#فیش_اند_چیبس_با_سس_تارتار
مواد لازم:
فیله ماهی ۱۰-۱۲ تکه کوچک
آرد ۱۰ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
دلستر ساده مقداری
نمک و فلفل
پیازچه
شوید
خیارشور
مایونز
کاپاریس(اگر داشتین حتما بریزید)
لیموترش
طرز تهیه:
ابتدا ماهی ها را مثل ویدیو که در هایلایت ذخیره شده فقط مقداری نمک بپاشید و در یخچال استراحت دهید(ماهی تازه نیازی به زهم گیری نداره)
در این فاصله که ماهی استراحت میکنه سس تارتار را حاضر میکنیم ابتدا پیازچه را خیلی ریز ساطوری کنید در غذاساز نریزید چون میخوایم سس مقداری بافت داشته باشه بعد از آن شوید های تازه را هم خیلی ریز خرد کنید و خیارشور رو هم رنده ریز بزنید و همه مواد را به همراه سس مایونز باهم مخلوط کنید در رسپی اصلی این سس کاپاریس هم داره که اگر داشتین خیلی ریز ساطوری و اضافه کنید،بچشید و اگر لازم بود مقداری نمکو فلفل سیاه هم اضافه کنید بعد از آن در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خرد هم برود
برای درست کردن مایه ماهی ابتدا ماهی ها را از یخچال بیرون اورده و بعد از آن ظرف مناسبی بردارید و به ترتیب مواد را اضافه کنید ابتدا آرد بعد بکینگ پودر و نمک و فلفل و حالا کم کم دلستر را اضافه کنید تا مواد ما به غلظت ماست برسه ،سپس روغن را داغ کنید ترجیحاً از ظرف گود با حجم روغن بالا استفاده کنید
سپس ماهی ها را تک به تک در مواد زده و بعد در روغن داغ سرخ کنید، سیب زمینی را هم خلالی یا درشت خرد کنید و بعد از نیم پز کردن با آبجوش ؛ در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید و در کنار سس تارتار میل کنید
@shirini71
#کوکو_دورنگ
تخم مرغ چهار عدد
سبزی کوکو دو پیمانه
زردچوبه ی ق چ
نمک ی ق چ
آرد دو ق غ
سیب زمینی. 2 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه. بمیزان لازم
تخم مرغ. 1 عدد
سیب زمینی را میزاریم ابپز بشه پوستشوو گرفته بکمک کوشتکوب یا رنده له کرده نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد هر نوع شکلی ک بخواییم توی دست فرم داده ته ماهیتابه چیده بعد کوکو سبزی ابتدا سبزی رو ساطوری کرده و تخم مرغارو ی طرف ظرف میشکونیم و نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم تخم مرغارو همزده و اروم اروم از سبزیا قاطی کرده هم میزنیم تا کاملا کف کنه بعد در اخر ارد رو اضافه کرده هم میزنیم بعر روی کوکو سیب زمینی ریخته درشو گزاشته میزاریمم باحرارت ملایم بپزه بعد برمیکردونیم طرف دیگه اش سرخ بشه بعد داخل ظرف سرو کشیده تزیین کرده
@shirini71
Tati...
گز آردی
شکر ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ دو عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
گلوکز ۱/۲پیمانه
پسته وگردو نصف پیمانه
آرد سفید به میزان لازم
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا ابری بشه وازظرف وقتی برمیگردونم نریزه
شکر وآب و گلاب رو روی حرارت کم و ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه،وقتی که یکم غلیظ شد گلوکز رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت کم گذاشتم تا شهد غلیظی بدست بیاد
باید خیلی غیظ باشه و چسبناک که بین دو انگشت کشدار و چسبناک بشه
غلظت شهد مهمه وگرنه گزشل میشه
دو قاشق از شهد رو داخل سفیده ریختم و هم زدم و بعد همه سفیده رو داخل شهد ریختم وروی حرارت کم با همزن سفیده و شهد رو زدم حدود پنج دقیقه تاحجم بگیره وکمی سفت بشه وبعدبا قاشق مواد راهم زدم تا کاملا سفت بشه و از کناره های ظرف جمع بشه و وقتی وسط ظرف جمع شد از روی حرارت برداشتم و پسته وگردو رو اضافه کردم
ته ظرف یک لایه آردریختم و مواد گز رو روی آرد ریختم و پخش کردم و دوباره کمی آرد روی گز ریختم وحدودنصف روز داخل یخچال گذاشتم وبعدباچاقو برش دادم
با این دستور ۴۰۰ گرم گز شد
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دهم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_آلبالو
آرد سفید : 200 گرم
آرد سنگک :75 گرم
کره:225 گرم
روغن مایع:80 میلی لیتر
آب: 350 میلی لیتر
شکر:300 گرم
آلبالوی بدون هسته :300 گرم
شربت آلبالو:200 میلی لیتر
جوهر لیمو: 1ق چ
اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد .
داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برمیدارم.
نوش جوووون
@shirini71