فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری پودر هل درست
کن آسون و سریع
پستی که امروز واسه تون آماده کردم خیلی کاربردیه تایمشم کوتاهه، یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عید هستیم، چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد و دیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد
_ بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم
_برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید
_ شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم
@shirini71
همینقدر دلبر 🤩🤩
دوست جونیام بیاید ببینید چی آوردم براتون 😍😍 سمبوسه تند و تیز 🔥و خوشمزه که همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره 😋🤪
.
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کروکت_سیب_زمینی
مواد لازم :
سیب زمینی به تعداد دلخواه
پنیر تازه موزورلا
آرد سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ ۲ عدد
نمک،فلفل،پودرسیر،پاپریکا
طرز تهیه :
اول از همه سیب زمینی هارو میپزیم و پوست میگیریم بعد داخل میکسر یا با گوشت کوب لهش میکنیم و ادویه هارو بهش اضافه میکنیم.
بعد پنیرمون رو به شکل مکعبی کوچولو درمیاریم میزاریم کنار،دستمون رو چرب میکنیم و از خمیر سیب زمینی(هراندازه که دوس دارین)با اسکوپ زن،برمیداریم و با دست پهنش میکنیم و یدونه پنیر وسطش میزاریم و گوله میکنیمش،تخم مرغ هارو داخل یه کاسه میشکونیم و با چنگال میزنیم تا لختگیش برع و بعد اول داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سفید و بعد دوباره داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغنِ داغ سرخ میکنیم
نکات :
۱ : موقعه ای که دارین خمیر سیب زمینی رو ورمیدارین سعی کنین مقدار خمیر خیلی کم و پنیرتون بیشتر باشه.
۲ : روغن حسابی داغ باید بشه و روی کروکت هارو بگیره.
۳ : از پنیرهای دیگه هم میتونین استفاده کنین ولی این پنیر خیلی راحتتر وخوشمزه تره
۴ : همه ی هایپرها دارن این پنیرو
۵ : ادویه ها توی طعم این فینگرفود خیلی تاثیررررر داره
۶ : پودر سوخاری من مارکش گلستان،مدل زعفرانی بود که یکم زردتره وقتی سرخ میشه.
۷ : برای اینکه سایز دایره ها یکسان بشه باید از اسکوپ زن استفاده کنین
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_کدو
مواد لازم:
کدو سبز متوسط، نازک برش خورده: ۲ عدد
نمک دریا و فلفل آسیاب شده
تخم مرغ: ۸ عدد
روغن زیتون یا روغن آووکادو: ۲ قاشق چایخوری
پیاز خیلی ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر تازه، خرد شده: ۲ حبه
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ خانگی: ۲ قاشق غذاخوری
خردل: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار، رنده شده: ۱ فنجان
جعفری تازه، خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. و یک سینی فر لبهدار را با کاغذ روغنی بپوشانید. برشهای کدو سبز را روی سینی بچینید و کمی با نمک دریا و فلفل مزه دار کنید. ۶ تا ۸ دقیقه بپزید. پس از اتمام، رطوبت اضافی کدوها را با دستمال کاغذی پاک کنید. در همین حین، در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با کمی نمک دریایی و فلفل اضافه کنید. با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخم مرغهای زده شده را روی کدوها به صورت یک لایه بریزید. به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که تخممرغها کاملا پخته شوند، بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک و آماده شود. سپس در یک تابه بزرگ روغن ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید و با قاشق چوبی آن را چرخ کنید. رب گوجهفرنگی، سس گوجهفرنگی و خردل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. از روی حرارت بردارید و پنیر و جعفری خرد شده را هم بزنید. مخلوط گوشت خود را به آرامی روی املت کدو سبز بمالید و مانند عکسها به کمک کاغذ روغنی از یک طرف آن را گرد کنید. رول کدو سبز را داخل فر برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا گرم شود. پس از تمام شدن، اجازه دهید رول چند دقیقه استراحت کند، سپس برش داده و سرو کنید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سیزدهم_دی_ماه_1400🐣🐣
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
❤️ناشتا : یک عدد کیوی
❤️صبحانه : یک کاسه عدسی
❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام
❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ
❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق
❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی
❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود.
❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود
@shirini71