8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلا یه ربع هم برای درست کردن این دسر یلدایی زمان نمبیره ولی خیلی خوشمزه و لذیذ میشه😌
✳️اگه انار هم ندارین میشه از ژله انار به جاش استفاده کنید ولی با انار خیلی خوشمزه تر میشه
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیستم_اذر_ماه ۱۴۰۱👗👗
✅ناشتا 1 عدد کیوی
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری)
🍀 #میان_وعده :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
« بررسی فیزیولوژیکی شپش»
شپش بیماری نیست علامتست! پس باید بدنبال یافتن علت باشیم.
ابتدا پیشگیری از مبتلا شدن را با خنک نگه داشتن قلب وکبد می آموزیم ،در قلب ❤️ با توکل و توسل بر خداوند مهربان ، دوری از استرس،عدم استفاده از ماسک(چون مانع خنک شدن قلب و سختی کار قلب میشود ،ماسک) ،کنترل حواس پنجگانه،کنترل قوه خیال با تنفس عمیق شکمی👌
درکبد مراقب غذاهای خوراکی باشیم کم مصرف کردن صفرازاها..
بعددرمان را می آموزیم ،یعنی بدنبال برطرف نمودن سودای محترقه حاصل از سوختن اخلاط هستیم.
اولین گام اینکه ریشه راپیدا کرده،این خلط سوخته نشسته درکف سر ناشی از افزایش حرارت قلب بوده یا کبد!
در گام دوم منبع تولیدحرارت اضافه را متوقف کرده و در آخرخلط کثیف نشسته درسر را با تدابیری آماده نضج دادن و برخاستن از جایش ودفع آن از بدن میکنیم.
انجام تدابیر،استفاده از صاف کننده های خون وسرکه انگبینها بصورت خوراکی و همچنین انجام اعمال موضعی بصورت روغن مالی به ریشه موها برای نضج اخلاط(همان دستور هفت شب ماساژ ریشه موها با روغن زیتون) . اخلاط سنگین برخاسته از کف سر و راه یافته به عروق را از طریق فصد یا انجام حجامت رأس و حجامت ماستوئید و یا با دادن مسهلات(ترکیب سنا با گل سرخ ورازیانه) از طریق روده دفع میکنیم.
پس نتیجه میگیریم علامتها بیماری نیستند آنها را سرکوب نکنیم و از طریق آنها بدنبال یافتن علت باشیم.
#مربا_به
به 1کیلو
شکر 900گرم
جوهر لیمو 1ق م
آب حدود3 پيمانه
دانه هل تعدادی
به را می شوئیم و خشک می کنیم. سپس چهارقاچ کرده و هسته هایش را می گیریم به شکل دلخواه خرد می کنیم.
سپس به را درون قابلمه ریخته و با مقداري آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی آبپز شود. (این مرحله اختیاری است، یعنی می توان بدون آبپز کردن به آن را مستقیم داخل شربت ریخت، ولی اگر به را به قطعات درشت خرد کرده باشیم، مرحله آبپز کردن و نرم شدن حتماً بایستی صورت پذیرد)سپس شکر را به آن افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آن حل بشود و شکر قوام بیاید. بعد جوهر لیمو را درون مقدار کمی آب حل می کنیم و به قابلمه می افزائیم. بعد حرارت را ملایم می کنیم و یک دمکنی یا دستمال روی در قابلمه قرار می دهیم. این جوشیدن ملایم با دمکنی و درون شربت غلیظ سبب خواهد شد که رنگ مربا قرمز شود.
وقتی مربا روی حرارت به غلظت مناسب رسید (البته این مربا بایستی حتماً غلیظ باشد) به مدت 24 ساعت بهتر است درون قابلمه باقی بماند وقتی مربا سرد شد داخل ظرفاي در دار ريخته و جاي خنك نگه ميداريم
@shirini71
#ترشک_انار
انار دان شده. 250 گرم
رب انار ترش. 1 ق غ
نبات. 1 تکه
انارها را به صورت یکدست دان می کنیم و تمام قسمت های سفید رنگ بین دانه های انار را جدا می کنیم. در ادامه دانه های انار را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم.
انار له شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب انار شروع به حباب شدن کند، سپس نسبت به ذائقه خود یک تکه نبات اضافه می کنیم.
مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا به غلظت مناسب برشد. زمانی که ترشک غلیظ شد، رب انار را اضافه می کنیم میزاریم کمی بجوشه از رو حرارت برداشته در نهایت اجازه می دهیم ترشک خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم
@shirini71