امروز طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی رو داریم که خیلی هم راحت و سالم است.
#بستنی_وانیلی_خانگی
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
زرده تخم مرغ: ۸ عدد
وانیل: یک قاشق چای خوری
خامه: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه: زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود.
هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند.
@shirini71
#پاناکوتا_باژله
بازم بایه دسر ناز دیگه در خدمتتون هستم.
پاناکوتا و ژله میوه 💙❤💚
برای قسمت سفید 👇
پاناکوتا ✌
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
👌👌👌
برای قسمت میوه ای 👇
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید و تکه های میوه رو هم داخلش پرکنید و بذارید یخچال تا ببنده.
نکته:حتما بذارید ژله خنک بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.
اگر دوست داشتید میتونید به جای پودرژله آلوئه ورا از دو قاشق پودر ژلاتین و کمی شکر استفاده کنید.😘
برای مورب شدن هم از قالب مافین استفاده کنید.
@shirini71
#حلوا_يخچالى آسون با ٤ ماده اوليه ،فاقد شكر، آرد، روغن و نياز به پخت
مواد لازم📝
٣ ق غ ارده
٢ ق غ شيره انگور
٣ ق غ آرد جودوسر
٢ عدد گردو
طرز تهيه👩🍳
همه موادو با هم مخلوط كرده تو قالب بريز و بذار يخچال
بعد از اينكه خودشو گرفت برش بزن و كنار چاى و قهوه ي تنقلات سالم داشته باش☺️
@shirini71
کاکا_کدو
@shirini71
همون کیک_قاشقی خودمونه ولی بهش پوره ی کدو اضافه شده😅 یه شیرینی کاملا ایرانی و اصیل گیلانیه...
½لیوان آرد قنادی رو با ½ لیوان آرد برنج و 1 ق چ خ بکینگ پودر و 1 پنس نمک الک کردم و کنار گذاشتم 2 تا تخم مرغو با ⅓لیوان شکر و ½ ق چ خ دارچین هم زدم 1 لیوان پوره کدوی پخته شده بهش اضافه کردم خوب هم زدم ½لیوان شیر رو هم اضافه و مخلوط کردم مخلوط آرد رو هم اضافه و گذاشتم یکی دو ساعت استراحت کنه (اين كار در كيفيتش تاثير داره) و در روغن داغ سرخ کردم.
🔻میتونید به دلخواه به مواد زعفرون، کشمش یا گردو اضافه کنید من نریختم...
🔻من با قاشق اسکوپ از مواد تو تابه ریختم تا یک اندازه و گرد دربیاد...
🔻میتونید با قالب کوکو به اون شکل بدید و با شکلات، پودرقند، تخم کدو و... تزئین کنید...
🔻با این مقدار مواد 15 کاکا درست شد...
#اسنک
👈مواد لازم:
12 قطعه نان
3 عدد تخم مرغ ،
نصف کاسه پنیر فتا
نصف لیوان پنیر چدار رنده شده ،
5،6 سوسیس خرد شده
نصف لیوان شیر ،
نصف فنجان روغن مایع ،
مقداری جعفری ریز خرد شده ،
1 فلفل قرمز کوچک ریز خرد شده (من آن را با فلفل سبز مخلوط کردم) ،
کمی نمک
👈 دستور تهیه:
شیر و روغن را با هم مخلوط کنید و یک قاشق روی نان های نان تست خود پخش کنید. کمی چدار رنده شده روی آنها گذاشته و مواد دیگر را بریزید. سپس دوباره چدار بریزید. بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزند تا طلایی شوند.
@shirini71
#شکلات_سفید_گردویی😍😍
مواد اولیه :
شکر 50گرم
وانیل 1 ق چ
گردو خرد شده 100گرم
شکلات سفید 300گرم
شیر 150 میلی لیتر
طرزتهیه :
شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد.
از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.
بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مایه شکلاتیمون آماده هست.
شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید.
زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید.
@shirini71