#موس_گلدانی😍🌹👇
300 گرم شکلات تلخ خرد شده
50 گرم کره
3 تخم مرغ
55 گرم شکر (یکسوم پیمانه)
300 میلی لیتر خامه پرچرب (یک و یکچهارم پیمانه)
برای روی موس: یک پیمانه بیسکویت خردشده
نصف پیمانه مغز خردشده (گردو، فندق، بادام، پسته)
خامه صبحانه نصف پیمانه
شکلات نصف پیمانه
طرز تهیه:💐
شکلات و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم مخلوط کنین و بپزین تا مخلوط شن، از روی حرارت بردارید و یکی یکی زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بعد این مخلوط رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و در طرف دیگه، خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره بعد سفیده هارو اونقدر بزنین تا سفید شه ولی خیلی سفت نشه، شکر رو به سفیده ها اضافه کنین و بزنین تا حل شه، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد مخلوط سفیده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین 8 ظرف کوچک تقسیم کنین و با سلفون بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره... برای روی موس، خامه رو بزارید روی حرارت وقتی از بغل جوش خورد شکلات رو اضافه کنید، بعد بیسکویت و مغزهای آسیاب شده را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و قشنگ همه مواد رو باهم مخلوط کنید و روی موس بریزید، بعد با گلهای طبیعی تزئین میکنیم...
@shirini71❤️
#انگشتر_نقره زنانه کارتیه رنگی
کد1259
قیمت 185 تومان
برای سفارش به ایدی مدیر مراجعه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این غذا شما میتونید مواد میانی رو از قبل آماده کنید وموقع استفاده سریع درست کنید 👩🍳👩🍳
#کسادیا_با_گوشت_چرخی
مواد لازم :500 گرم گوشت چرخ شده
1 پیمانه پنیر موتزارلا
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
2تا3 حبه سیر
1 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده(بدون پوست)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
ادویه جات از هر کدوم 1 قاشق چایخوری (نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، ادویه مکزیکی)
نان تورتیلا
کره
ذرت کنسروی
طرز تهیه :
.
ابتدا مواد میانی رو آماده کنید. در تابه روغن ریخته وپیاز و سیر را ریخته وکمی تفت دهید وپیاز که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه وتفت داده ، ادویه جات را اضافه کنید، رب گوجه و گوجه نگینی خرد شده را اضافه وهمگی رو با هم تفت بدید تا گوشت پخته وآب آن کشیده شود. 👩🍳👩🍳 . در یک طرف نان تورتیلا مقداری پنیر موزارلا (پیتزا) ریخته ومقداری از مواد گوشتی وکمی ذرت اضافه وباز مقداری پنیر ریخته و نان رو تا زده و در تابه که کمی روغن ریخته اید گذاشته ودو طرف نان رو کمی سرخ کنید تا پنیر داخل نان آب شود، بعد سرخ شدن به شکل مثلث برش زده وبا سس ماست یا سس دلخواه سرو کنید.
#فیلم_آشپزی -کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# کوفته_بادمجان
#فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
.
کوفته بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
@shirini71❤️
#حلیم_بادمجون🍆🍆🍗🍗👇
برای هشت نفر
یک کیلو بادمجان کبابی یا سرخ کرده،ساتوری شده.
گوشت گوسفندی ترجیحا با استخوان
گندم پوست کنده و عدس یک لیوان که چندساعت خیس میدیم
کشک،پیاز داغ،نعنا داغ
گوشت و عدس و گندم رو باهم میپزیم و میکوبیم.
بادمجانها رو با گوشت و ... کوبیده شده و گردوی کوبیده شده به اضافه روغن بار میگذاریم،
من دوسه ساعت روی شعله پخش کن میگذارم خوب جابیفته.
سرآخر کشک و پیاز داغ و نعنا داغ میزنم.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک_قیفی 🍦
#فیلم_اشپزی- مرضیه بانو
@shirini71❤️
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکم پر
سه عدد بادمجان را پوست گرفته و یک طرف آن را به برش بزنید.
در ماهیتابه روغن (ترجیحا زیتون) اضافه نموده و بادمجان را در آن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن بادمجان ها در تابه مقداری روغن ریخته و یک حبه سیر خرد شده را در آن تا نرم شدن سرخ کنید سپس نصف پیمانه پیاز خرد شده را در ان سرخ کرده و بعد از نرم شدن پیاز به آن نصف پیمانه گوجه خرد شده بیافزایید. بعد از پخت گوجه به ان ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و سیصد گرم سس گوجه فرنگی( ترکیب اب و رب گوجه فرنگی) اضافه نموده و اجازه پخت دهید. در انتها به مواد گوشتی جعفری ساطوری شده اضافه نمایید و آن را ترکیب کنید.
از مواد گوشتی درون بادمجان برش خورده قرار دهید وروی آن را با گوجه و کنار ظرف را با سیب زمینی پر کنید و در انتها سس گوجه را اضافه نموده و برای مدت ۴۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید
@shirini71❤️
#املت_اسپانیایی
پنج تا گوجه فرنگی لازم داریم که سه تاشو رنده و دو تاشو ریز خرد میکنیم و کنار میذاریم در تابه یک ق روغن یا کره گرم کنید،یدونه پیاز کوچیک که ریز خرد کردید رو یک دقیقه تفت بدید بعد دو حبه سیر ریز خرد شده اضافه کنید وتفت بدید تا نرم بشن ،یک قاشق رب گوجه،نمک،فلفل سیاه و قرمزو یه کوچولو زردچوبه هم اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدید،بعد گوجه ها رو بریزید.در این مرحله باید انقدر تفت بدید تا آب گوجه کامل کشیده بشه.حالا سه یا چهار جای این مخلوط گوجه ای خوشمزه رو گود کنید و تخم مرغها رو داخلش بشکنید و در تابه رو بذارید تا متناسب با سلیقتون تخم مرغها بپزه بهتره زرده کمی عسلی باشه موقع سرو کمی زیره(به دلخواه) و گشنیز یا جعفری تازه و فلفل سیاه روی املت بریزد
@shirini71❤️
#کیک_گوشت
مواد لازم میانی:
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای۱ عدد(دلخواه)
قارچ به مقدار لازم(دلخواه)
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم خمیر:
بیکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری
روغن۱/۲ لیوان
آرد الک شده۲ لیوان
ماست۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
طرز تهیه:
۱_تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .
سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .
و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
٣_ پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
۴_ کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید.
۵_ مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
۶_ فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود.
٧_اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روی کیک روبا سلیقه خودتون تزئین کنید.
فوروارد فراموش نشه👌
@shirini71❤️