eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم هویج ریز رنده شده :۳۰۰ گرم آرد نخودچی : ۴ قاشق غذا خوری آبلیمو و شکر به عنوان چاشنی سس چند قاشق پیاز رنده شده یک عدد آلو بخارا کشمش گردو و پیاز داغ برای مواد میانی کوفته. زعفرون یک قاشق چایخوری نعنا خشک یک قاشق غذا خوری ادویه های دلخواه طرز تهیه: گوشت رو با پیاز و دویست گرم هویج حسابی ورز میدین ( بقیه هویج رو واسه سس اش لازم داریم) و بهش ادویه ها و آرد نخودچی رو اضافه میکنین، ( توی بعضی دستورها تخم مرغ هم هست ولی من نزدم ) خلاصه اینقدر ورز میدین که کاملا چسبنده و منسجم بشه، هر بار به اندازه ی یدونه هلو از مواد گوشتی برمیدارین و بازش میکنین و لابلاش یدونه آلوبخارای بدون هسته، کشمش و پیازداغ و گردو میذارین. کوفته ها رو جمع کردم و با دستام حسابی فشار دادم تا هوای لابلاش خارج شه و وا نره حینِ پخت. بعد کوفته ها رو سرخ کردم و گذاشتم کنار تا سس اش رو درست کنم. واسه سس اش: یه پیاز رو توی کمی روغن تفت دادم ونعنا رو اضافه کردم و سریع بهش بقیه هویج ها و کمی از مواد میانی کوفته اضافه کردم و چهار لیوان آب ریختم و اجازه دادم کمی بپزه و هویج ها از خامی در بیاد وقتی که سس در حال جوشیدن بود زعفرون اضافه کردم و کوفته ها رو دونه دونه و به آرومی اضافه کردم و گذاشتم بپزه و سس اش غلیظ شه ( یک ساعت کافیه) بعد از اضافه کردن کوفته ها آبلیمو و شکر رو اضافه کردم ، این مرحله کاملا ذائقه ای هست ما چون ملس دوست داریم من ملس درست میکنم ، از سس اش بچشین و چاشنی ها رو مطابق ذائقه تون اندازه کنین . پ.ن: بعد از اضافه کردن کوفته ها دیگه در ظرف رو نذارین چون باعث وارفتن کوفته میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۲۰ گرم سوسیس ۱۵۰ گرم پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ ۱ عدد اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. ashpazi.golchin ╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮ @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : لوبياسفيد نصف پيمانه لوبيا قرمز يك پيمانه نخود نصف پيمانه عدس يك پيمانه بلغور جو 1/5 پیمانه بلغور گندم 1/5 پیمانه پياز دو عدد سير ده حبه سبزی آش یک و نیم کیلو نعنا خشك يك قاشق غذاخوري نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم كشك به ميزان لازم روغن به ميزان لازم طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار: ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس مي‌پزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه مي‌كنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و مي‌افزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ مي‌كنيم) در صورت تمايل مي‌توانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند. اين آش اگر تند باشد خوشمزه‌تر است. asal_khanoom96 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥🍃 دوم تیر ماه ۱۴۰۱ 🍃🍥 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺افرادی که شام میل نمیکنند صبح پس از برخاستن از خواب،به علت افت قندخون معمولا دچار خستگی، بی‏ حوصلگی، می ‏شوند ! و تمایل زیادی به خوردن صبحانه چرب و شیرین و پُر کالری پیدا میکنند @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ران مرغ 1 کیلو فلفل سبز گوجه گیلاسی آب لیمو نصف عدد عسل 1 ق م رب گوجه 1 ق غ فلفل سیاه 1 ق م فلفل قرمز 1 ق م پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م روغن زیتون نصف پیمانه سیر له شده 3 حبه نمک به مقدارلازم همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : 2 بسته پودر کرم شانتی 2 لیوان شیر (سرد) اگه پودر کرم شانتی ندارید میتونید شیر و کرم شانتی رو حذف کنید و از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید ). 2 بسته بیسکویت پتی بور 160 گرم شکلات طرز تهیه: پودر کرم شانتی و شیر را با همزن بزنید تا فرم بگیره بعد شکلات رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید کنید. بیسکویت ها رو کف یک ظرف یا قالب بچینید و خامه فرم گرفته را روی آن پهن کنید و به همین ترتیب یک لایه بیسکویت و یک لایه خامه روی هم قرار بدید تا بیسکویت ها تمام بشه و روی اونو با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار بدید و حداقل 5 ساعت استراحت بدید تا خامه سفت بشه و بعد خارج کردن از فریزر سریع برش بزنید و سرو کنید. نوش‌جان @shirini71
مواد لازم: شکلات خرد شده=115 گرم شیر=150 میلی لیتر خامه=300 میلی لیتر کشمش=50 گرم بسکویت خرد شده=30 گرم گردوی خرد شده=30 گرم طرز تهیه: شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود. خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.  مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد هویج رنده شده 2 عدد پیاز خرد شده 2 عدد کره یا روغن 2 ق س نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد برگ جعفری خرد شده کمی جو پرک پودر شده 4 الی 5 ق غ پودر سوخاری 3 ق غ روغن برای سرخ کردن فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید. سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙کوکو لوبیا مکزیکی مواد لازم برای۴ نفر مواد اصلی 🍲لوبیا چیتی ۱ پیمانه 🍲تخم مرغ ۳ عدد 🍲آرد ۱ قاشق غذا خوری 🍲جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری 🍲نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 🍳- لوبيا را از قبل خیس کنید، چند بار آب شو خالی کنید بعد بپزید 🍳- سپس آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید، آب لوبیا باید سرد باشه تا آرد گلوله نشه 🍳- لوبيا را در ظرف دیگری بکوبید تا له شود، سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا یکدست شود 🍳- مخلوط آب لوبیا و آرد را به لوبیا له شده اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود 🍳- سپس جعفری و نمک فلفل را اضافه کنید 🍳 روغن را در ماهی تابه گرم کنید، و مواد را پهن کنید حرارت را ملایم کنید تا کوکو بپزد و سرخ شود ❗️سایر نکات میتوان از کنسرو لوبیا هم استفاده کرد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای: 1 سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر 250 گرم کره نرم کمتر از 1/2 پیمانه روغن مایع کمتر از 1/3 پیمانه شیر 3 قاشق سوپ خوری شکر 1ونیم قاشق چایخوری نمک یا بیشتر 1 قاشق سوپ خوری سرکه نزدیک 4ونیم لیوان آرد(شما خودتون به آرامی اضافه کنین تا زیاد نشه) 1 زرده تخم مرغ برای روی خمیر مالیدن کنجد بجز آرد همه موادو مخلوط کنین و بعد آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه، بعد شکل بدین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در 180 درجه بپزین.مدت پختش ذکر نشده بود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 🌝 سوم تیر ماه ۱۴۰۱ 🌝 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻شاتوت↫تقویت سیستم ایمنی 🔻خرما↫ضد یبوست،رفع کمخونی 🔻تخمه آفتابگردان↫رفع عفونت 🔻مویز↫رفع پوسیدگی دندان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا