مواد لازم برای کیک ساده وانیلی:
روغن مایع نصفه لیوان
شکر 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3 لیوان
شیر 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری.
اول تخم مرغ هارو باهم مخلوط میکنیم با همزن دو سه دقیقه میزنیم بعد روغن و شیر رو بهش اضافه کرده و ۵ دقیقه میزنیم باز،بعد مواد خشک با هم از قبلش مخاطره کرده کم کم داخل ظرف ریخته و چند دقیقه میزنیم تا کاملا خمیر یکدستی بدست بیادش و کف قالب سیلیکونی رو چرب کرده یا میتونین پودر قند هم بزنین و بعد مواد رو داخلش ریخته و تو طبقه وسط فر گذاشته تا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمایی ۱۸۰ درجه میزاریم البه قبلش یادتون باشه که باید ۱۵ دقیقه فر رو روشن کنین تا کاملا گرم بشه
@shirini71❤️
#خاکشیرآماده برای استفاده درانواع شربتها
خاکشیر روچندمرتبه آبکشی کنید تا تمیز بشه توی قالبهای پلاستیکی و یاسیلیکونی بریزید و روی اون با قاشق چایخوری آب بریزید و داخل فریزر تا یخ بزنه
@shirini71❤️
#دونات_سیب_زمینی
۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.
یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
@shirini71❤️
با آغاز هر صبح
شاد باش
فراموش کن
و مهربان باش
هر صبح خورشید فریاد میزند:
آی آدمها، کتاب زندگی چاپ دوم ندارد! تا می توانید عاشقانه زندگی کنید و شکرگزار باشید
🌸سلام
صبحتون بخیر
@shirini71❤️
❣️❣️❣️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویزه_تابستان
🌙⭐️ روز هفتم مرداد 🌙⭐️
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 #کلم_پلوی شیرازی
اصل کلم پلو با گوشت قلقلی و کلم قمری ست کا من با کلم سفید درست کردم . قمری گیر نیاوردم 😞
اول دوتا سیب زمینی متوسط(خام)و ی حبه سیر رو رنده ریز کردم ب گوشت چرخ کرده اضافه و نمک و فلفل و ی قاشق آرد نخود چی زدم خوب ورز دادم قلقلی ریز کردم و ی ساعتی گذاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن(سیب زمینی ب نظرم ی کمی از خشکی گوشت کم میکنه ب نظر خودم خوشمزتر میشه)
کلم رو خرد و آبکشی کنید بزارید کمی خشک شه،
گوشت قلقلی ها رو تو روغن کم سرخ کنید. بعد کلم رو هم تو همون تابه که گوشت قلقلی هارو سرخ کردید تفت بدید اواسط پ7ت بهش کمی ابغوره اضافه وبزارید ابش کشیده شه،بعد تفت کلم کمی روغن و سبزی پلو( شوید، نعنا،ترخون،گشنیز،جعفری،تره )من بنا ب سلیقه خانواده و خودم سبزیجات خشک رو برا پلو استفاده میکنم نمک و فلفل کمی آویشن و ادویه پلو و آخر سر گوشت قلقلی ها رو اضافه بعد کمی تفت زیرشو خاموش کنید
برنج رو که دو ساعت قبل خیس کرده بپزید و ابکش کنید، مایه کلم رو لایه لایه بین برنج گذاشته و بزارید دم بکشه ، برا بار اول بود درست کردم خدارو شکر پسندیدند ،اگه دستور کمی کاستی هم داشت شیرازی های عزیز عفو کنید
@shirini71❤️
#دسر_شاهتوت
#دسر_مدرن
مواد لازم:
پوره شاتوت ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه (بستگی به شیرینی شاتوت داره)
شیر ۱/۵ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر ژله شاتوت ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲/۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول یک بسته ژله شاتوت رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم وقالب تخم مرغی رو چرب میکنیم و ژله رو توش میریزیم، برای اینکه زودتر ببنده حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم،معمولا کمتر از یکساعت تو فریزر میبنده،(فقط مواظب باشید ژله یخ نزنه).
پوره شاتوت را هم آماده میکنیم برای پوره شاتوت حدود یک ونیم پیمانه شاتوت رو میشوریم بعد از آبکش کردن داخل مخلوط کن میریزیم،اگه ترش باشن بهشون دو قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و با مخلوط کن میزنیم تا پوره بشن بعد پوره رو از صافی رد میکنیم تا دونه هاش جدا بشه.
نصف فنجان آب سرد را توی قابلمه ای میریزیم و پودر ژلاتینو روش میپاشیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا شفاف بشه بعد اجازه میدیم ژلاتین شفاف شده خنک بشه.
شکر،شیر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم تا شکردر شیر حل شود بعد از اینکه شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه بعد پوره شاتوت و باقیمانده ژله شاتوت خنک شده وپودر ژلاتین خنک شده را بهش اضافه میکنیم،حتما شیر و ژله و پودر ژلاتین خنک باشن بعد با هم قاطی بشن ،اگه ژله شاتوت بسته بود یکم بن ماری میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه بعد به شیر اضافه کنیم،در آخر خامه رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم و دسر را از صافی رد میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و تا نیمه از مواد دسرمون داخلش میریزیم و ژله های داخل قالب تخم مرغی که کاملا خودشونو گرفتن از قالب خارج میکنیم و داخل هر قسمت قالب دسرمون یکی از این ژله ها میذاریم و دوباره روش مواد دسرو میریزیم تا ژله پوشونده بشه بعد قالبو ۵ ساعتی تو یخچال میذاریم تا دسر کاملا ببنده بعد از قالب خارج میکنیم و روش پودر گل سرخ الک میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم،من با شکلات آب شده و شاتوت رنگ شده با رنگ پودری طلایی و گل شمعدانی تزیین کردم.
@shirini71❤️