#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهارم_دی_ماه_1400❌
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_کره_ای
مواد لازم:
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱/۵ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک
۱ پاکت خمیر مایه خیس
۲ ق غ کره
تقریبا ۱ کیلو آرد
۳۰۰ گرم کره
زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد.
کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار میدیم.
بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا میکنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم.
خمیر استراحت داده رو دوباره بازش میکنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش میزنیم خمیر برش زده رو به شکل رول میپیچیم و توی سینی قرار میدیم.
سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_فیله_مرغ_وقارچ
موادلازم
فیله مرغ
نمک، فلفل سیاه، آویشن
قارچ
سس کچاپ
خمیر پیتزا (من از خمیر پیتزای شیرآوران اماده استفاده کردم)
پنیر پیتزای رنده شده
سیر یک تا دو حبه
پیاز یک عدد کوچک
فلفل دلمه
ریحون تازه چند برگ
ذرت
گوجه گیلاسی
طرزتهیه
فیله مرغ ها رو با بیفتک کوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در کمی روغن سرخ کنید یا گریل کنید
کف سینی فر رو چرب کنید وخمیر پیتزا رو رویسینی فر قرار بدین (من از خمیر پیتزای آماده استفاده کردم)
روی خمیر رو با سس کچاپ اغشته کنید سپس پنیر رنده شده رو اضافه کنید و همه جای خمیر پخش کنید
سیر رنده شده رو رویپنیر اضافه کنید (میتونید سیر رنده شده رو همون ابتدا با سس کچاپ مخلوط کنید و به سطح خمیر بزنید اینجوری طعمش همه جای خمیر پخش میشه)
حالا آویشن رو به تمام سطح خمیر بپاشید
پیازهای حلقه شده رو بچینید، سپس فیله های مرغ روبچینید قارچهای ورقه شده روبچینید و مجدد پنیر پیتزا (من زیاد میریزم)
سپس به دلخواه برای تزیین روش از فلفل دلمه،ریحون، ذرت و گوجه گیلاسی استفاده کنید در آخر سطحش رو آویشن بپاشید وبزارید در فری که از قبل گرم کردین با درجه 200 به مدت 15 دقیقه در اخر برای طلایی شدن پنیرها گریل رو روشن کنید
اگه بخواید خمیر پیتزا رو خودتون تهیه کنید تواین هشتک برید دستورش رو گذاشتم
بچه ها یبار پیتزا رو به این صورت درست کنید عاشقش میشید اگه فیله مرغ در دسترس نبود از سینه مرغ استفاده کنید به این صورت
سینه مرغ رو از پهنا برش بدین و باریک خورد کنید سپس با بیفتک کوب روش بکوبید
بنظر من بهترین طعم پیتزا فیله مرغ وقارچ همینه اویشن و رو اصلا حذف نکنید
@shirini71