❤️💚💜💙💛❤️💚💜💙💛
👈فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی
خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزه برای افطار تا سحر
همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید
@shirini71❤️
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
@shirini71❤️
#کیک_نوتلا
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
اب جوش سه چهارم پیمانه
پودر کاکایو یک چهارم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
نوتلا ۳ قاشق غ
وانیل کمی
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری (تو دستور اصلیش جوش شیرین هم داشت که من نریختم و در کل این مقدار بکینگ ریختم)
آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
روغن اضافه کنین و مخلوط کنین.
اب جوش بریزین و مخلوط کنین.
در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر نوتلا رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب.
اگه تو فر میزارین تو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه.
اگه میخواین تو قابلمه درست کنین روششو که قبلا توضیح دادم یه قابلمه بزرگتر از قالبتون بگیرین بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین اول قابلمه رو حدودا پنج دقیقه با شعله ملایم گرم کنین بعد قالب کیک رو بزارین داخلش درشو بزارین حتما دمکنی هم بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنجو دم میدید .
@shirini71❤️
@shirini71❤️
#حلوا_زنجبيلي
مواد لازم
آرد نول (الک شده) 600 گرم
روغن جامد 150 گرم
کره 50 گرم
پودر شکر (الک شده) 300 گرم
زنجبیل (پودرشده) 4 قاشق سوپ خوری
پودر پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه
آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد
روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط ولرم شود پس از این مدت، پودر شکر و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود
هم ميتونين حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید سپس با پودر پسته و پودر شکر تزیین کنين يا مثل من تا گرمه توي قالب بريزين فشار بدين تا منسجم بشه يكم كه خودشو گرفت از قالب دربيارين
#دسر_پلمبیر
مواد لازم:
🍳تخم مرغ ۴ عدد
🍶شیر گرم یک پیمانه
🍥خامه یک پیمانه
🍨بستنی وانیلی ۲ پیمانه
🍹آب کمپوت آناناس یک پیمانه
🍍کمپوت آناناس خرد شده دو پیمانه
🍚شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
🍥وانیل نوک چاقو
🍚پودر قند دو قاشق غذاخوری
☘خلال پسته به میزان دلخواه
🍿پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا آب کمپوت رو با پودر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدیم تا حل بشه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده رو با همزن کاملا هم میزنیم تا کف کنه و از ظرف برنگرده بعد زرده رو با وانیل و شکری که داشتیم کاملا هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه شیر گرم رو کم کم به زرده اضافه میکنیم و سریع با همزن هم میزنیم تا زرده با شیر گرم تقریبا پخته بشه ولی نبره و خراب نشه بعد بستنی رو اضافه میکنیم و بعد خامه رو که از قبل با پودر قندی که داشتیم هم زدیم و فرم گرفته رو هم اضافه میکنیم بعد هم سفیده رو و در آخر ژلاتین رو اضافه میکنیم و آناناس خرد شده رو هم اضافه میکنیم منکه موز خرد شده هم اضافه کردم حالا کمی خلال پسته رو کف قالب میریزیم بعد مایع رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل فریزر قرار میدیم اگر دوست داشتید میتونید داخلش گردوی خرد شده هم بریزید
@shirini71❤️
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_بادمجون
ابتدا بادمجون ها رو رنده کرده و نمک اضافه می کنیم نیم ساعت کنار می گذاریم
حال گوشت چرخ_کرده گوساله رو با نمک و فلفل و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و بادمجون ها ده دقیقه کامل با دست ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگن داشته باشیم و در آخر به شکل کتلت درآورده و با شعله کم دو طرف را سرخ می کنیم
@shirini71❤️
با خودت #تکرار کن🔻
✔️« امروز معجزه ای در راه است
و من با آغوش باز به استقبال آن می روم
و ایمان دارم خدایم بهترینها را
برایم محقق می سازد.»
" خداوندا #سپاسگزارم " 🙏🏻🌺
@shirini71❤️
❣️❣️❣️
#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان💚
🌞افطاری
چای دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا
+ یک کف دست نان سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ پخته + گوجه و خیار
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
دو عدد کوکو سبزی کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست + 5 عدد زیتون
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه+ یک لیوان آب هویج + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار رنده شده
🌓سحری
10 قاشق برنج + دوسوم سینه مرغ + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
#حلیم_خانگی
حلیم خانگی به روش بازاری
مواد لازم
برای6_5نفر
گندم پوست کنده نیم کیلو
گوشت گوسفندی بدون چربی300 گرم(بیشترم باشه خوشمزه تره)
نمک خیلی کم
طرزتهیه:
ابتدا گندمها راپاک کرده و خوب شسته وبهتره به مدت2_3ساعت بااب سردخیس کنید بعداز این زمان روی حرارت گذاشته تاجوش بیاید اب ب میزانی ریخته میشود ک دوبرابر حجم گندم توی قابلمه اب باشد وقتی جوش امد با دم کنی گندم را مثل برنج دم.میکنیم وهر ازگاهی هم.میزنیم.ک.ته نگیره اگر غلیظ بود ابجوش اضافه کنیدنکته مهم اینه ک قاشقی ک گندمو باهاش هم زدیم.نباید دفعه بعد داخل گندم.بکنیم یعنی هربار باقاشق تمیز اینکار باعث بریده شدن حلیم میشه
درظرف دیگه گوشت و داخل قابلمه ریخته وبدون هیچ افزودنی میزاریم تا بپزه وقتی ک کامل پخت استخوانهارو جدا کرده وگوشت را بکمک کفگیر چوبی له وریش میکنیم.نکته مهم اینه ک اصلا نباید گوشت سردبشه اینم باعث بریدن حلیم.میشه حرارت زیرشو.خیلی کم میکنیم.تا همچنان داغ بمونه
حالا گندمها بعداز3_4ساعت کاملا له شده دراینحالت نباید خیلی کم اب ویابرعکس پر اب باشه بازاریهابادستگاه مخصوص گندموصاف میکنن ماچون دستکاه نداریم ابتدابرای راحتیه کار باگوشتکوب برقی کمی گندمو له میکنیم خیلی نیاز نیس له بشه.من خودمم از گوشکوب برقی استفاده نکردم سپس داخل ابکش ریخته(مثل ابکش برنج صاف کردن)وسریع باگوشکوب چوبی بهش کمک میکنیم تا صاف بشه وتفاله های درشت روی سبد بمونن(این.تفاله ها نباید داخل حلیم ریخته بشه)ضمنا اینکار باید سریع انجام بشه تا گندم یخ نکنه ک اگر یخ کنه بعدا حلیم.شما مثل بازاریا کشدار نخواهدبود
حالا گندم صاف شده رو.داخل قابلمه ریخته واحازه میدیم قل بخوره کمی نمک ب ان اضافه کرد تافقط از حالت بی طعمی خارج بشه دراینجا باید غلظت گندم دقیقا مثل حلیم های بازاری باشه حالاگوشت له وریش شده ک همچنان داغ هست را به گندم اضافه کرده واحازه میدیم یکی دوساعت باحرارت خیلی ملایم بجوشه تا طعم گوشت داخل حلیم مشخص بشه تواین چند ساعت سعی کنیدحتما اب گوشت پخته شده ک داغ هست را ب حلیم اضافه کنید ک باعث خوشمزگیه حلیم میشه فقط اب گوشت بایدحتما داغ ودرحال جوش باشه
ونکته اخر اینکه بازم درمرحله اخرم باید مرتب حلیم و وهم زد تا ته نگیره منتها حتما بازم هر دفعه با قاشق تمیز هم بزنید وگرنه بعد از اینهمه تلاش حلیم شما بریده شده وکشدارنخواهد بود
بعضیا بامرغ هم میپزن.
@shirini71❤️
حلیم باروغن کنجد.
بلغورخیس خورده یک شب همراه با پیازو گوشت ومرغ پخته ومیکس کرده وباز روشعله گذاشته همراه بانمک وبعد از جاافتادن درظرف سرو کشیده وروغن کنجد وخود کنجد تزیین میکنید
اینم حلیم راحت 😁
@shirini71❤️