کنتاکی مرغ با سس مخصوص
برای کنتاکی تکه های رون رو چن برش میدیم
بعد ۳ قاشق ارد نمک فلفل قرمز کاری مخلوط کنید
۳ عدد تخم مرغ هم بزنین و ب مواد اردی اضافه کنین
سس غلیظی بدست میاد حالا روغن داغ کنین داخل یه قابلمه کوچیک
مرغ هارو داخل سس بزنین وداخل روغن بچینین و بزارین حسابی مغذ پخت بشن اول باید روغنتون حسابی داغ بشه بعد ک مرغ هارو گزاشتین دماش رو خیلی کم کنین حدود ۷ دیقه تا حسابی مغذ پخت و خوشمزه بشه
واس سس مخصوص کنتاکی ک باهاش میل کنین
سس مایونز رو با ماست چکیده یا ماست خامه ای دو قاش اب لیمو ترش دو قاشق روغن ذیتون و فلفل قرمز مخلوط کنین
نوش جان
#سمبوسه_پنیرواسفناج
#غذای_فوری
#یوفکا
اين سمبوسه در واقع يك پيشغذا ي يونانيه كه خيلي هم خوش طعم و پر طرفداره.
براي پيچيدن سمبوسه يك عكس توي استوري ميذارم.
طرز تهيه: دويست گرم پنير فتا رو در كاسه با چنگال خرد كنيد و يك ليوان اسفناج ريز خرد شده،يك عدد تخم مرغ ،يك حبه سير رنده شده،يك عدد پيازچه ريز خرد شده و نمك و فلفل سياه بهش اضافه كنيد.
خمير يوفكا يا فيلو رو به صورت نواري برش بزنيد ،از مواد داخلش بذاريد و مثل عكسي كه در استوري ميذارم بپيچيد.انتهاي خمير رو كمي مرطوب كنيد تا به هم بچسبه.
حالا داخل روغن سرخ كنيد يا روش كمي روغن اسپري كنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود يك ربع بذاريد تا برشته بشه.
step.by.step.cooking
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#کباب تابه ای این بار با جگر
این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخکرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی میتوان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد.
مواد اولیه :
جگر سفید گوسفند یک عدد
هویج رنده شده آبپز دو لیوان
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز رندهشده یک لیوان
آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط میکنیم. سپس در یک تابه کوچک آنها را به شکل گرد درآورده، سرخ میکنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.
@shirini71❤️
زندگی مانند آینه است ..
اگر به او لبخند بزنی
اون هم به تو لبخند خواهد زد.
صبحتون با لبخند شاد شاد
سلام 💫آدینتون بخیر💐
آخرین روز هفته تون پر برکت🙏🌸
@shirini71❤️
#رژیم_کاهش_وزن_ماه_رمضان
💚روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان💚
🌞-افطاری
1 لیوان شیر گرم + 2 عدد خرما
+ 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل + سبزی
🌟شام
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه آش + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن
⭐️شام تا سحر
3 عدد میوه + 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو
🌓سحری
10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست + سبزی
@shirini71❤️
#پیام_سلامتی
صبحها کمی لیموترش در آب بنوشید
🍋 بهبود گوارش
🍋 افزایش ایمنى بدن
🍋 افزایش انرژى
🍋 کمک به کاهش وزن
🍋 ضد سرطان
🍋 افزایش قدرت مغز
@shirini71❤️
#_دنت_زعفرانی
موادلازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
✍طرزتهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزیدنشاسته و شکر را اضافه کنیدآن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شودقابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنیدوقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب و زعفران را اضافه کنیدباز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شودحالا دنت شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید .
می توانید روی دسر را با میوه تزیین کنید.
@shirini71❤️
#کیک_حلوا🍰🍰
بریم سراغ آموزش این کیک حلوای بسیااارخوشمزه،
کیکش بافت خیلی خوبی داره وحلوای روی کیک هم حلوای زعفرانی هست و خیلی خوشمزس،البته من با ارد گندم پختم وارد را خوب تفت دادم اگر خواستین رنگش روشن باشه می تونین از آرد قنادی استفاده کنید و آرد را کمتر تفت بدین،اما حلوا با ارد گندم یا سبوس دار چیز دیگه ایه،
خیلی هم خوب و قشنگ برش میخوره😋
👈اول بریم سراغ تهیه کیک
زرده وسفیده ۳عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید ،سفیده ها را بادور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور را کم کم اضافه کنید (می تونید شکر را نصف لیوان بریزید ولی شیرینی کیک وحلوا با همین میزان شکر به نظرمن اندازه بود،دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره)خوب هم بزنید تا سفیده فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ها را با مابقی شکر،وانیل وبه دلخواه مقداری پودرهل (اگر دوست داشتین) خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع را اضافه کنید کممی هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله، ودرحد یکنواخت شدن مایه کیک آن را یکدست کنید،
کیک را درون قالب ۳۰×۲۰ کاغذ روغنی انداخته ریخته سطح کیک را صاف کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه ای پخت دهید،پخت کیک را چک کنیدکه کیکتون زیاد ازحد خشک نشه،
از فر خارج کنید بگذارید کاااامل سرد بشه بعد برش گردونید و کاغذ روغنی را جدا کنید و دوباره درون همون قالب قرار بدید،البته برای راحتی کار می تونید داخل قالب دوباره کاغذ روغنی یا سلفون پهن کنید که تا لبه های قالب بالا اومده باشه تا موقع خارج کردن کیک حلوا ازقالب راحت باشین،
این ازکیک👇👇
💓اگر کیک را شب یا روز قبل اماده کنید ووقتی کامل کامل سرد شد روش سلفون بکشید وبگذارید بمونه بافت کیک نرمتر و بهتر میشه پس می تونین روز جلوتر کیک رااماده کنید و کنار بگذارید،
واینکه این کیک بافت نرم و خوبی داره ولی اگر خواستین کیک حلوا را قالب بزنید حتی می تونید زرده وسفیده تخم مرغ را ازهم جدا نکنید وبا هم،، هم بزنید به این روش بافت کیک کمی منسجمتر خواهد شد و پف کیک کمتر وبرای قالب زدن مناسبتره،که اینم سلیقه ایه من جدا کردم چون بافت نرم کیک برام مهم بود
اجازه دهید تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا(شهد سرد) روی کیک را مرطوب وچسبناک کنید وحلوای گرم را روی کیک بریزید(با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هرکدوم که راحتترین)وحلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه ،نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید وبه دلخواه طرح بندازین(با هر وسیله ای)سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش رابگیره منسجم بشه،بعد ازیخچال خارج کنید وکیک را درون قالب برش بزنید می تونید ازقالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد راخوب تفت دادم وکمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه یعنی زرد رنگ با اردقنادی تهیه کنید یا ارد گندم راکمتر تفت بدین، دستورش دراین هشتک هست قبلا گذاشتم ولی بازهم با مراحل کار براتون میگذارم
🌸حلوا_زعفرانی
درمورد شربتی که روی کیک دادم می تونید از همان شربتی که برای تهیه حلوا به کار میره استفاده کنید یا بر طبق این دستور تهیه کنید👇
نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب درون ظرفی ریخته بدون هم زدن شکر روی حرارت ملایم بگذارید اجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود وکمی قوام اید سپس کمی گلاب وزعفران وپودرهل اضافه کنید و شعله راخاموش کنید پس از سردشدن روی کیک بدهید.
@shirini71❤️
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
@shirini71❤️
#دلمه_رژیمی
برگ مو و کلم قرمز بخارپز .😋😋😋😋
برنج قهوه ای + کینووا قرمز + لپه رو از روز قبل گذاشتم توی آب و هی ابشو عوض میکردم که میزان آرسنیکش کم شه😅 بعد همه رو با یکم نمک + زرشک خیس خورده و پاک شده و تازززه + فلفل و زردچوبه + خیلی کم رب انار بخاااار پز کردم بعد برگ مو و کلم قرمز هم بخارپز کردم ، توی یه ظرف جدا هم اب خیلی کم + رب انار + یدونه سیر + پر (برگ) سیر تازه چیده شده + گوجه میکس شده رو گذاشتم حساااابی بخارپز شد که حالت سس ملس و خیلی خوشمزه ای پیدا کرد.
.
همه و همه بدون روغن بود.☺️😋 عالی بود خیلی خوشمزه بودو چسبید.😂😍❤️
این سس خیلی عالی و خوشمزه بود.🤗😍🦄🌸🐾🌱
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️