eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک لیوان آب پرتقال رنده‌ی پوست دو عدد پرتقال یک و نیم لیوان روغن مایع یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) یک و نیم پاکت بیکینگ پودر(یک و نیم قاشق غذاخوری) 3/5_4 لیوان آرد مواد میانی: یک لیوان گردوی خردشده یک قاشق مرباخوری دارچین مواد شربت: سه لیوان شکر سه لیوان آب چند قطره آبلیمو طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده می‌کنیم شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و بعد از به جوش آمدن آبلیمو اضافه کرده و یک ربع با حرارت ملایم جوشانده و از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. مواد خمیر را مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود. گردو و دارچین را مخلوط می‌کنیم. خمیر را باز کرده و قالب می‌زنیم. وسط هر خمیر مقداری گردو قرار می‌دهیم و کناره‌ها را روی هم می‌آوریم و سفت می‌کنیم تا موقع پخت باز نشود. داخل قالبی که چرب کرده‌ایم می‌چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده حدود 40 دقیقه می‌‌پزیم. بعد از در آوردن از فر وقتی از داغی افتاد شربت خنک را روی شیرینی‌ها می‌ریزیم و حداقل 4_5 ساعت زمان می‌دهیم تا شربت جذب شود. #🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👩‍⚕👩‍⚕ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
💎 اگر زیاد جوش میزنید، حتما نوشیدن روزی یک لیوان خاکشیر را در برنامه غذایی قرار دهید ! خاکشیرخنکه وگرمی روز های داغ را خنثی میکند و به پوستتان جلای خاصی میدهد ! @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم گوشت خورشتی چهارصد گرم سبزی ریزریز شده (نعنا و جعفری ) پانصد گرم ریواس پاک شده و خرد شده سیصد گرم زرد چوبه ونمک و پودر لیمو عمانی وروغن به میزان لازم پیاز یک عدد رب یک قاشق غ سر خالی پیاز رو نگینی خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه میزنیم وتفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم وکاملا تفت میدیم تا گوشت سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد سه لیوان آب اضافه میکنیم ودر قابلمه رو میبندیم تا گوشت کاملا بپزه دراین فاصله سبزی رو داخل کمی روغن تفت میدیم تا سرخ بشه سبزی سرخ شده رو به گوشت اضافه میکنیم ریواسها رو که پاک کردید به دلخواه خرد کنید ودو دقیقه داخل روغن تفت بدید تا داخل خورش له نشن ربع آخر غذا ریواس ونمک و پودر لیمو رو به غذا اضافه کنید یه ربع بیشتر نشه چون ریواسها له میشن کلا برای طبخ این خورش یک ساعت ونیم تا دوساعت زمان لازمه وقتی گوشت پخته شد وآب خورش کمی کشیده شد وخورش به روغن افتاد حرارت رو خاموش کنید . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم برنج 2 پیمانه پیاز متوسط خرد شده 1 عدد سیر 1 حبه ادویه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف قاشق چایخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری لوبیا سبز خرد شده 500 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری نمک و روغن به میزان دلخواه کوفته قلقلی سرخ شده به میزان دلخواه ● پیاز رو با دو قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت میدیم تا نرم بشه، سیر له شده رو بهش اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدیم تا طلایی بشن. لوبیا سبز خرد شده رو اضافه میکنیم و نمک، زردچوبه و همه ادویه‌ها رو هم میزنیم. ● حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و هم ميزنيم. به تفت دادن ادامه میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه. ● حدود یک چهارم پیمانه آب جوش در تابه بریزید، درب تابه رو ببندید و اجازه بدین لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزه و نرم بشه. برنج رو آبکش کنید و با لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران رو توی چهار قاشق غذاخوری آب جوش حل کنین و با یک قاشق روغن زیتون روی برنج بریزید. ● درب قابلمه رو ببندین و حرارت رو متوسط کنید. بعد از ده دقیقه روی درب قابلمه دمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشه و با کوفته قلقلی سرخ شده سرو کنین . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71