#انرژی_مثبت
صبح زیبایی دیگر
برکتی دیگر
و فرصت دیگری برای زندگی
به هر نفس به عنوان یک هدیه از طرف خدا نگاہ کن
خدای مہربانم
تو را سپاس به خاطر روزی دیگر و آغازی نو
@shirini71❤️
❣️❣️❣️
#فريتاتاي_گوجه_واسفناج
یا همون
#املت_خودمون 😉 از نوع لاکچری
ده تا گوجه گيلاسي رو از وسط نصف كنيد و يكم در روغن تفت بديد و از تابه بيرون بياريد.
داخل همون تابه،دو حبه سير ريز خرد شده رو تفت بديد وقتي بوي سير بلند شد دو ليوان برگ اسفناج اضافه كنيد و اجازه بديد برگها نرم بشن و آبش كشيده بشه.
چهارتا تخم مرغ رو با نمك و فلفل و دو ق شير در يك كاسه خوب هم بزنيد و سه ق پنير پيتزا يا فتا بهش اضافه كنيد( پنير برای دوستان رژیمی حذف)،اين مخلوط رو روي اسفناج بريزيد و گوجه ها رو هم بريزيد،ميتونيد كمي هم پنير روش بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با حرارت ملايم تخم مرغ خوب بپزه.
@shirini71❤️
#کوکو_اسفناج
👩🍳مواد لازم
دو عدد سيب زمينی متوسط پخته و رنده شده
يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٣ عدد تخم مرغ
ادويه و نمك و فلفل مورد نياز
#طرز_تهیه
اول پياز خرد شده رو تفت ميديم و گوشت چرخ كرده بهش اضافه ميكنيم و خوب سرخ ميكنيم نمك ، زردچوبه، زنجفيل، فلفل قرمز بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم مثل مايه ماكارونی ( بدون رب گوجه فرنگی) بعد شعله رو خاموش ميكنيم تا كاملا سرد شود
٢عدد سیب زمینی پخته كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
٣ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفران دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با گوشت وسيب زمينی ها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم .
نوش جان
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#پیتزا_سیب_زمینی🍕
👩🍳مواد لازم
سیب زمینی رنده شده دو عدد
تخم مرغ سه عدد
گوجه یک عدد درشت
کالباس ورقه شده به مقدار لازم
پنیر پیتزا به اندازه دلخواه
ادویه مخصوص پیتزا
و نمک و فلفل سیاه
#طرز_تهیه
ابتدا سیب زمینی رو با رنده درشت رنده میکنیم و داخل روغن کمی سرخ میکنیم تا از خامی درآد و داخل سینی پیتزا یا قابلمه نچسب رو کمی چرب میکنیم و سیب زمینی رو داخل سینی کاملا پهن میکنیم و بعد کالباس ورق شده رو روش میچینیم و بعد گوجه ورق شده تخم مرغ رو کاملا هم میزنیم تا یدست بشه میریزم روی مواد و در آخر پنیر پیتزا میریزیم با نمک و ادویه میزاریم داخل فر با دما 200 درجه یا روی گاز درشو میزاریم تا بپزه .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#تارت_گوشت
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ.....2عدد
بکینگ پودر....1قاشق چای خوری
ماست یا شیر......1 پیمانه
روغن.....سه چهارم پیمانه
نمک.....کمی
آرد......به میزان کافی
👩🍳مواد داخل تارت👇
گوشت چرخ کرده......200 گرم
پیاز.....1 عدد
قارچ.....200 گرم
فلفل دلمه ای.....1 عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی......2قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن
#خمیر_تارت
تخم مرغ را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.بعد روغن را اضافه می کنیم.سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم.کمی مخلوط می کنیم.آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید و به مدت نیم ساعت استراحت میدیم.
#مواد_میانی
پیاز رو خرد میکنیم و سرخش میکنیم بعد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم بعد فلفل دلمه ای و قارچ رو جدا تفت بدید بعد اضافه کنید و نمک وفلفل و ادویه و رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنم و کاملا تفت میدیم.
خمیر تارت را باز کرده تا دیواره های قالب می آوریم.بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم.ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم، سپس مواد گوشتی را می ریزیم.دوباره پنیر می ریزیم.از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی خمیر می چینیم.روی خمیر هم زرده تخم مرغ و کنجد می ریزیم.
در فر از قبل گرم شده با درجه دمای ۱۷۰ به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.در آخر گریل را روشن می کنیم تا روی خمیر طلایی شود.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
طرز تهیه میرزا قاسمی -
مواد لازم
- بادمجان = 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
- سیر = یک بوته
- تخم مرغ = 3 عدد
- روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجانها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم
@shirini71❤️
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات ❤️❤️
#فیلم_اشپزی
🔱🔱https://eitaa.com/shirini71
#شیرینی_اشکی👇
آردسفید:200گرم🌱
روغن صاف قنادی:100گرم🌱
پودرقند:40گرم🌱
زرده تخم مرغ:1عدد🌱
وانیل:سرقاشق چایخوری🌱
مقداری شکلات تخته ای ذوب شده...
روغن وپودرقندراکاملازده تاپوک شود...
زرده ووانیل رااضافه کردن 1دقیقه باهمزن بزنید...
آردازقبل الک شده راآرام آرام اضافه نموده.
بانوک انگشتان مخلوط کنید تاخمیرمنسجم شود...
نیم ساعت دریخچال بگذارید...
سپس مقداری ازخمیررالوله کرده وبه شکل اشک درآورید
(ویاآنکه خمیرراپهن نموده باقالب مناسب شیرینی راقالب بزنید) و درسینی بچینید...
بمدت15دقیقه درفرازقبل گرمشده بادمای160درجه بگذاریدتاپخته شود...
بعدازآنکه کاملاسردشد باشکلات ذوب شده شیرینی راتزیین نمایید...
ودرظرف سروبچینیدو
نوش جان.
من چون قالب اشکم دم دستم نبودباقالب گل در دو تا سایزکوچک وبزرگ این شکلی درآوردم...
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دسر کاسترد با میوه
تهیه کاسترد
👇🏻👇🏻
#دسرکاسترد 😍
طرز تهیه کاسترد دولیوان شیر با یک چهارم لیوان پودر کاستر و دوسوم لیوان شکرو با هم مخلوط میکنی وروی حرارت میزاری تا غلظتش مثل فرنی بشه یکم سفت تر بعد داخل هر قالبی ک دوست داشته باشی میریزی یکم ک سرد شد میزاری یخچال دوسه ساعت میگیره بهمین راحتی طعمش هم خوشمزس پودر کاسترد هم سوپرمارکتها وهایپرها دارن🌺
میوه
از هر میوه که دوست دارید میتونید استفاده کنید
من از پرتقال 🍊سیب🍏 موز 🍌کیوی
وانار رو پوست گرفتم و خرد کردم همراه گردو مخلوط کردم
بعد که کاستر ها خنک میوه هارو ریختم روش ولی تو این دسر باید کاستر کمی شل باشه تا میوه ها یکم بره پایین 😉
یه دسر خوش مزه و راحت و درحال شیک 😍😋😉🍷🍷
@shirini71❤️
مواد لازم برای کیک ساده وانیلی:
روغن مایع نصفه لیوان
شکر 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3 لیوان
شیر 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری.
اول تخم مرغ هارو باهم مخلوط میکنیم با همزن دو سه دقیقه میزنیم بعد روغن و شیر رو بهش اضافه کرده و ۵ دقیقه میزنیم باز،بعد مواد خشک با هم از قبلش مخاطره کرده کم کم داخل ظرف ریخته و چند دقیقه میزنیم تا کاملا خمیر یکدستی بدست بیادش و کف قالب سیلیکونی رو چرب کرده یا میتونین پودر قند هم بزنین و بعد مواد رو داخلش ریخته و تو طبقه وسط فر گذاشته تا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمایی ۱۸۰ درجه میزاریم البه قبلش یادتون باشه که باید ۱۵ دقیقه فر رو روشن کنین تا کاملا گرم بشه
@shirini71❤️
#خاکشیرآماده برای استفاده درانواع شربتها
خاکشیر روچندمرتبه آبکشی کنید تا تمیز بشه توی قالبهای پلاستیکی و یاسیلیکونی بریزید و روی اون با قاشق چایخوری آب بریزید و داخل فریزر تا یخ بزنه
@shirini71❤️
#دونات_سیب_زمینی
۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.
یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
@shirini71❤️