eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یه نون سنتی شهر کرمان و یزد هستش. خیلی ساده است و بدون فر و خیلی هم خوشمزه . . . آرد گندم (نانوایی) ۳۰۰ گرم ،۲ لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م (توی دستور ۱ ق غ بود اما من یه قاشق مربا خوری ریختم ) شکر ۲ ق غ روغن مایع ۲ ق غ آب ولرم ۲۰۰ میلی ، سه چهارم لیوان نمک مقداری زعفران آب کرده مقداری ابتدا خمیر مایه رو به عمل میاریم . نصف از آب ولرم رو داخل ظرفی ریختم و یه قاشق شکر ریختم و هم زدم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد در ظرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد. توی یه ظرف بزرگتر آرد رو الک کردم وسطش رو گود کردم . نمک و شکر و روغن مایع و نصف آب باقی مونده ، زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و بعد از دستم کمک گرفتم و ورز دادم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم و بعد صد بار روی صفحه کار کوبیدم . اگه دیدین به دست می چسبه کمی آرد بریزین ولی زیادی ریختن آرد خمیر و نونتون رو سفت و خراب می کنه . خمیر رو توی یه ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم یک ساعت استراحت بکنه . بعد از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی برداشتم و کمی آرد پاشیدم و خمیر رو با وردنه باز کردم و توی یه تابه روغن ریختم و سرخ کردم . من خیلی روغن استفاده نکردم طوری که اصلا غوطه ور نشد . خیلی کم روغن استفاده کردم . روی این نون وقتی که گرمه شکر یا پودر قند هم می پاشن . اما من نریختم‌چون شیرین و اون شکلی دوست نداریم 😊 با مقدار مواد بالا ۹ تا ۱۰ عدد نون روغنی شد . پ.ن : ممنون از دوستان یزدی و کرمانی که تجربه هاشون رو گفتن که توی این نون @shirini71
⚠️تا حالا چیزی درباره این روش شنیدید ؟؟! به درخواست شما دوستان عزیز که درخواست کرده بودید پیج خانم دکتر رضایی رو دوباره می زارم. اگر می خوایید برای کاهش وزن و کاهش سایز یا از بین بردن شکم پهلو تون اقدام کنید. این روش کاملا تضمینی هستش ✔ 🚫قرص نیست🚫 🚫دمنوش نیست🚫 🚫رژیم سخت نیست🚫 🚫ورزش نیست🚫 . .@shadi_slim_ ✅حتی اگه‌ کم کاری تیروئید داری! ✅حتی اگه استپ وزنی داری! ✅اگه درگیر اضافه وزن بعد بارداری هستی! ✅اگه متابولیسم بدنت پایینه! ✅اگه کبد چرب داری! ✅اگه فرصت ورزش و رژیم سخت نداری! . . . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ID:@shadi_slim_ 🔰مشاوره در طول دوره .......................................... 📲برای دریافت مشاوره به دایرکت پیام بدین 👇👇👇 @shadi_slim_ @shadi_slim_ @shadi_slim_ @shadi_slim_ بزنید رو پیجش و ازشون مشاوره رایگان بگیرید @shadi_slim_ .
لینک مستقیم پیج:https://instagram.com/shadi_slim_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
دوستان عزیزم حتما به این پیچ تو اینستا مراجعه کنید👆👆👆👆👆 لینک کپی کنید داخل اینستا سرج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍‍‍ همراه با انجام ورزشی🤸 🐙 دهم مرداد ماه ۱۴۰۱ 🐙 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید. 👇👇👇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥑 مصرف خوراکی آووکادو در کاهش درد زانو بسیار موثر است. ❗️ روغن آووکادو نیز ضد رماتیسم بوده و ماساژ روغن به محل هایی از زانو که دردناک است موجب تخفیف و کاهش درد می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲آبگوشت گیاهی با غوره🍲 🥗روغن کنجد : به میزان لازم 🥗پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ 🥗نخود : یک پیمانه 🥗نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، 🥗ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم 🥗لوبیا سفید : یک و یک دوم پیمانه 🥗برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری 🥗سیب زمینی : یک عدد بزرگ 🥗جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه 🥗غوره : یک پیمانه 🍥روش تهیه برای تهیه آبگوشت گیاهی با غوره ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با مقداری زردچوبه کاملا می‌پزیم. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توان مقداری سیب زمینی و حبوبات را در آب غذا بریزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥣کاربرد پودر جو در آشپزی😋 🥄ابتدا ان را آسیاب کرده و بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید. 🍛 آب خورش غلیظ می‌شود. اصلا و ابدا روی طعم ان تاثیری ندارد. 🍛موهایتان پر پشت میشود و تمام ویتامین هاي‌ گروه ب هرروز به بدن تان میرسد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چندتا پیازدرشت رو خلالی میکنیم ودر ظرف میریزیم وبا کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم ودارچین وچند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم ودوباره چند تاپیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم ویک استکان آب اضافه میکنیم ودر ظرف رو میبندیم وبه مدت سه الی چهار ساعت در فرقرارمیدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم ویک تکون میدیم واگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران ونمک وفلفل اضافه میکنیم ونیم ساعت بعد امادس @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ 🍓🍓🍰 لایه اول: 100 گرم بیسکوییت ساقه طلایی 100 گرم پودر کاکائو 90 گرم کره نرم، هم دمای اتاق لایه_پنیری:🧀🍓 500 گرم پنیر ماسکارپونه 330 گرم ماست یونانی 400-450 گرم توت فرنگی شسته شده و بدون برگ، خرد شه 7 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 160 گرم شکر وانیل 3 قاشق غذاخوری آب لیمو لایه پوره توت فرنگی:🍓🍓 350-400 گرم توت فرنگی شسته شده و بدون برگ 4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 2-3 قاشق غذاخوری شکر یا کمتر 200-250 گرم خامه قنادی و توت فرنگی برای تزیین🥡🥣🍓🍓 برای لایه اول، بیسکوییت ها و پودر کاکائو رو داخل مخلوط کن، پودر کنین و بعد داخل کاسه بریزین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد کف قالب 22-23 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و یکنواخت فشار بدین. برای قسمت پنیری، پودر ژلاتین رو داخل 1/3 پیمانه آب سرد بریزین و بصورت بن ماری حل کنین و بزارین سرد شه.سپس در یک کاسه بزرگ، پنیر، ماست، وانیل و شکر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا کاملا مخلوط شن،سپس 150 گرم از توت فرنگی هارو پوره کنین و بهمراه آب لیمو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. بعد 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط رو داخل ژلاتین بریزین و مخلوط کنین سپس اینو داخل مخلوط برگردونین و با لیسک زیرو رو کنین. اگه مخلوط شله بزارین یخچال تا کمی غلیظ شه، بعد بقیه توت فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و روی لایه اول بریزین و 1-2 ساعت بزارین یخچال. برای لایه پوره توت فرنگی، پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب بصورت بن ماری حل کنید و بزارین تا سرد شه.بعد توت فرنگی های پوره شده و بقیه موادو مخلوط کنین و روی قسمت پنیری بریزین و چند ساعت بزارین یخچال. mehrnaztavassoli @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای دو نفر دو پيمانه برنج يك عدد تخم مرغ دو قاشق روغن سه قاشق غذاخوري ماست نمك زعفران ابتدا برنج را ابكشي كرده در ظرفي تخم مرغ را كاملا همزده تا كف كند بعد با ماست مخلوط ميكنيم مخلوط ماست و تخم مرغ را كامل همزده تا يكدست شود سپس روغن نمك زعفران را اضافه كرده با برنج مخلوط ميكنيم و در قالب موردنظر نيمي از مواد را ريخته مواد مياني ته چين كه شامل مرغ پخته خرد شده زرشك خلال بادام خلال پسته است ميريزيم سپس بقيه مواد را اضافه ميكنيم بمدت نيم ساعت دم ميكنيم. نوش جان🌹 @shirini71
قالبتون تفلون باشه که نچسبه👆 وقتهایی که مهمون داریید می تونید به تعداد مهمونا درست کنید,بچه ها رو هم ذوق زده میکنه,تهچین ساده رو با هر غذا ویا خورشتی می تونید نوش جان کنید
👇 اين دستور نخود فرنگي و ب عشق شماها درست كردم تا زودتر خوشمزه ترين معجون نخود فرنگي و درست كنيد و بخوريد ، از خواصش تو پست قبلي بهتون گفتم ، پس حتما تو برنامه غذاييتون بزاريد الانم ك همه جا پره نخود فرنگي تازه اس ، پس دست ب كار بشيد😊😍😋 خوب بريم سراغ مواد لازم نخود فرنگي ٣٠٠ گرم قارچ ٢٥٠ گرم ابليمو ي قاشق غذا خوري زنجبيل نصف ق م اويشن يك ق م فلفل سياه يك ق م پودر سير نصف ق م سس مايونز يك ق غ ( دوستان اين مقدار سس اندازه و كافي هست ، و كالري زيادي نداره تو اون مقدار نخود فرنگي و قارچ ، پس نگران نباشيد ، ب سلامتي شما اسيبي نخواهد زد ) ابتدا نخود فرنگي ها رو بشوريد و بخار پز كنيد تا كاملا بپزه ( در حالت بخار پز سبزيجات رنگشون خفظ ميشه و زود ميپزن) طبق كليپي ك ديديد ، قارچها را اسلايس كنيد با ي ق روغن و ي قاشق ابليمو تفت بديد تا اب بندازه و ابش كمي جمع بشه حالا ادويه ها رو اضافه كنيد بعد از كمي تفت ، نخود فرنگي ها ريخته و شعله رو خاموش كنيد مواد و مخلوط كنيد و مايونز و اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد ، تو ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید 😍🙃🌹 دوستانی ک دوست داشته باشند میتونن ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا هم اضافه کنند اما من توصیه میکنم این معجون و ب همین شکلی ک توضیح دادم درست کنید ، خیلی راحت و اسون و سالم و خوشمزه 😋 ng.food
معجون نخود فرنگی که می تونید مثل ذرت مکزیکی برای عصرونه درست کنید ,علاوه برطعم ومزه فوق العاده از خاصیت زیاد نخود فرنگی خونواده استفاده می کنند 👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با روغن کم سرخ کنید ماش یک پیمانه سیب زمینی ۵ عدد آرد سوخاری به اندازه ای که خمیر ، خودشو بگیره سیر ۴ حبه اگه پیاز داغ نداشتید پیاز خام رنده شده ۱ عدد ( نیازی نیست آب پیاز رو ازش جدا کنید ) نمک فلفل زردچوبه ، پودر بذر گشنیز به دلخواه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همراه با انجام ورزشی🏃‍♀ ❤️ یازدهم مرداد ماه ۱۴۰۱ ❤️ 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍒« گیلاس » بیش از آنکه میوه باشد، داروست ! 🌱 هم تب بر است و هم خواص مسکن« ژلوفن و ایپوبروفن» را دارد؛ هر دردی را از بین میبرد گواتر و میگرن را درمان میکند و سنگ کلیه را آب میکند! 🔺مصرف گیلاس سبب سلامت قلب و عروق می شود و چربی و قند خون در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک کاهش می دهد! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ مربای انجیر شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذاریدبعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شودبهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. @shirini71