eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: من گاهی وقتا با ماهيچه گوسفندى درست ميكنم ، يه پياز بزرگ رو نگينى خرد ميكنم با سه چهار قاشق غذاخورى كره تفت ميدم پيازها كه نرم شدن گوشت رو كه تكه هاى بزرگ خرد شدن رو به همراه پيازها سرخ ميكنم يك ق غ زردچوبه و كمى فلفل سياه با دو حبه سيرو يك چوب دارچين بهش اضافه كرده و بعد با هفت ليوان آب ميگذارم تا سه ساعت با حرارت ملايم خوب بپزه و نرم بشه سر آخر نمكش رو اندازه ميكنم و بهش زعفرون اضافه ميكنم، براى باقالى پلو هم به ازاى هر سه ليوان برنج ، يك ليوان باقالى در نظر ميگيرم، برنج رو قبلش خيس ميكنم ، وقتى آب جوش اومد اول باقالى رو ميريزم يكى دو قل كه زد نرم ميشه كف باقالى رو جمع ميكنم و بعد برنج رو اضافه ميكنم برنج رو وقتى آبكش ميكنم كه بين دو انگشت كه فشار ميدم مغزش سفت باشه ولى روى برنج نرم شده باشه ، بعد برنج و باقالى رو تو آبكش ميريزم، ته قابلمه لواش ميندازم و باقالى پلو رو كه داخل قابلمه دم ميزارم لابلاش شويد خشك ميپاشم شويد خشك عطر بهترى به غذا ميده ، و برنج رو دم ميگذارم، روى باقالى پلو حتما روغن كرمانشاهى و يا كره بدين تا بتونيد طعم واقعى باقالى پلو رو حس كنيد، غذا رو هم كه كشيدين هم ميتونيد گوشتهارو لابلاى پلو و يا روى پلو بگذاريد و مقدارى هم برنج زعفرونى روى برنج بريزيد نوش جان پى نوشت: باقالى پلو رو با مرغ يا گوشت قلقلى هم ميشه سرو كرد، اين غذا همه رقمه خوشمزه است، مادرم گاهى اين غذارو بخاطر اينكه برادرم گوشت تكه اى دوست نداشت ، با گوشت چرخكرده درست ميكرد. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یک بسته ژله انار  سه قاشق غذا خوری کاستر  دو قاشق غذا خوری پودر کاکاو چهار قاشق غذا خوری شکر نصف پیمانه گلاب  سه پیمانه شیر  یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک عدد انار دون شده  طرز تهیه: قالب رو با نوک انگشت چرب میکنیم  انار دون شده رو میریزیم تو قالب بعد ژله انار رو با یه لیوان آب گرم و یه لیوان آب سرد درست میکنیم میریزیم روی انار میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد کاستر و پودر کاکاو و شکر و شیر با هم مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم بعد میزاریم روی شعله متوسط مرتب هم میزنیم قبل اینکه غلیظ شه وانیل و گلاب رو هم اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا سرد شه بعد میریزیم روی ژله انارمون بعد وقتی کاستر هم خودشو گرفت من تا چهار ساعت گذاشتم یخچال خودشو بگیره بستگی به دمای یخچالتون داره که مدت زمان بیشتری بخواد یا نه برای جدا کردن ژله و کاستر از قالب اول دو سه دقیقه گذاشتم توی آب ولرم بعد برش گردوندم با سشوار حرارت دادم از قالب جدا شد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو گوشت بدون استخوان: 800 گرم نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم پیاز: یک عدد آبغوره: یک فنجان روغن: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. این خورش از غذاهای محلی گیلان و بسیار خوشمزه است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا