با آغاز هر صبح
شاد باش
فراموش کن
و مهربان باش
هر صبح خورشید فریاد میزند:
آی آدمها، کتاب زندگی چاپ دوم ندارد! تا می توانید عاشقانه زندگی کنید و شکرگزار باشید
🌸سلام
صبحتون بخیر
@shirini71❤️
❣️❣️❣️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویزه_تابستان
🌙⭐️ روز هفتم مرداد 🌙⭐️
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 🌾 #کلم_پلوی شیرازی
اصل کلم پلو با گوشت قلقلی و کلم قمری ست کا من با کلم سفید درست کردم . قمری گیر نیاوردم 😞
اول دوتا سیب زمینی متوسط(خام)و ی حبه سیر رو رنده ریز کردم ب گوشت چرخ کرده اضافه و نمک و فلفل و ی قاشق آرد نخود چی زدم خوب ورز دادم قلقلی ریز کردم و ی ساعتی گذاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن(سیب زمینی ب نظرم ی کمی از خشکی گوشت کم میکنه ب نظر خودم خوشمزتر میشه)
کلم رو خرد و آبکشی کنید بزارید کمی خشک شه،
گوشت قلقلی ها رو تو روغن کم سرخ کنید. بعد کلم رو هم تو همون تابه که گوشت قلقلی هارو سرخ کردید تفت بدید اواسط پ7ت بهش کمی ابغوره اضافه وبزارید ابش کشیده شه،بعد تفت کلم کمی روغن و سبزی پلو( شوید، نعنا،ترخون،گشنیز،جعفری،تره )من بنا ب سلیقه خانواده و خودم سبزیجات خشک رو برا پلو استفاده میکنم نمک و فلفل کمی آویشن و ادویه پلو و آخر سر گوشت قلقلی ها رو اضافه بعد کمی تفت زیرشو خاموش کنید
برنج رو که دو ساعت قبل خیس کرده بپزید و ابکش کنید، مایه کلم رو لایه لایه بین برنج گذاشته و بزارید دم بکشه ، برا بار اول بود درست کردم خدارو شکر پسندیدند ،اگه دستور کمی کاستی هم داشت شیرازی های عزیز عفو کنید
@shirini71❤️
#دسر_شاهتوت
#دسر_مدرن
مواد لازم:
پوره شاتوت ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه (بستگی به شیرینی شاتوت داره)
شیر ۱/۵ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر ژله شاتوت ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲/۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول یک بسته ژله شاتوت رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم وقالب تخم مرغی رو چرب میکنیم و ژله رو توش میریزیم، برای اینکه زودتر ببنده حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم،معمولا کمتر از یکساعت تو فریزر میبنده،(فقط مواظب باشید ژله یخ نزنه).
پوره شاتوت را هم آماده میکنیم برای پوره شاتوت حدود یک ونیم پیمانه شاتوت رو میشوریم بعد از آبکش کردن داخل مخلوط کن میریزیم،اگه ترش باشن بهشون دو قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و با مخلوط کن میزنیم تا پوره بشن بعد پوره رو از صافی رد میکنیم تا دونه هاش جدا بشه.
نصف فنجان آب سرد را توی قابلمه ای میریزیم و پودر ژلاتینو روش میپاشیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا شفاف بشه بعد اجازه میدیم ژلاتین شفاف شده خنک بشه.
شکر،شیر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم تا شکردر شیر حل شود بعد از اینکه شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه بعد پوره شاتوت و باقیمانده ژله شاتوت خنک شده وپودر ژلاتین خنک شده را بهش اضافه میکنیم،حتما شیر و ژله و پودر ژلاتین خنک باشن بعد با هم قاطی بشن ،اگه ژله شاتوت بسته بود یکم بن ماری میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه بعد به شیر اضافه کنیم،در آخر خامه رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم و دسر را از صافی رد میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و تا نیمه از مواد دسرمون داخلش میریزیم و ژله های داخل قالب تخم مرغی که کاملا خودشونو گرفتن از قالب خارج میکنیم و داخل هر قسمت قالب دسرمون یکی از این ژله ها میذاریم و دوباره روش مواد دسرو میریزیم تا ژله پوشونده بشه بعد قالبو ۵ ساعتی تو یخچال میذاریم تا دسر کاملا ببنده بعد از قالب خارج میکنیم و روش پودر گل سرخ الک میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم،من با شکلات آب شده و شاتوت رنگ شده با رنگ پودری طلایی و گل شمعدانی تزیین کردم.
@shirini71❤️
#ماست_بادامی_توت_فرنگی
@shirini71❤️
پودر بادام 4 ق غ
ماست خامه ای 250 گرم
پودر قند 3 ق غ
شیر 3 ق غ
دارچین کمی
توت فرنگی 200 گرم
آبلیمو ترش تازه 2 ق غ
پودر قند 20 گرم
پودر بادام را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد و زمانی که خنک شد با ماست و 3 قاشق غذاخوری پودر قند و شیر و دارچین مخلوط کنید. توت فرنگی و آب لیمو ترش و 20 گرم پودر قند را با هم میکس کنید تا پوره شود. در ظرف مناسبی طبقه طبقه از مایه ماست و پوره توت فرنگی بریزید. روی آن را با بیسکوییت تزیین کنید.
این دسر را می توانید با سایر میوه ها هم تهیه کنید.
@shirini71❤️
❣❣❣
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو کدو پنیری😋😋
3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم)
2 عدد هویج، رنده شده
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سس فلفل قرمز
3-4 قاشق غذاخوری آرد
پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه.
نوش جان😍
.
.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🍰 🍰🎂
درست کردن #قالب_شیرینی پزی با قوطی نوشابه😁👌👌
@shirini71❤️