eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مواد لازم : 📝 ▫️جو پوست کنده 1 لیوان ▫️هویج 2 عدد متوسط ▫️ماست دو لیوان ▫️گشنیز خرد شده یک لیوان ▫️سیر دو حبه ▫️آب مرغ دو لیوان ▫️فلفل قرمز به میزان لازم ▫️فلفل سیاه به میزان لازم ▫️نمک به میزان لازم ✍ برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم. @shirini71❤️
آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۰۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۶۰ گرم پودر کاکایو به میزان لازم(یا دارچین) کره ۱۰۰گرم پودر هل یک ق.م شکلات به صورت ذوب شده به میزان لازم ابتدا آرد سفید و الک کنید و ده دقیقه با شعله متوسط تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه، بعد آرد نخودچی و الک کنید و اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید، پودر کاکایو و پودر هل و الک کنید و اضافه کنید، بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید و یکدست کنید، بعد کره رو ، کره که آب شد از روشعله بردارید و بهش پودر قند و اضافه کنید و هم بزنید. بعد یک عدد نون میکادو بردارید و روش از موادتون بریزید و با پالت پخش کنید، بعد نون بعدی و روش بذارید و با دست خوب فشار بدید همه جای نون و تا به لایه زیری بچسبه، موادتون گرم باشه راحت به همدیگه میچسبه، اینکارو ادامه بدید تا هر عدد نون و ارتفاعی که دوست دارید، من حدود ده تا نون گذاشتم، خوب لایه هارو روی هم فشار بدید تا کاملا بچسبه، از نونهایی که بعضی جاهاش خرد شده و کنده شده استفاده نکنید بهتره، در هنگام برش به مشکل بر میخورید، میکادورو بذارید یخچال به مدت دوساعت تا خودش و بگیره، بعد از یخچال دربیارید و شکلات ذوب شده رو اضافه کنید و پودر نارگیل و پسته بریزید و کمی که خودش و گرفت، به اندازه دلخواه برش بزنید. 👆👆👆👆 @shirini71❤️
🔝 ♨️ كه در قالب مافين درست شده بسيار ساده راحت و خوشمزه است كه براي يه صبحونه سه نفره كه نه تا قالب به شما ميده كافيه پنج تا تخم مرغ رو با همزن دستي مفتولي هم بزنيد و بهش نمك و فلفل و يك قاشق ماست يك قاشق آرد و نصف قاشق چايخوري بيكينگ پودر اضافه كنيد. در آخر سه تا ساقه پيازچه و حدود صدو پنجاه گرم بيكن گوشت يا مرغ ( دلخواه) ريز شده اضافه كنيد قالبهاي مافين رو با برس چرب كنيد و با ملاقه از مايه املت پر كنيد و يك چهارم قالب خالي باشه سپس با دماي ٢٠٠ درجه سانتي گراد بمدت بيست دقيقه بزارين طبقه وسط فر و بعدش كه معلومه نوووووش جانتون كنيد. @shirini71❤️
این پاستای مستطیلی جذاب و دلبر بسیاااار مورد پسند افتاد. این پاستای پیچ پیچی, خارجیه اما اکثر هایپرمارکت ها دارن. پاستا رو مثل همیشه در آب جوشی که روغن و نمک بهش اضافه کرده بودم, پختم. گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ کرده, ادویه و رب, تفت دادم,یک استکان آب ریختم ,بعد در تابه رو گذاشتم تا گوشت بپزه و آب به خوردش بره. وقتی پاستا رو آبکش کردم, یک قالب مستطیلی سرامیک با دیواره های بلند(مخصوص پختن نان تست) رو چرب کردم, کنجد خام پاشیدم و به اندازه ی کف قالب, نان لواش رو بریدم و روی کنجد گذاشتم. مقداری پاستا ریختم, یک لایه مایه گوشت ریختم و روی گوشت, پنیر پارمزان و موتزارلا پاشیدم. دوباره پاستا ریختم و روش کمی پنیر پاشیدم. با پشت قاشق, پاستا رو فشار دادم و در فر یا مایکروفر به مدت ده دقیقه با درجه 160پختم. می تونید بجای فر, از شعله پخش کن استفاده کنید و با حرارت خیلی کم روی گاز هم بپزید. بعد به راحتی پاستا رو قالبی برگردوندم. بخاطر همون مقدار کم پنیر, این پاستا به راحتی برش زده و سرو میشه. طعم این پاستاهای فرفری خوشگل, واقعا متفاوت بود و خوشمون اومد. @shirini71❤️
با گوشت قلقلی مواد اولیه : برای 3 نفر ماکارونی 250گرم گوشت (چرخکرده) 250گرم پیاز 1عدد سیر 1حبه پودر سیر 1قاشق مرباخوری پودر موسیر 1قاشق مرباخوری تخم مرغ 1عدد پنیر پیتزا (رنده شده) 2قاشق سوپخوری آرد سوخاری 3قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری سر پر آبلیمو 2قاشق غذاخوری جعفری (ساطوری شده) 2قاشق غذاخوری ریحان (تازه و ساطوری شده) 2قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم آویشن 1تا2قاشق مرباخوری پنیر پارمزان به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و آب اضافی آنها را بگیرید و بعد با گوشت چرخکرده مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید،سپس تخم مرغ، نمک و فلفل ، آرد سوخاری پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را نیز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس گلوله هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید. درون یک ظرف کوچک و گود مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن گوشتها را تک تک درون روغن بیندازید و سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را ابتدا با مقدار کمی روغن سرخ کنید و پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را به آن اضافه کرده و با 1 لیوان آبجوش ، آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود ، پس از اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را به سس اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید تا کمی به خوبی با سس مخلوط شوند. ماکارونی را طبق معمول داخل آبجوش ریخته و بعد از نیم پز شدن آبکش کنید و بعد از آنکه به طور کاملا آب اضافی آن از بین رفت داخل تابه ای ریخته و با مقداری کره یا روغن سرخ کنید و بعد سس را به آن اضافه کرده یا روی آن بریزید و مقداری پنیر پارمزان رویش رنده کنید. نکات: 1)در صورت تمایل بعد از آماده شدن ماکارونی آن را به شیوه ایرانی دم بیندازید. 2)میتوانید ماکارونی را بعد از آماده شدن به صورت لا به لا با مواد تهیه کرده و آن را داخل فر بپزید. 3)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنید. @shirini71❤️
کباب تابه ای با مرغ میزان لازم سیر 1تا2حبه پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم پیاز 1عدد زیره (آسیاب شده) به میزان لازم تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم مرغ (بدون استخوان و پوست) نیم کیلو گوجه فرنگی به میزان لازم سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم طرز تهیه کباب کوبیده مرغ (تابه ای)  طرز تهیه: ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و ... بریزید و نمک بپاشید
🌺مربای_توت_فرنگی🌺 به سبک ویدا برای هر کیلو توت فرنگی 400گرم شکر استفاده کردم توت فرنگی روشستم دومشو چیدم من توت فرنگی محلی ریزبود نصفش نکردم اگه مال شمادرشت بودنصفش کنیدبعد شکروتوت فرنگی رولایه لایه ریختم توقابلمه لعاب بعد نصف روز گذاشتم خوب اب بندازه بعد گذاشتم رو شعله زیاد به جوش اومد شعله رومتوسط کردم کم نباشه متوسط تا کفش بالا بیاد وزود به زود کف سفید روبگیرید سعی کنید زود به زود قاشق رو بشوید که کف رو نکنید توش تا ماندگاری مربا زیاد شه بعد ۱۵دقیقه کفش دیگه خیلی نمیمونه شعله رو کم میکنم ومیذارم 5دقیقه دیگه بجوشه وخاموش میکنم اگه زیاد درست میکند بعد۱۵دقیقه یه کم ابلیمو یا جوهر لیمو بزنید که شکرک نزنه وکپک نندازه وقتی خاموش کردید اگه دیدید آبش زیاده مثل مال من آبش روبگیرید وبذارید رو شعله یه ربع دیگه بجوشه وغلیظ شه برای شربت استفاده کنید @shirini71❤️