eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥕🥕🥕 😋مواد لازم👇 سیر=3 حبه جعفری خرد شده=2 دسته پودر فلفل قرمز=1قاشق چایخوری نخود=500 گرم تخم مرغ=2 عدد هویج=1 عدد لیمو ترش=2 قاشق غذا خوری ماست=150 گرم سس کنجد=2 قاشق چای خوری پیاز=2 عدد نعنا=یک مشت ادویه به میزان لازم _____ 😋رسپی فلافل هویج👇 امیدوارم لذت ببرین😊😋 برای شروع سیر و جعفری را به حالت درشت خرد کنید؛ حتی میتوانید ساقه های جعفری را هم استفاده کنید. سپس آنها را درون غذاساز بریزید. مخلوطی از ادویه، نخود و تخم مرغ به آن بیفزایید. برای اینکه مخلوط نسبتاً خشکی بدست آید، خیلی باید مواد را با هم قاطی کنید. اگر غذا ساز ندارید نگران نباشید شما میتوانید سیر و سبزیجات را کاملاً خرد کنید و نخود از قبل خیس شده را هم با گوشت کوب بکوبید تا له و نرم شود. حالا هویج و پوست لیمو را رنده کنید؛ رنده هویج باید درشت باشد. کاسه ای را آماده کنید، از مخلوط فلافل به میزان یک قاشق در آن بریزید سپس مواد رنده شده را به آن اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوطبه دست آمده، 12 تا گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن درون آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید حدود 3 دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود. برای تهیه سس مخصوص، آب لیمو ها را بگیرید و به میزان یک قاشق سوپخوری، به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل سس را مزه دار کنید. برای تهیه سالاد، پیاز را نازک ببرید، برگ های نعنا را از ساقه ببرید و به آن اضافه کنید. باقی مانده آبلیمویی که گرفتید را به همراه نمک و فلفل در سالاد بریزید. حالا فلافل را در نان باگت گذاشته و با سس مخصوص و سالاد پیاز نوش جان کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درود عزیزای من 🙋😍 کلوچه انار واستون آوردم اونم با دونه های انار🤗 برای یلدا 🍉🍉 1 عددتخم مرغ 1 استکان شکر دانه ریز 1 استکان شکر قهوه ای(نصف لیوان کمتر) 1 بسته وانیل5گرمی ترک یا (1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی) 125 گرم کره ذوب شده 2 استکان آرد (1لیوان) 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 لیوان شکلات چیپسی 1 لیوان انار دون شده طرز تهیه: تخم مرغ ،کره ، شکر وشکر قهوه ای ، وانیل، کره ذوب شده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، بکینگ پودر را بهمراه آرد اضافه کنید ومخلوط کنید ودر آخرشکلات چیپسی و انار سرخ دون شده را ریخته وهم بزنید. فر رو از قبل گرم کنید . از مایه قرابیه یک قاشق غذاخوری برداشته و در سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته شده گذاشته و بزارید در فر با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15تا20دقیقه تا قرابیه ها پخته شوند.بعد کمی که از داغی افتاد از روی کاغذ جدا کنید . نوش جان _tarfandashpazie_ ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای 4 نفر سینه مرغ🐔: ۱ عدد ریش ریش شده سیب زمینی🥔: ۳ عدد متوسط نگینی خرد شده پیاز🍣: یک عدد نگینی خرد شده گوجه فرنگی🍅: ۳ عدد نگینی خرد شده فلفل دلمه‌ای💚: نصف یک عدد نگینی خرد شده پودرآویشن : یک قاشق غذاخوری🥄 پودرفلفل 👈: به میزان لازم پودر سیر👈: به میزان لازم 💥ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زردچوبه آب‌پز کنید. سیب زمینی‌ها را به اندازه نگینی خرد کرده و آن‌ها را با کمی روغن در تابه سرخ کنید. سیب زمینی‌های سرخ شده را از تابه دربیاورید. بعد از آن گوجه‌ها را هم به اندازه سیب زمینی‌ها خرد کنید. یک پیاز متوسط انتخاب کنید و به اندازه کافی تفت دهید. نصف یک فلفل دلمه‌ای را به اندازه نگینی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوجه مرغ پرپر شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. حالا دو عدد تخم مرغ را خوب هم زده و به سایر مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند و سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. بعد از آب شدن پنیر می‌توانید آن را مانند پیتزا برش دهید و سرو کنید.🍽 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹🧉:🧉🍹 🍎دسری بسیار آسون و زیبا سیبها رو با رنده المانی نازک برش بدید و داخل یه لیوان اب و ١ق ابلیموی در حال جوش بریزید تا نرم شن...٥دقیقه یا کمتر کافیه....حالا سیبها رو به شکل گل درست کنید و بچینید کف ظرف دلخواهتون...بعد ژله آلوورا رو طبق دستور پاکت...(کمی با اب کمتر) درست کنید و آروم بریزید روی سیبها و بزارید ببنده....بعد از اینکه ژله تقریبا بست ژله دوم با هر طعمی که دوست دارید رو بریزید روش و بزارید ببنده به همین راحتی درست کنید و لذت ببرین😋🍀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ❄❄ ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71