آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پلو_اسفندی_آباده (پلو هفت دانگی)
👩🍳مواد لازم
غلات و حبوبات ۷ نوع :
نخود : یک سوم پیمانه
لوبیا سفید یا قرمز(یا ترکیب هر دو) : یک سوم پیمانه
عدس : یک سوم پیمانه
ماش : یک سوم پیمانه
گندم : یک سوم پیمانه
جو : یک سوم پیمانه
برنج : ۴ پیمانه
پیاز درشت : ۳ عدد
گوشت چرخ شده : ۳۰۰ گرم
ادویه جات : نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + زیره + ادویه پلویی معطر جنوب
#طرز_تهیه
۱.اول از شب قبل نخود + لوبیا + گندم + جو رو با هم خیس بدید و چند بار آبشو عوض کنید بعد همه رو با هم بپزید و اواخر پخت نمک اضافه کنید.
۲.عدس + ماش رو هم بدون خیس دادن با هم بپزید و اواخر پخت نمک اضافه کنید.
۳.سپس ۲ تا پیاز درشت رو ریز خلال کنید با روغن + زردچوبه سرخ کنید.
۴.بعد حبوبات پخته شده + فلفل سیاه + ادویه پلویی رو اضافه کنید و همه رو با هم خوب تفت بدید و کنار بذارید.
۴.سپس ۴ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید آبکش کنید کف قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده بریزید کمی زیره بپاشید.
۵.بعد مخلوط حبوبات پخته شده بریزید و به همین ترتیب لایه لایه برنج و حبوبات و زیره بریزید و بذارید دم بکشه.
۶.تو این فاصله توپک های گوشت رو آماده کنید :گوشت + ۱ پیاز رنده شده + نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا + ۲ قاشق آرد سوخاری + ۳ قاشق سبزی خشک معطر رو با هم مخلوط کنید.
۷.خوب ورز بدید بعد توپک های کوچیکی درست کنید و تو روغن سرخ کنید.
۸.بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلو اسفندی خوش عطر و طعم شما آماده اس با توپک های گوشت و پیازداغ مخلوط و نوش جان کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک همه رو عاشق شکلات میکنه مخصوصا وقتی با موز و گاناش باشه🤩🤩
چهار عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
پنج دقیقه با همزن برقی بزنین تا کرمرنگ بشه
یک پیمانه روغن
یک پیمانه شیر
اضافه و یکدست کنین
دو و نیم پیمانه آرد رو به همراه سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق سوپخوری بکینگ پودر مخلوط کنین
با الک به مواد تخم مرغی اضافه و یکدست کنین
کف قالب طرحدار ۲۸ سانتی رو چرب کنین
مخلوط آرد و پودر کاکائو رو روش الک کنین
مواد رو بریزین
داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه، ۶۰ دقیقه زمان بدین تا بپزه
وقتی سرد شد به راحتی از قالب جدا کنین
برای گاناش
یک پاکت خامه صبحانه رو گرم کنین
۲۰۰ گرم شکلات تلخ و شیرین اضافه کنین
هم بزنین تا با حرارت خامه ذوب شه
دو عدد موز رو حلقه ای خرد کنین و روی کیک بچینین
گاناش آماده شده رو هم بریزین و تکون بدین تا صاف شه
با پودر پسته تزئین کنین
بعد برش بزنین
عطر و طعمش بی نظیره
درست کنید و به عنوان یه عصرونه دلچسب ازش لذت ببرین
نوش جان😍😍
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_تارتار
#سس_کچاپ
#سس_هزارجزیره
بنظر من سس ها خیلی مهم هستن چون طعم بی نظیری می تونن به غذاها بدن.
مواد لازم رو اینجا دوباره می نویسم:
(من خودم از مایونز کم چرب برای سس های مختلف استفاده می کنم)
سس کچاب:
گوجه نیم کیلو
روغن یک قاشق غ
رب ۱قاشق غ
نشاسته ذرت ۱ قاشق غ
سرکه سیب یک چهارم لیوان
نمک،فلفل،پودر سیر،پودر پیاز
پاپریکا
شکر یک قاشق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا قنادی شیرازی