آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پنکیک ساده 🥞🥞
آرد : یک پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
شیر : یک پیمانه سر خالی (سه قاشق غذاخوری از یک پیمانه کم کنید)
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
اول تخم مرغ رو همراه وانیل و شکر با همزن دستی زدم تا دونه های شکر کمی حل بشه. بعد سه قاشق روغن رو اضافه کردم و زدم. بعد آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کردم و روی مایه تخم مرغی الک کردم. کمی هم زدم بعد توی سه مرحله شیر رو اضافه کردم و هر بار کامل هم زدم تا یکدست بشه.
بعد با یک ملاقه کوچیک از مایه توی یه تابه کاملاً نچسب که از یک ربع قبل با شعله متوسط گرم شده بود، ریختم. وقتی روش شروع کرد به حباب زدن برگردوندم و کمتر از یک دقیقه بعد آماده شد و برداشتم.
✔ دقت کنید وقتی مایه پنکیک رو می ریزید تو تابه دیگه شعله رو خیلی کم کنید تا خشک نشه و بافت داخلش هم خوب بپزه.
👈 اصلا نیازی نیست تابه چرب بشه. تجربه قبلی نشون میده چرب بشه روش رنگ خوبی نمیگیره.
👉🏽 @shirini71
#دسر_پرتقالی_خوشمزه 🍊🍊
یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش حل و بنماری
کنید و بعد از اینکه یک کم از حرارت افتاد با نصف لیوان بستنی آب شده در محیط مخلوط میکنید و خوب
هم میزنید و داخل قالب
چرب شده میریزید و میزارید که نیم بند بشه..بعد که نیم بند
شد ژله دوم رو هم با اب جوش حل و بنماری میکنید و روی ژله اول میریزید و میزارید که کامل ببنده..و بعد برش میگردونید
🍟👩🏻🍳👨🍳 @shirini71
#کوردن_بلو
سینه مرغ
ژامبون
پنیر ورقه ای یوئیسی یا گودا
سس خردل (اختیاری)
نمک و فلفل
تخم مرغ
آرد سفید
آرد سوخاری
👈دستور تهیه:
یک عدد سینه مرغ رو ورقه ورقه کنید و بکوبید تا نازک شود. با نمک و فلفل یا هر ادویه ای که دوست دارید، مزه دارش کنید. سپس یک ورقه از سینه مرغ کوبیده شده را روی یک تکه سلفون یا کیسه فریزر بگذارید. یک ورق ژامبون، سس خردل و یک ورق پنیر گودا یا سوئیسی روی آن قرار دهید و به همراه سلفون، با دقت آن را رول کنید. اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا فرم بگیرد.
بعد از بیرون آوردن از یخچال، بترتیب داخل آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
🍟👩🏻🍳👨🍳 @shirini71
#مرغ_پنیری
🍟 @shirini71
۴۰۰ گرم سینه مرغ به قطعات لقمه برش دهید
1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو ، یا روغن زیتون
6 گوجه فرنگی خرد شده و کمی در نمک پاشیده شده است 3 حبه سیر تازه خرد شده
1 فنجان پنیر موزارلا خرد شده 1 قاشق چایخوری پونه کوهی سرکه بالزامیک با کیفیت بالا نمک و فلفل سیاه آسیاب شده هر کدام حدود 1/4 قاشق چای خوری یک مشت کوچک
برگ ریحان تازه خرد شده
🍟 @Food_kade1 🍟
فر خود را با دمای 375 درجه گرم کنید. روغن را در ماهیتابه با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید ، مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. آن را بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که از کناره ها طلایی شود و تقریباً پخته شود. روی آن گوجه خرد شده ، پونه کوهی ، سیر و یک قطره سرکه بالزامیک قرار دهید(ترجمه:پیج خوشمزه)سپس پنیر موزارلا بپاشید. ظرف خود را درون فری که از قبل گرم کرده اید ، دربسته قرار داده و برای مدت 18-20 دقیقه آن را بپزید ، درست تا زمانی که پنیر ملایم شود و سس در ته ظرف حباب بزند. از فر خارج کرده ، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا مخلوط 5 دقیقه استراحت کند