواه این مرحله که رسید میتونید بزنید نکته شکر هم امتحان کنید کم بود بزنید قالب رو خیلے کم چرب کرده نصف دسر اماده شده رو تو قالب ریخته بیسکویت خرد شده گردو نگینے و موز به دلخواه میزاریم بقیه مواد دسر میریزیم میزاربم یخچال من فقط بیسکویت گذاشتم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استریپس مرضیه پز😋😋😋😍 ۲تا سینه مرغ(کاملا فیله شده) ۲تا رون مرغ ۱کیلوارد نونوایی ادویه جات(نمک و فلفل سیاه.وپودرانبه.پودرسیر..زردچوبه..عصاره مرغ.پودرگشنیز..جوزه هندی ۲تاپیاز درشت ابلیمو۱استکان یه کاسه آب خنک همراه باتکه های یخ روغن مایع مخصوص سرخکردنی طرز تهیه::: پیاز رنده کردم آبش گرفتم.. سینه مرغ فیله شده ورون مرغ(روی ران رو برش افقی زدم) توی آب پیازگذاشتم ونمک وفلفل سیاه.وپودرسیر. وابلیمو بهش زدم.گذاشتم یک ساعت تامزه داربشه یه کیلو آرد نونوایی ریختم توی سینی بزرگ بهش نمک.وزردچوبه.وپودرسیروفلفل سیاه وجوزه هندی.پودرگشنیزوعصاره مرغ زدم ومخلوط کردم حالا توی ظرف روغن مایع زیاد ریختم روی شعله گذاشتم تا حسابی داغ بشه مرغ هارو توی آرد مخلوط با ادویه زدم.توی آب یخ فروکردم.دوباره توی آرد.دوباره توی آب یخ.بارسوم که توی آرد می‌زنیم بین دوتامشتمون که پرازآردهست مرغهاروفشارمیدیم ومشتمون روبه هم میفشریم ..بعد کمی میتکونیمش وداخل روغن داغ میزاریم تاسرخ بشه..کامل که سرخ شدباانبر بر میداریم ازداخل روغن توجه::::شعله اجاق بایدخیلی زیادنباشه که زودمیسوزه.خیلی هم کم نباشه که خمیرنشه😋😋😋😋😋 برای سرخ کردن سیب زمینی ها سیب زمینی روپوست کندم وبرش دادم وداخل آب یخ گذاشتم..بعدازنیم ساعت ریختم توسبدابش رفت و توی دستمال نخی پیچیدم تاخشک بشه حالا یه قابلمه سایزکوچیک روغن زیاد ریختم و سیب زمینی ها و توی روغن داغ ریختم... دره قابلمه روبستم وهر۵دقیقه یبار فقط یه هم زدم.ودوباره در قابلمه روبستم تا هم مغز پخت بشه و هم سرخ وطلایی بشه بااین روش شبیه سیب زمینی سرخ کرده های فست فوتی هامیشه🍟🍟🍟 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی کنجدی مقوی کنجد ۱ لیوان سفیده تخم مرغ ۱ عدد شکر قهوه ای ۱لیوان همه مواد روباهم قاطی کردم وحدود ۱ قاشق غذاخوری هم آرد زدم وخوب هم زدم بعد توسینی فر چرب شده که کاغذ گذاشتم اندازه گردو گذاشتم پهنش نکردم چون تو فر پهن میشه توفر ازقبل گرم ۱ربع گذاشتم وقتی خوب خنک شد ازکاغذ جدا کردم به همین سادگی میتونی یه میان وعده خیلییییییی مقوی و خوشمزه درست کنی .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیست و هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰💖💖 🔵ناشتا 2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه یک عدد تخم مرغ نیمرو با روغن زیتون +یک کف دست نان سنگک + یک لیوان چای +یک عدد خرما (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + + ۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه بادمجان (۲۵۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام ۱۰۰ گرم پیتزا+ یک لیوان دلستر +سالاد بدون سس(۳۰۰ کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جوجه ماستی سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد مکعبی خرد شده ماست یونانی یا پرچرب ۲ فنجان لیمو دو عدد کوچک سیر ۳ الی ۴ حبه روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری عسل ۲ قاشق چایخوری نمک به میزان لازم در ابتدا ماست ،سیر، سرکه، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز ) و روغن زیتون ، عسل ، آب لیمو را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍐  آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربایی شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشیدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزد سپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سينه مرغ / دو عدد ( سينه دو تا مرغ كامل) پياز بزرگ / يك عدد ماست / 250 گرم كره / 100 گرم زعفران دم كرده / به مقدار لازم ( هرچي بيشتر بهتر) نمك / به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه) آبليمو / 4 قاشق غذاخوري استخوان سينه مرغ را كامل در آوريد و خرد كنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب ) بعد پياز را با رنده درشت رنده كنيد و به مرغ اضافه كنيدو سپس ماست و زعفران دم كرده و آبليمو را مخلوط كنيد ( وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشد ) و همه مواد مخلوط شده را روي تكه هاي مرغ بريزيد. اين مخلوط را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. مواد را ترجيجاً داخل ماهي تابه و يا قابلمه بريزيد و كره را قطعه قطعه كرده و روي مواد قرار داده و روي حرارت بگذاريد. حرارت را زياد كنيد تا جوش آيد، سپس حرارت را خيلي كم كنيد تا با آب خود مواد غذا كم كم بپزيد ( نيازي به اضافه كردن آب به غذا نيست. حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت طول ميكشد تا بپزد. وقتي دو قاشق آب ته مواد بود از روي حرارت برداشته و سرو كنيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی رو داریم که خیلی هم راحت و سالم است. مواد لازم: شیر: یک لیتر زرده تخم مرغ: ۸ عدد وانیل: یک قاشق چای خوری خامه: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم طرز تهیه: زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ بازم بایه دسر ناز دیگه در خدمتتون هستم.‌ ‌ پاناکوتا و ژله میوه 💙❤💚‌ ‌ برای قسمت سفید 👇‌ ‌ پاناکوتا ✌‌ ‌ ‌۳لیوان شیر ۷ق.غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌ ‌ اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.‌ 👌👌👌‌ ‌ برای قسمت میوه ای 👇‌ ‌ یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید و تکه های میوه رو هم داخلش پرکنید و بذارید یخچال تا ببنده.‌ نکته:حتما بذارید ژله خنک بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.‌ ‌ اگر دوست داشتید میتونید به جای پودرژله آلوئه ورا از دو قاشق پودر ژلاتین و کمی شکر استفاده کنید.😘‌‌ برای مورب شدن هم از قالب مافین استفاده کنید.‌ ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آسون با ٤ ماده اوليه ،فاقد شكر، آرد، روغن و نياز به پخت مواد لازم📝 ٣ ق غ ارده ٢ ق غ شيره انگور ٣ ق غ آرد جودوسر ٢ عدد گردو طرز تهيه👩‍🍳 همه موادو با هم مخلوط كرده تو قالب بريز و بذار يخچال بعد از اينكه خودشو گرفت برش بزن و كنار چاى و قهوه ي تنقلات سالم داشته باش☺️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاکا_کدو @shirini71 همون کیک_قاشقی خودمونه ولی بهش پوره ی کدو اضافه شده😅 یه شیرینی کاملا ایرانی و اصیل گیلانیه... ½لیوان آرد قنادی رو با ½ لیوان آرد برنج و 1 ق چ خ بکینگ پودر و 1 پنس نمک الک کردم و کنار گذاشتم 2 تا تخم مرغو با ⅓لیوان شکر و ½ ق چ خ دارچین هم زدم 1 لیوان پوره کدوی پخته شده بهش اضافه کردم خوب هم زدم ½لیوان شیر رو هم اضافه و مخلوط کردم مخلوط آرد رو هم اضافه و گذاشتم یکی دو ساعت استراحت کنه (اين كار در كيفيتش تاثير داره) و در روغن داغ سرخ کردم. 🔻میتونید به دلخواه به مواد زعفرون، کشمش یا گردو اضافه کنید من نریختم... 🔻من با قاشق اسکوپ از مواد تو تابه ریختم تا یک اندازه و گرد دربیاد... 🔻میتونید با قالب کوکو به اون شکل بدید و با شکلات، پودرقند، تخم کدو و... تزئین کنید... 🔻با این مقدار مواد 15 کاکا درست شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈مواد لازم: 12 قطعه نان 3 عدد تخم مرغ ، نصف کاسه پنیر فتا نصف لیوان پنیر چدار رنده شده ، 5،6 سوسیس خرد شده نصف لیوان شیر ، نصف فنجان روغن مایع ، مقداری جعفری ریز خرد شده ، 1 فلفل قرمز کوچک ریز خرد شده (من آن را با فلفل سبز مخلوط کردم) ، کمی نمک 👈 دستور تهیه: شیر و روغن را با هم مخلوط کنید و یک قاشق روی نان های نان تست خود پخش کنید. کمی چدار رنده شده روی آنها گذاشته و مواد دیگر را بریزید. سپس دوباره چدار بریزید. بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزند تا طلایی شوند. @shirini71