دوستان عزیزم حتما به این پیچ تو اینستا مراجعه کنید👆👆👆👆👆
لینک کپی کنید داخل اینستا سرج کنید
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
همراه با #ویدئو انجام #حرکات ورزشی🤸
🐙 دهم مرداد ماه ۱۴۰۱ 🐙
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید.
👇👇👇
@shirini71
#آووکادو
🥑 مصرف خوراکی آووکادو
در کاهش
درد زانو بسیار موثر است.
❗️ روغن آووکادو نیز
ضد رماتیسم بوده و ماساژ روغن
به محل هایی از زانو که دردناک است
موجب تخفیف و کاهش درد می شود.
🍲آبگوشت گیاهی با غوره🍲
🥗روغن کنجد : به میزان لازم
🥗پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
🥗نخود : یک پیمانه
🥗نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل،
🥗ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
🥗لوبیا سفید : یک و یک دوم پیمانه
🥗برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری
🥗سیب زمینی : یک عدد بزرگ
🥗جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه
🥗غوره : یک پیمانه
🍥روش تهیه
برای تهیه آبگوشت گیاهی با غوره ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با مقداری زردچوبه کاملا میپزیم. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توان مقداری سیب زمینی و حبوبات را در آب غذا بریزیم.
@shirini71
🥣کاربرد پودر جو در آشپزی😋
🥄ابتدا ان را آسیاب کرده و بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.
🍛 آب خورش غلیظ میشود.
اصلا و ابدا روی طعم ان تاثیری ندارد.
🍛موهایتان پر پشت میشود و تمام ویتامین هاي گروه ب هرروز به بدن تان میرسد.
@shirini71
#ماهیچه
چندتا پیازدرشت رو خلالی میکنیم ودر ظرف میریزیم وبا کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم ودارچین وچند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم ودوباره چند تاپیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم ویک استکان آب اضافه میکنیم ودر ظرف رو میبندیم وبه مدت سه الی چهار ساعت در فرقرارمیدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم ویک تکون میدیم واگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران ونمک وفلفل اضافه میکنیم ونیم ساعت بعد امادس
@shirini71