eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو کدو پنیری😋😋 3 عدد کدو سبز رنده شده (در ویدیو کدو ها کوچک بود، من بیشتر استفاده کردم) 2 عدد هویج، رنده شده 1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده 2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه سس فلفل قرمز 3-4 قاشق غذاخوری آرد پنیر چدار به سایقه خودتون برای میان کوکو طرز تهیه: تمام مواد تشکیل دهنده را مخلوط کنید. مقدار این مقدار می تواند با توجه به مقدار آبی ایجاد شده توسط سبزیجات متفاوت باشد. بهتره که قاشق به قاشق اضافه کنید تا از حدش بیشتر نشه.... مواد رو درون روغن سرخ کنید و مانند کلیپ در میانه اون پنیر قرار بدید‌ سرخ کردن در مقدار زیادی روغن .. مهمترین نکته اینه که روغن باید کاملا داغ باشه. نوش جان😍 . . @shirini71❤️
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو_باگوشت_گردن باقالی پلو با گوشت شاندیزی گوشت گردن یا سردست یا ماهیچه سه عدد پیاز درشت رو خلالی خرد کنید و تفت بدید دو حبه سیر درسته چوب دارچین و برگ بو بزنید.فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری. گوشت رو تفت بدید کمی زعفران و نصف استکان آب بذارید حدود چهار ساعت بپزه خود پیاز و گوشت آب میندازه ونگران کم بودن آب نباشید در آخر پخت تمک و باز کمی زعفران. برنج رو بجوشونید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید آبکش کنید. شوید خشک یا تازه بزنید و اگر دوست داشتید کمی پودر دارچین بزنید و دم کنید. @shirini71❤️
✅ بستنی مخصوص👌 ✍مواد لازم: شیر پرچرب یک پیمانه شکر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق غذاخوری سر پر یک چهارم لیوان تخم شربتی خیس شده (آب اضافی نداشته باشه) خامه یک بسته صد گرمی وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری موز یک عدد 🍜 طرز تهیه: اول شکر و نشاسته رو مخلوط کنید بعد شیر رو بهش اضافهو و روی حرارت بذارید و مدام هم بزدید تا غلیظ بشه مثل پودینگ سپس از حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه ، هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده _سپس باقی مواد رو به همراه کمی موز خردشده به پودینگ خنک شده اضافه کنید ،مقداری موز اسلایس شده به دیواره ی قالب بچسبونید و بعد مواد بستنی رو داخل قالب بریزید و چوب بستنی هارو در قالب فرو کنید و حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید ،سپس قالب رو چند لحظه داخل آب داغ بذارید و راحت بستنی رو از قالب خارج کنید @shirini71❤️
بادمجونها رو ورق ورق کردم وداخل آب نمک گذاشتم تلخیش بره بعد آبکش کردم وسیب زمینیها رو هم ورق ورق کرده وداخل آب نمک گذاشتم نرم شه وقابل شکل دادن .بعد ده عدد ورق بادمجون رو نصفه رو هم قرار دادم وروشون سیب زمینیها رو به همون صورت چیدم ورول کردم وبا خلال دندون فیکس کردم وداخل ظرف چیدم ولابلاش پیاز وفلفل دلمه رنگی گذاشتم وپیاز داغ رو جداگونه درست کردم وادویه زدم ودو قاشق رب اضافه کرده ولابلای مواد ریختم وگذاشتم تو فر تا خوب بپزه . @shirini71❤️
( این شیوه تو سنندج پخته میشه) این مقدار 104 عدد برساق بزرگ به ما داد مواد لازم: آرد بربری 4 کیلو ماست محلی 4 لیوان روغن حیوانی نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 2 و نیم لیوان تخم مرغ 1 عدد نمک 1 ق چ خوری مایه خمیر 1 ق غ خوری آب ولرم تقریبا 3 لیوان (اندازه آب چشمیه چون تا جایی که یه خمیر لطیف و سفت بدست بیاد باید قاشق قاشق آب بریزین) مقدار رو این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم چون نخواستن زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو مامان ورز داد. یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه . بعد مامان جان خمیر رو برداشت و با انگشت پهن کرد البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم منم مسوول سرخ شدن بودم حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال. بافتشم شکر خدا مث هر بار عالی شد. هل هلکی تایپ کردم اگر چیزی جا انداختم حتما اضافه میکنم @shirini71❤️
⛱ 🔴مواد لازم برای۶ نفر🔻🍌 ▫️شیر (کم چرب) ۲ پیمانه ▫️تخم مرغ (زرده) ۳ عدد ▫️شکر ۱/۳ پیمانه ▫️نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری ▫️موز رسیده نازک ورقه شده ۴ عدد ▫️بیسکویت خرد شده برای سرو کردن به مقدار لازم ▫️خامه زده شده زده شده برای سرو کردن به مقدار لازم ▫️نمک به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔻🍨 🔸۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود. 🔸۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. 🔸۳- موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید. @shirini71❤️
آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو (با شکر یا بدون شکر) توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین این ایده خوشگل و خنک و رنگی رنگی تو این فصل خیلی میچسبه😋 میتونین از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنین مواظب باشین یخارو قورت ندین 😋 @shirini71❤️
مربای گل سرخ مواد لازم: گل محمدی تازه500 گرم شکر1 کیلوگرم آبلیمو1 ق مرباخوری هل¼ق چای‌خوری آب1 لیتر ابتدا گلبرگ‌ها را جدا کرده و داخل ظرفی پر از آب قرار دهید تا کمی خیس بخورد و بعد خوب شسته و آبکشی کنید. با گلبرگ‌ها به آرامی رفتار کنید تا له نشده و خراب نشوند. وقتی آب اضافه گل‌برگ‌ها رفت، آن‌ها را روی یک تکه پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا آب اضافه آن‌ها گرفته شود. سپس با کمک قیچی، گلبرگ‌ها را خرد کنید.حالا سراغ آب و شکر رفته و آن‌ها را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. وقتی شربت به غلظت رسید، گلبرگ‌ها را داخل شربت بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدهید تا گل‌ها بپزند.سپس آبلیمو، دانه هل خردشده و (در صورت تمایل) یکی دو قطره رنگ خوراکی به مربای گل سرخ تازه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. وقتی یک جوش کوچک زد، شعله را خاموش کنید. در این مرحله، یک دم کنی روی قابلمه مربا قرار دهید و حدود 2 ساعت زمان دهید تا دم بکشد و شربت به خورد گل‌ها برود و مربا خوشرنگ شود.بعد از خنک‌شدن، مربا را داخل ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحگاهی: الهی روی بنما تا در روی کسی ننگریم و دری بگشای تا بر در کس نگذریم پیوسته دلم دم از رضای تو زند جان در تن من نفس برای تو زند گر بر سر خاک من گیاهی روید از هر بر گی بوی وفای تو زند
🐡 روز هشتم مرداد🐡 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️