#كوفته_بلغور
بلغور ريز 1 ليوان
سيب زميني آبپز شده 2 عدد
پياز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد 4 ق غ
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
رب فلفل 1 ق غ
نمك و پودر فلفل قرمز بميزان لازم
پودر نعنا خشك 1 ق غ
سيب زمينهاي ابپز رو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم
بلغور رو داخل ظرفي ريخته كمي نمك ريخته بعد 1 ليوان اب روش ريخته در ظرف رو گزاشته ميزاريم تا اب جذب بلغور بشه
حالا در ظرفي سيب زميني رو ك همراه پياز رنده كرده ريخته و بلغور رو هم همراه نمك،فلفل،تخم مرغ،نعنا خشك و آرد و رب فلفل و رب گوجه مخلوط كرده با دست خوب ورز ميدهيم حالا اين مخلوط رو ب مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار داده
داخل ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته از مواد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده اگه ب دستتون چسبيد دستمون رو خيس ميكنيم و فرم ميدهيم و داخل ماهيتابه قرار داره هر دو طرفشو سرخ كرده بعد تو ظرف سرو قرار داده همراه ماست سير ميل فرماييد،
Ashpazi_r_sh_sh
@shirini71
#ترشی_پیاز_شکم_پر
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمهای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته میتوانید استفاده نمایید.
@shirini71
#اسموتی_هویج_موزوتوت_فرنگی
#نوشیدنی_سرد
#کافی_شاپ
مواد لازم:
هویج: 2 عدد، متوسط، آن را خوب بشویید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
موز: یک عدد
توت فرنگی: یک پیمانه، تازه یا یخ زده
آب پرتقال: یک تا یک و نیم پیمانه
یخ خرد شده: یک پیمانه
طرز تهیه: • میوهها، هویج و آب پرتقال را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند ( ابتدا یک پیمانه آب پرتقال درون مخلوط کن بریزید و آن را مخلوط کنید سپس اگر جا داشت مابقی آن را درون دستگاه بریزید). • اکنون نوبت ریختن یخ است. ابتدا نصف پیمانه یخ به مخلوط اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید و پس از اینکه کاملا خرد شدند، نیمه بعدی را درون دستگاه ریخته و آنها را خرد کرده و مخلوط کنید. * اسموتی را درون دو لیوان بلند ریخته و درون آنها، نی قرار دهید و نوش جان کنید.
@shirini71
#عصرونه
#دورچین_بشقاب
#سیب_زمینی_کبابی_پنیری
سه تا سیب زمینی هم اندازه انتخاب کنید و خوب بشویید تا پوست سیب زمینی ها کاملا تمییز باشه میتونید از اسکاچ استفاده کنید که کاملا مطمئن بشید تمییز شدن
با کارد یه برش کوچیک از وسط سیب زمینی ها ایجاد میکنیم و داخل ماکروفر به مدت هشت الی نه دقیقه قرار میدیم تا کبابی بشه بسته به سایز سیب زمینی ها مدت زمان متفاوته بهتره از دقیقه هفتم به بعد چک کنید
وقتی سیب زمینی ها کبابی شدن از ماکروفر خارج میکنیم از وسط نصف میکنیم و برش های طولی و عرضی میزنیم تا سطح سیب زمینی برش های مربعی داشته باشه بعد با اسپری روغن سطح سیب زمینی رو چرب میکنیم اگه اسپری ندارید با برس سطح سیب زمینی ها رو چرب کنید بعد نمک بپاشید و روش پودر پنیر پارمزان و پودر سیر بپاشید از هر کدوم به نسبت مساوی اما اگه طعم پارمزان رو بیشتر میپسندید پنیر بیشتری بریزید و سیب زمینی ها رو داخل فر قرار بدید و گریل رو روشن کنید تا سطح سیب زمینی ها طلایی و برشته بشه
@shirini71
#دسر_کاسترد_میوه_ای
#دسر_لیوانی
#دسر_تک_نفره
شما هم اگه مثل من کلی میوه رو دستتون مونده ونمیدونید باهاش چکار کنید این دسر خوشمزه و آسون رو باهاش درست کنید.
انواع میوه (کاملا دلخواه)
پودر کاسترد 6ق غ
شیر 6فنجان
خامه صبحانه 1پاکت
شکر 7ق غ
وانیل 1ق چ
میوه ها رو شسته وخرد کنید وته لیوانها بریزید (من مقداری از میوه رو نازک برش دادم وبرای تزیین به لیوان چسبوندم).
در یک قابلمه شکر و5فنجان از شیر رو بریزید ورواجاق بزارید تا گرم شه و1فنجان باقیمانده از شیر رو با پودر کاسترد مخلوط کرده وبه شیر در حال جوش بیافزایید وبا همزن مدام هم بزنید که گلوله نشه وبه غلظت فرنی برسه ودرآخر وانیل رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید وخامه رو بهش اضافه وخوب مخلوط کنید وروی میوه هاتون بریزید وداخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره وخنک شه روش رو هم گیلاس گذاشتم ومقداری اکلیل خوراکی پاشیدم .
این مقدار مواد 5لیوان مثل اونی که تو تصویر میبینید بهتون دسر میده .
@shirini71
#کوکی_کره_بادام_زمینی
ارد حدودا 140 گرم
کره بادام 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
کره نرم 1 قاشق سوپخوری استاندارد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپخوری استاندارد
فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید
ترکهای روی این شیرینی کاملا طبیعیه نوش جانتون
melorin9213
@shirini71
کره بادام زمینی رو خودتون به راحتی می تونید تو خونه با هزینه خیلی پایین بخریید,می تونید لای نون بمالید مثل شکلات صبحونه بدید بخورن,اگه طعمش رو دوست نداشتن باهاش کیک وکوکی درست کنید حداقل این جوری بخورن ,به دلیل کم ویا حذف شدن گوشت از سبد خونوار غذاهایی رو جایگزین کنیم که کودکان کمترین آسیب رو ببین👆