eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ارد. ٢٣٠ گرم(هرليوان فرانسوي پر١٥٠ گرمه) تخم مرغ درشت.  ٥ عدد پودرشكر.  ١٥٠ گرم (١٢٠ گرم زدم) شكر ١ ق س.  بیکینگ پودر.  ١/٢ ق چ شربت بار یا آب وعسل ٦٠ گرم وانيل مايع ١/٢ ق چ ( ياشكري ١/٤ ق چ) خامه قنادی  ٣٠٠ تا ٤٠٠ گرم پودر پسته به مقدار لازم طرز تهيه: فرگازي رودماي ٢٠٠ويافربرقي رودماي ١٨٠ روشن شود.زرده وسفيده ي تخم مرغ روبادقت جداكنين،سفيده روبايك پنس نمك كمي بزنين تاكف كنه وبعديك قاشق شكراضافه وخوب بزنين تاسفت بشه.   سفيده روبذارين يخچال زرده،وانيل روكمي بزنين،سپس پودرقندوياشكروكم كم اضافه وبزنين مايع سفيدوكشداربشه(٣دقيقه)شربت باراضافه ومخلوط بشه،ارد وبیکینگ پودر روروي موادزرده،الك كنين وباويسك ياليسك مخلوط كنين. اروم فولدومخلوط كنين،سفيده روهم توچندمرحله اضافه واروم مخلوط كنين،موادروداخل قيف ريخته وروي سيني كاغذشده،به شكل دايره ويابيضي پايپ كنين،سيني روبذارين داخل فربه مدت ١٠ تا١٢ دقيقه،١دقيقه هم گريل زدم.  بعدازپخت سيني روازفرخارج وبعدازخنك شدن بين دوشيريني روخامه زده وباپودرپسته تزيين كرده و نوش جان کنید نكته: مايع اين شيريني غليظه اين شيريني بدون خامه هم يك كوكي وياكلوچه ي خوشمزه ست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۵۰۰ گرم:کلم پیچ خرد شده ۳۰۰ گرم:گوشت خورشتی( به جای گوشت از مرغ هم می تونید استفاده کنید) ۱عدد:پیاز ۲ قاشق سوپخوری:رب گوجه فرنگی به میزان لازم: نمک، فلفل و زردچوبه . طرز تهیه: داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند. بعد از اینکه پیازها نرم شدند گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. بعد از تفت دادن گوشت ، داخل قابلمه به اندازه ۲ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید در حرارت کم ، گوشت ها بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت و آبش کم شد ،کلم خرد شده را داخل آن بریزید و به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه و مقداری رب گوجه آن راهم بزنید. بعد از نیم ساعت پخت کلم با گوشت و جا افتادن خورشت ،آن را از روی حرارت برمیداریم و با برنج نوش جان کنید😋 . پ.ن: کلم پیچ را زیاد خرد نکنید. کلم هنگام پخت زود له می شود. اگر خیلی ریز خرد شود، دیگر اثری از آن در خورش پیدا نمی کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ (6 عدد نان باگت) مواد لازم: خمیرمایه خیس1پاکت(پاکت 42 گرمی یا 2 ق غ خمیر مایه خشک معمولی یا 1.5 ق غ خمیر مایه خشک فوری) آب3 لیوان شکر1ق غ روغن زیتون3ق غ نمک 1.5ق م دقیقا 1 کیلوگرم آرد استفاده کردم(شما با کنترل بریزید) طرز تهیه: آب ولرم، شکر وخمیرمایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی میتوانید 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه خشک معمولی را حتما 10 دقیقه استراحت بدید) روغن زیتون و نمک را اضافه کنید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده هم بزنید و ورز بدید و تا وقتی که خمیر یکدست و نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود به وزر دادن ادامه دهید(ممکن است آرد کمتر و یا کمی بیشتر از یک کیلو استفاده شود حتما با کنترل اضافه کنید). 1 قاشق غذاخوری روغن روی خمیر بریزید و خمیر را جمع کنید. روی خمیر سلفون بکشید و با دستمال بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر استراحت کرده را روی میز آرد پاشی شده بذارید و به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را ابتدا با فشار دست به شکل بیضی باز کنید سپس خمیر را از یک طرف رول کنید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بذارید روی هر سینی 3 عدد قرار دهید(مثل فیلم با تا کردن کاغذ روغنی بین هر خمیر فاصله بیندازید). روی خمیرهای داخل سینی را با پارچه تمیز بپوشانید. 10-15 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس روی خمیر ها کمی آرد بپاشید و با چاقوی اره ای بدون اینکه له کنید برش هایی روی آنها بیندازید و 10 دقیقه دیگر استراحت بدید. داخل فر 250 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده حرارت از بالا و پایین تا وقتی روی آنها سرخ شوند بپزید. فراموش نکنید که کف فر ظرف پیرکس کوچکی که داخلش آب هست بذارید. بعد از بیرون آوردن نان ها از فر یک پارچه تمیز و مرطوب روی نان ها بکشید(این کار باعث میشود نان ها خشک نشود). بعد از اینکه خنک شد سرو کنید. نانها را در حرارت 300درجه پختم. چون 300 بالاترین درجه هر فر نیست 250 درجه نوشتم.(یعنی روی بیشترین درجه فرتان بذارید) 💥در پیج اصلی با درجه 300 حرارت از بالا و پایین به مدت 14_13 دقیقه پختن .💥 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
غذايي فوق العاده خوشمزه و بينظير از شهر دامغان ، عااااااالي بود 👌🏻👌🏻 تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي سرخ شده كه لاي برنج دم شده ، گوشت پخته شده با پيازداغ و زيره و ... ، كه با پيازداغ و زرشك و كشمش سرخ شده سرو ميشه ، حتما حتما امتحانش كنيد. روش پخت: رشته را توي مقداري روغن باحرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه كرده و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين ، ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين ، اما من بعدسرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده ، سرخ كردن رشته هم سليقه ايه ، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد. حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دوقاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان تهديگ همراه باكمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش ريخته و ميذاريم دم بكشه. يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم ، فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم و باحرارت زياد تفت مديم تا گوشت سرخ بشه ، بعدش يه ليوان آب اضافه ميكنيم و وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه ، اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي درست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين. موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف كشيده و بقيه برنج را هم اه با زرك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت روي برنج ميذاريم ،هرمدلي كه دوست دارين ، من همه مواد رو قاطي هم ريختم. @shirini71