آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلم_شور_فوری
#کلم_شور_رنگی
#شور_فوری
#شورفوری
#کلم_شورفوری
بعید می دونم کسی باشه که از شور و ترشی بدش بیاد مخصوصا بین جوونا خیلی طرفدار داره.می دونم که روشها زیاده و افزودنهای زیادی وجود داره که می تونید طبق ذائقه خودتون اضافه کنید ولی خب من همیشه اینجوری درست می کنم و خیلی خوشمزه و سرعتی هست.یعنی اگر برای فردا مهمون داشته باشید می تونید از امروز درستش کنید و فردا میل کنید😋
مواد لازم
گل کلم یک تا یک و نیم کیلو
آب ۳ لیوان
سرکه سفید یک لیوان
نمک ۳ ق غ
زردچوبه و سیاه دانه اختیاری
چند تکه لبو برای رنگ دهی
اول داخل یه قابلمه سرکه،آب و نمک رو مخلوط کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم.بعد کمی زردچوبه اضافه کردم وقتی به جوش اومد کلم های خرد شده رو اضافه کردم.از زمانی که به جوش اومد ۳ دقیقه زمان گرفتم بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم تا خوب خنک شد بعد داخل شیشه تمیز ریختم.بعد از ۲۴ ساعت آماده هست.
اگر خواستین کلم شور صورتی بنفش درست کنید به جای زردچوبه ،لبو اضافه کنید البته روی طعمش تاثیر می ذاره.
سیر و فلفل و ادویه های دیگه هم کاملا سلیقه ای هست
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#دونات_پیتزایی
#لقمه
#فینگرفود
#تولدوپذیرایی
#عصرونه
سلام دوستان خوبین 😍🥰
یه دونات پیتزایی درست کردم تردوخوشمزه 😍
مخمر یک قاشق سوپخوری
شیر نصف پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف پیمانه
روغن مایع یا زیتون یا کره ۲ ق غ
سوسیس ۲۰۰ گرم رنده شده
پنیر پیتزا یک لیوان
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آرد ۴۰۰ گرم
طرز تهیه:
یک قاشق شکر به همراه مخمر و شیر ولرم را مخلوط کرده کنار بگذارید تا عمل بیاد. درظرفی تخم مرغ وبقیه مواد رو به همراه خمیرمایه که عمل اومده مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر بشه کمی باید چسبنده باشه شاید همه ی آرد نیاز نباشه وقتی خمیر یک دست شد کافیه داخل ظرف چرب شده گذاشته یک ساعت استراحت بدین تا عمل بیاد و دو برابر بشه بعد خمیر را باز کرده قالب بزنید و دوباره یک ربع تانیم ساعت استراحت بدین تا حجم بگیره، در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
نوش جان💜
⛔شیر باید حتما ولرم باشه نه سرد نه داغ وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد
⛔دونات رو باحرارت زیاد سرخ نکنید چون مغزپخت نمیشه باحرارت متوسط
ashpazi.terme
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛
اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین
به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره.
با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین
@shirini71