eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد۱کیلو کدوحلوایی پخته ۱لیوان اب ۱ونیم لیوان روغن ۴ق خمیرمایه یه ق مرباخوری شکریه قاشق نمک یه کوچولو،دارچین وجوزهندی هم به مقدارکم @shieini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ای🥝🍋🍊 این لوکوم را با آب میوه دلخواه درست کنید🌺🌺🌺 🔴مواد لازم👇 آب پرتقال،کیوی، انار، 1 پیمانه شکر 1 پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق غ نشاسته ذرت یک سوم پیمانه جوهر لیمو یک پنس کره نصف ق چ 🔴موادلوکوم لیمو👇 آبلیمو نصف پیمانه آب نصف پیمانه نشاسته نصف پیمانه شکر 1 پیمانه رنده پوست لیمو 1 ق چ کره نصف ق چ 🔴طرز تهیه👇 آب میوه را از الک رد کنید ودر قابلمه بریزید🌺🌺🌺🌺 شکر ونشاسته و رنده پوست پرتقال را اضاف کنید ومخلوط کنید🌺🌺🌺🌺 بر روی حرارت متوسط قرار دهید ومرتب هم بزنید تا جوش بیاید وغلیظ شود جوهر لیمو وکره را اضاف کنید وبا لیسک 20 تا 25 دقیقه مرتب هم بزنید تا مواد وسط ظرف جمع شود وبه قوام توی فیلم برسد🌺🌺ممکنه زمان پخت بیشتر هم بشه پس تا زمانی که به قوام توی فیلم برسه باید روی حرارت باشه ومرتب هم بزنید 🌺🌺 بعد از آماده شدن از روی حرارت بردارید وروی یک کیسه پلاستیکی چرب شده مواد بریزید وبه شکل مستطیل یا مربع مواد فرم دهید وچند ساعت استراحت دهید تا کاملا سرد شوند🌺🌺🌺🌺 🔴لوکوم لیمو👇 آبلیمو وآب وشکر ونشاسته ورنده پوست لیمو را با هم مخلوط کنید🌺🌺🌺 بر روی حرارت متوسط قرار دهید ومرتب هم بزنید🌺🌺 بعد از جوشیدن وغلیظ شدن کره را اضاف کنید ومخلوط کنید به مدت 20 تا 25 دقیقه مرتب با لیسک هم بزنید🌺🌺 مواد مثل لوکوم های با اب میوه های دیگر وسط ظرف جمع نمیشود وحالت رقیق تری دارد کیسه پلاستیکی را در یک ظرف قرار دهید ومواد را در آن بریزید وروی ان را صاف کنید🌺🌺🌺 یک شب تا صبح استراحت دهید با یک چاقو تیز چرب شده برش بزنید🌺🌺🌺 برش ها را در پودر قند یا شکر یا نشاسته بغلتانید🌺🌺 🔴لوکوم ها را در ظرف در بسته در جای خنک یا در یخچال تا یک ماه میتونید نگهداری کنید ashpazi_to_khone @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: ۳ لیوان شیر ۳ ق غ آرد برنج ۵ ق غ شکر(دوست داشتید بیشترم میشه) ۱ لیوان پوره کدو حلوایی ۲ ق غ گلاب ۵۰ گرم کره پودر دارچین نوک ق چ پودر هل نوک ق چ 👩‍🍳اول کدو حلوایی رو تکه تکه کرده پوست کنده با یه لیوان آب کره و دارچین بپزید بعداز پخته شدن با گوشتکوب خوب پوره کنید و کنار بزارید.بعداز این مرحله شیر و شکر و آرد برنج رو مخلوط کرده روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. بعد پوره کدو حلوایی رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و در آخر گلاب و هل آسیاب شده رو بهش اضافه میکنیم من قالب رو چرب کردم و تو قالب ریختم و دوساعت یخچال گذاشتم 😋نوش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم مغزی چیزکیک: ژله انار یک بسته آب جوش۱و۱/۲لیوان پودر ژلاتین۱ق س آب سرد۵ق س پنیر خامه ای۲۰۰گرم خامه قنادی فرم گرفته۲۰۰گرم انار دون شده یک عدد . یک بسته پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت کتری بن ماری کردم و ریختم داخل ظرف و وقتی گرفت به قطعات کوچک خورد کردم. ۲۰۰گرم پنیر هم دمای محیط رو با همزن زدم تا از هم باز بشه و بهش ۲۰۰گرم خامه قنادی فرم گرفته رو اضافی کردم و با همزن زدم تا یکدست شود. در نهایت ژلاتین بن ماری شده خنک شده رو کم کم اضافی کردم و‌هم زدم. ژله خورد شده و دانه های انار و اضافی کردم و مخلوط کردم. طلق ۲۰سانتی مربع رو به هم چسبوندم و تهش سلفون کشیدم و گذاشتم داخل یک بطری استوانه و موادو ریختم داخل طلق و‌گذاشتم چندساعت داخل یخچال تا سفت بشه. . مواد لازم رولت قرمز: تخم مرغ۲عدد شکر۵۵گرم وانیل۱/۴ق چ آب ولرم ۲ق س آرد الک شده۷۵گرم بکینگ پودر۱/۲ق چ رنگ خوراکی قرمز . طرزتهیه: ۲عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن زدم به محض کف کردن با۳۰گرم شکر مخلوط کرده و باهمزن انقدر هم زدم تا سفیده فرم بگیرد. زرده ها و مابقی شکر و ۱/۴ق چ وانیل رو جداگانه همزده تا کرم رنگ وحجیم شود بعد۲ق س آب ولرم رو اضافی کردم و هم زدم. سفیده فرم گرفته و زرده رو باهم مخلوط کردم و با لیسک مخلوط کردم ومقداری رنگ قرمز و اضافی کردم و مخلوط کردم.آرد و بکینگ پودر و الک کردم و با لیسک مخلوط کردم و داخل قالب ۲۵*۲۵مربع ریخته وداخل فر از قبل گرم شده حدود ۱۰دقیقه گذاشتم. 📌پس از پخت روی رولت رو بکشید تا نرم شود و از دما بیفتد. 📌کمی پودر قند روی رولت الک کنید و روی کاغذ روغنی برگردانید. 📌یک لایه نازک خامه روی رولت کشیدم و مغزی و وسطش قرار دادم و مطابق فیلم رول کردم و چند ساعت داخل یخچال یا۲ساعت داخل فریزر قرار دهید. 📌از کناره های اضافی رولت بریدم و مطابق فیلم به شکل سر انار قیچی کردم و با شکلات روی رولت چسبوندم. samira_dailylife ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ کیک فنجانی بدون فر (بخار پز) دستپخت آزیتا کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه و بسیار ساده است. عکس قبل از پخت را در کانال تلگرام و پیج اینستا ببینید. مواد لازم : آرد : چهار قاشق غذاخوری شکر : چهار قاشق غذاخوری بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری وانیل : کمی تخم مرغ : ١ عدد شیر : پنج قاشق غذاخوری روغن مایع : سه قاشق غذاخوری شکلات تخته ای برای تزیین طرز تهیه : اول همه مواد خشک (آرد الک شده. بکینگ پودر. شکر.پودر کاکائو) را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی می‌زنیم و بعد شیر و روغن را ریخته و هم میزنیم. حالا همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب و آرد پاشی می‌کنیم و آرد های اضافی را خارج میکنیم. از خمیر تا نصف فنجان می‌ریزیم. ماهیتابه را تا نصف ارتفاع فنجان ها، آب ریخته و می گذاریم بجوشد سپس فنجان ها را در تابه می‌چینیم درب قابلمه را به مدت پانزده دقیقه با دمکنی می‌گذاریم. سپس حرارت را خاموش کنید ولی تا ١٠دقیقه درب آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با شکلات تخته ای بنماری شده و پودر پسته یا ترافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید با این مقدار مواد، میتوانید ۴ تا فنجان کوچک کیک درست کنید. می تونید خمیر رو توی کاغذهای مخصوص کاپ کیک بریزید و توی فر با دمای 180 درجه و به مدت حدود 20 دقیقه بپزید. بعد از این زمان یه خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگه نچسبید، پخت کامل شده است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا