eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بلغور ريز 1 ليوان سيب زميني آبپز شده 2 عدد پياز رنده شده 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد 4 ق غ رب گوجه فرنگي 1 ق غ رب فلفل 1 ق غ نمك و پودر فلفل قرمز بميزان لازم پودر نعنا خشك 1 ق غ سيب زمينهاي ابپز رو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم بلغور رو داخل ظرفي ريخته كمي نمك ريخته بعد 1 ليوان اب روش ريخته در ظرف رو گزاشته ميزاريم تا اب جذب بلغور بشه حالا در ظرفي سيب زميني رو ك همراه پياز رنده كرده ريخته و بلغور رو هم همراه نمك،فلفل،تخم مرغ،نعنا خشك و آرد و رب فلفل و رب گوجه مخلوط كرده با دست خوب ورز ميدهيم حالا اين مخلوط رو ب مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار داده داخل ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته از مواد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده اگه ب دستتون چسبيد دستمون رو خيس ميكنيم و فرم ميدهيم و داخل ماهيتابه قرار داره هر دو طرفشو سرخ كرده بعد تو ظرف سرو قرار داده همراه ماست سير ميل فرماييد، Ashpazi_r_sh_sh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمه‌ای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته می‌توانید استفاده نمایید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: هویج: 2 عدد، متوسط، آن را خوب بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. موز:‌ یک عدد توت فرنگی: یک پیمانه، تازه یا یخ زده آب پرتقال: یک تا یک و نیم پیمانه یخ خرد شده: یک پیمانه طرز تهیه: • میوه‌ها، هویج و آب پرتقال را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند ( ابتدا یک پیمانه آب پرتقال درون مخلوط کن بریزید و آن را مخلوط کنید سپس اگر جا داشت مابقی آن را درون دستگاه بریزید). • اکنون نوبت ریختن یخ است. ابتدا نصف پیمانه یخ به مخلوط اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید و پس از اینکه کاملا خرد شدند، نیمه بعدی را درون دستگاه ریخته و آن‌ها را خرد کرده و مخلوط کنید. * اسموتی را درون دو لیوان بلند ریخته و درون آن‌ها، نی قرار دهید و نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه تا سیب زمینی هم اندازه انتخاب کنید و خوب بشویید تا پوست سیب زمینی ها کاملا تمییز باشه میتونید از اسکاچ استفاده کنید که کاملا مطمئن بشید تمییز شدن با کارد یه برش کوچیک از وسط سیب زمینی ها ایجاد میکنیم و داخل ماکروفر به مدت هشت الی نه دقیقه قرار میدیم تا کبابی بشه بسته به سایز سیب زمینی ها مدت زمان متفاوته بهتره از دقیقه هفتم به بعد چک کنید وقتی سیب زمینی ها کبابی شدن از ماکروفر خارج میکنیم از وسط نصف میکنیم و برش های طولی و عرضی میزنیم تا سطح سیب زمینی برش های مربعی داشته باشه بعد با اسپری روغن سطح سیب زمینی رو چرب میکنیم اگه اسپری ندارید با برس سطح سیب زمینی ها رو چرب کنید بعد نمک بپاشید و روش پودر پنیر پارمزان و پودر سیر بپاشید از هر کدوم به نسبت مساوی اما اگه طعم پارمزان رو بیشتر میپسندید پنیر بیشتری بریزید و سیب زمینی ها رو داخل فر قرار بدید و گریل رو روشن کنید تا سطح سیب زمینی ها طلایی و برشته بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شما هم اگه مثل من کلی میوه رو دستتون مونده ونمیدونید باهاش چکار کنید این دسر خوشمزه و آسون رو باهاش درست کنید. انواع میوه (کاملا دلخواه) پودر کاسترد 6ق غ شیر 6فنجان خامه صبحانه 1پاکت شکر 7ق غ وانیل 1ق چ میوه ها رو شسته وخرد کنید وته لیوانها بریزید (من مقداری از میوه رو نازک برش دادم وبرای تزیین به لیوان چسبوندم). در یک قابلمه شکر و5فنجان از شیر رو بریزید ورواجاق بزارید تا گرم شه و1فنجان باقیمانده از شیر رو با پودر کاسترد مخلوط کرده وبه شیر در حال جوش بیافزایید وبا همزن مدام هم بزنید که گلوله نشه وبه غلظت فرنی برسه ودرآخر وانیل رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید وخامه رو بهش اضافه وخوب مخلوط کنید وروی میوه هاتون بریزید وداخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره وخنک شه روش رو هم گیلاس گذاشتم ومقداری اکلیل خوراکی پاشیدم . این مقدار مواد 5لیوان مثل اونی که تو تصویر میبینید بهتون دسر میده . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد حدودا 140 گرم کره بادام 1/4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم 1 قاشق سوپخوری استاندارد بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپخوری استاندارد فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید ترکهای روی این شیرینی کاملا طبیعیه نوش جانتون melorin9213 @shirini71
کره بادام زمینی رو خودتون به راحتی می تونید تو خونه با هزینه خیلی پایین بخریید,می تونید لای نون بمالید مثل شکلات صبحونه بدید بخورن,اگه طعمش رو دوست نداشتن باهاش کیک وکوکی درست کنید حداقل این جوری بخورن ,به دلیل کم ویا حذف شدن گوشت از سبد خونوار غذاهایی رو جایگزین کنیم که کودکان کمترین آسیب رو ببین👆