eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 زنجبیل درمان حالت تهوع 🔸زنجبیل اثر ضد تهوعی دارد بنابراین می‌توان این گیاه را برای رفع ویار، حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری مصرف کرد! ✖️ ولی مقدار مصرفی این گیاه باید بسیار کم باشد و برای مدت طولانی مصرف نشود، زیرا زنجبیل اگر به مقدار زیاد یا به مدت طولانی استفاده شود می‌تواند احتمال سقط جنین و زایمان زودرس را به دنبال داشته باشد! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: برنج ۳ پیمانه گوشت (گوشت آماده برای کباب) ۲۰۰ گرم ماست( ترجیحا پرچرب یا خامه ای ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری زعفران یک قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری هل (پودر) به میزان لازم گوجه فرنگی به میزان لازم آب ۱ چهارم پیمانه کره ۵۰ گرم طرزتهیه: برنج را حتما به مدت ۲ ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید.برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید. ۲۰۰ گرم گوشت را برای کباب آماده کنید (با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید)قالب مناسبی را انتخاب کنید و خوب چربش کنید.اول گوجه را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد آن را ته قالب قرار بدهید.گوشت را به شکل دلخواه دربیاورید و روی گوجه ها بگذارید.حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و آن را روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده را هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.یک چهارم پیمانه آب جوش رو با ۵۰ گرم (یک قالب کوچک) کره مخلوط کنید و آن را روی همه قسمتهای برنج بریزید.روی قالب فویل بکشید و یک ساعت آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد ۳عدد سیبزمینی ۱دوم پیمانه عدس ۱دوم پیمانه نخود ۱دوم پیمانه لوبیا قرمز ۱دوم پیمانه جو ۱سوم پیمانه برنج دانه گرد ۱پیمانه کشک ۱پیمانه ماست سبزی خشک شده آش به اندازه ۲ مشت سبزی کوه محلی که شاید دم دست نداشته باشین میتونین حذفش کنین دل بخواهی هست ولی خوب بودنش اون مزه اصلی رو به غذا میده کاکوتی ۲ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه نمک فلفل سیاه و فرمز به میزان لازم طرز تهیه: اول پیازهارو نگینی خرد میکنیم و توی روغن تفت میدیم و بهش تمامی سبزی هارو اضافه میکنیم و نخود هارو با لوبیاها و جو که از شب خیس کردیم میریزیم توش و میزاریم خوب بپزه بعد از ۱ ساعت عدس ها رو اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه تا ۳۰ دقیقه، آبی که برای پخت استفاده میکنیم ترجیحا آب مرغی که پختیم و سرخ میکنیم برای روی کلدوش استفاده میکنیم چون لذیذترش میکنه. سپس ماست رو به همراه کشک و آرد و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم و به آرامی میریزیم توی غذا و سیبزمینی ها رو که به ۴ قسمت تقسیم کردیم میریزیم توش یه مقداری که پخت برنجمونو اضافه میکنیم و میذاریم تا ۱۰ دقیقه بپزه ولی دقت کنید که این غذا نه آبکی باشه نه خشک چون این خیلی مهمه! وقتی هم که شعله رو خاموش میکنید اصلا هم نزنید تا غلظت پیدا کنه. ۱پیمانه کشمش رو توی ۱ قاشق روغن تفت میدیم و ۱ پیمانه گردو رو توی مقداری آب میپزیم به مدت ۱۰ دقیقه و سپس آبکش میکنیم و نصف پیمانه انجیر خشک دو به مدت ۵ دقیقه میجوشونیم و توی مقداری روغن سرخ میکنیم و روی غذامون تزیین میکنیم. ۶ عدد ران مرغ رو با مقداری آب و نمک و پیاز میذاریم خوب بپزه و سپس توی روغن سرخ میکنیم و میذاریم روی غذا از آب مرغ هم برای پخت این غذا استفاده میکنیم که خیلی خوشمزه اش میکنه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم نوش جان 💖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 نی رو اول تو آب خیس میکنید بعد میزنید تو شکر ، حالا شهد درست میکنید و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید هر رنگی که دوست دارید و بریزید تو شیشه نی رو بزارید داخل شیشه بین ۳تا ۵ روز بزاریدش کنار تا بلورای نبات تشکیل بشه بعد از اونم از شهد درش میارید و میزارید تا شهدش بره و نبات خشک بشه نباتای خوشگل شما آماده است 😊❤️ @shirini71