eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه👇👇👇👇👇 این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه ashpazi_mellal ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كيك_باقلوا مدیر پز👇👇👇 موادلازم: شكر ١٠٠ گرم كره ى ذوب كرده ١٥٠ گرم هل ساييده ١ ق چ آرد ١ و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق چ گلاب يك چهارم پيمانه بادام پودر شده ١ پيمانه وانيل ١/٨ ق چ تخم مرغ ٣ عدد موادلازم براى شربت باقلوا: شكر ١ پيمانه آب يك سوم پيمانه گلاب يك چهارم پيمانه عسل ١ ق س زعفران كمى طرز تهيه: تخم مرغ ها و شكر و وانيل را همزده تا حجم بگيرند. كره ى ذوب شده ى خنك شده را اضافه كرده و آرد و بكينگ پودر و هل را بتناوب همراه با گلاب افزوده و در آخر بادام را اضافه ميكنيم و مايه ى كيك را در قالب ٢٠*٣٠ ريخته و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٧٥ درجه به مدت تقريبى ٤٠ دقيقه ميپزيم و شهد آماده را روى كيك ميريزيم.(شهد بايد ولرم باشد و روى كيك نيمه گرم ريخته شود.) آماده سازى شهد: شكر،آب و عسل را در ظرفى ريخته و روى حرارت قرار ميدهيم و وقتى شكر حل شد، گلاب و زعفران را افزوده و پس از اولين جوشيدن از روى حرارت برميداريم. نکته✍✍ اولا به جای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید. اگه خیلی شیرین دوست ندارید شربت کمتر بزنیدبه جای بادام از هر آجیل خامی که تو خونه دارید میتونید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ابتدا نون باگت ها رو از وسط برش داده سس قرمز زده پنیر پیتزا ریخته و به ترتیب سوسیس فلفل دلمه و ذرت و مجددا پنیر پیتزا گذاشته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ گذاشته تا وقتی روی پیتزا طلایی بشه دوستان مواد داخلی سلیقه ای هستش شما میتونید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و ....استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد سیب زمینی آبپز سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید. سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید. هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید. حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد. اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید. . بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند. حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند. کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند. به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید. با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌔 یکم تیر ماه ۱۴۰۱🌔 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواردی که کبد‌تان را نابود میکند :⚠️ ⇠ اعتیاد به مصرف الکل ⇠ چاقی و اضافه وزن ⇠ مصرف بیش از حد نوشابه ⇠ مصرف بیش از حد نمک ⇠ سیگار و قلیان ⇠ مصرف بیش از حد قند ⇠ مصرف بیش از حد دارو ⇠ حذف صبحانه از وعده‌های غذایی ⇠ کم‌خوابی یا شب‌بیداری ⇠ مصرف غذاهای خام و بیش از حد پخته‌شده + کبد بزرگترین ارگان بدن است که از مهم ترین وظایف آن تصفیه کردن خون در بدن است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد. پ.ن.میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه فرم گرفته با خانه صبحانه خامه ١ کیلو پودر خامه ۵ ق غ پودر شکر ١۵٠ الی ٢٠٠ گرم وانیل ١ ق غ همه رو با هم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ٨ الی ٢۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا سفت شه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ٧ الی ٨ دقیقه بزنید تا فرم بگیره اگه خواستید خامه دیرتر آب بندازه به ازای هر ١ پیمانه خامه ای که فرم میدید ١ ق چ پودر ژلاتین رو روی ٢ ق غ آب سرد بپاشید و ٣ دقیقه کنار بزارید بعد روی بخار آب بن ماری کنید و بزارید کمی خنک بشه و وقتی خامه در حال فرم گرفتنه کم کم بهش اضافه کنید .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک_خونگی 🌸 کیااا ترشی مُرشی دوست دارن؟؟😁😍 الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش. ✅مواد لازم: _1 کیلو آلبالو _3 لیوان آب _نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید) _نمک مقداری _اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم 🌸 ✅طرز تهیه: آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید 2، 3 ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده کرمانی (ورق بزنید) دستور یک دسر خنک سنتی کرمان رو آوردم که طبع خنک داره و از گرمازدگی جلوگیری میکنه و واقعا تو این هوا میچسبه😋🤤 فقط هم ۳ قلم مواد میخواد👌🏻 . 💜مواد لازم : نشاسته گندم (گل) ١ لیوان آب ۵ لیوان 🟨مواد شربت : شکر ٢ لیوان آب ١لیوان گلاب (یا عرق نعناع یا نسترن یا بیدمشک) نصف لیوان ❤طرز تهیه : ١لیوان نشاسته رو در ١لیوان آب حل میکنیم.۴لیوان آب رو میزاریم جوش بیاد .در این مرحله نشاسته حل شده رو اضافه و سریع هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.حرارت رو ملایم میکنیم و حدود ١۵تا٢٠دقیقه مواد رو مرتب هم میزنیم تا بوی خامی نشاسته از بین بره و خوب پخته بشه، بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا خیلی کم نشاسته سرد بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا