eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🍰کیک بستنی ژله اي😍 ✔️مواد لازم کیک از هر نوع که دلتون بخواد مثلا میتونه کیک اسفنجی باشه کیک صبحانه باشه یا حتی شیرینی تر باشه بستنی وانیلی یک کیلو میوه به میل خودتان من شلیل استفاده کردم شش عدد ژله پرتغال یک بسته 🍰طرزتهیه ابتدا بگم اگر تو قالب کمربندی درست کنید خیلی راحتر هستین اگه نداشتین داخل ظرف گرد کیسه فریزر قرار میدهید بعد یک لایه کیک میچینید بعد بستنی شل شده روش میریزید سپس میوه دلخواه را برش زده روی لایه بستنی قرارمیدهید دوباره بستنی میریزید ویک لایه ی دیگر کیک می چینید این کار را ادامه میدید تامواد تمام شود البته لایه اخر بستنی باشد در فریزر قرار میدهیم تا خوب بستنی سفت شود ژله پرتغال را بایک لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم قالب را از یخچال بیرون آورده البته بعد سه تا چهارساعت ژله کاملا خنک شده را روی آن ریخته واین بارقسمت معمولی یخچال قرار میدهیم وقتی ژله گرفت کیک بستنی رو از قالب جدا کرده وتزیین میکنیم 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ 👩‍🍳‌مواد لازم شیر یک لیوان‌ خامه ۴۰۰ گرم‌ پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) ‌‌ پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم پس ژله‌ها کاملا سفت بودن. مایه پاناکوتا که کمی خنک شده ریختمشون روی ژله ها و گذاشتم توی یخچال تا خوب سفت بشه. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍉 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شیر سرد دو لیوان ▫️پودر کاکائو دو ق غ ▫️نشاسته ذرت دو ق غ ▫️پنیر خامه ای 100 گرم ▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان ▫️وانیل نصف ق چ ▫️خامه صبحانه صد گرم ▫️کره ده گرم ▫️دانه ی انار 🔴طرزتهیه🔻🍮 ⭕️شیر سرد و پودر کاکائو و نشاسته و شکر رو مخلوط کنید . بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه . ⭕️بعد زیرشو خاموش کنید و خامه صبحانه و پنیر خامه ای نرم و کره و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا کرم یکدست بشه. ⭕️وقتی کرم خنک شد اونو لایه لایه با انار داخل لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره... خب این یه مدلش بود. 🔴برای یه مدل دیگه دو ق غ پودر کاکایو رو با پنج ق آب داغ مخلوط کنید. و بذارید کاملا خنک بشه ⭕️در یک کاسه یک لیوان خامه قنادی رو فرم بدین بعد دویست گرم پنیر خامه ای نرم بهش اضافه کنید و باز فرم بدین. در نهایت پنجاه گرم شکلات ذوب شده و خنک ( یا نوتلا) رو با چند ق پودر شکر و اون کاکائوب خنک شده به خامه اضافه و مخلوط کنید . و با انار لایه لایه داخل لیوان بریزید . 🔴در مدل سوم میتونید با پودینگ شکلاتی آماده این دسر رو درست کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳موادلازم گوشت چرخ كرده 0/5 کیلو پیاز رنده شده 1 فنجان پیاز داغ 1 فنجان سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)  1 کیلو رشته آشی350 گرم آرد2 قاشق سوپخوری حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس)از هر كدام 1 فنجان گوجه فرنگی3 کیلو سیر داغ و نعناع داغ2 تا 3 قاشق سوپخوری سركه به مقدار دلخواه نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را باسیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا