#اسفناج_پلو_یونانی
یونانیها این پلو که جزو دسته پیلافهاست رو به همراه پنیر رنده شده یا تخممرغ نیمرو سرو میکنن... هر پنیری که دوست دارین...لیقوان، فتا و ...
پیلافها نوعی از طبخ برنج هستن که دانههای برنج قبل از اضافه کردن مایعات پخت ،کمی داخل کره یا روغن تفت داده میشن و بعد به روشی مشابه کته خودمون طبخ میشه!
مواد لازم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
سیر ریز شده ۲ حبه
اسفناج درشت خرد شده ۴۰۰ گرم
شوید خشک ۳ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
برنج شسته شده ۲ پیمانه
آب یا استاک سبزيجات ۳ پیمانه
رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم
در قابلمه کمی کره یا روغن بریزید و پیاز را تحت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. سپس برنج شسته شده بدون آب را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید. ( برنج ایرانی طبق معمول پخت که انجام میدید)
پیازشوید ، رنده پوست لیموترش و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آب یا استاک سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی بجوشد و آب به خورد برنج رود. سپس آبلیموترش و مقداری دیگری کره یا روغن روی برنج بریزید و مجددا درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
پلو را در دیس بکشید و روی آن مقداری پنیر خرد یا رنده شده بریزید یا در کنار تخم مرغ نیمرو سرو کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بورک_چارشاف
مواد مورد نیاز برای خمیر :
۱) ۲ لیوان آب
۲) یک ق.م نمک
۳) ۵ لیوان آرد
مواد میانی :
۱) ۳ ق.غ روغن زیتون
۲) ۵ الی ۶ شاخه تره فرنگی
۲) ۲ عدد هویج بزرگ
۳) ۴ عدد سیب زمینی متوسط
۴) نمک ، فلفل سیاه ، پودرفلفل قرمز
برای چرب کردن :
۱) ۱۲۰ گرم کره
۲) یک لیوان چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع
برای روش : روغن مایع ، زرده ی تخم مرغ
طرز تهیه :
برای خمیر آرد ، آب ، نمک رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید خمیر خیلی نرمی نباید باشه خمیر رو بعد از ورز دادن ۸ قسمت کنید گوله کنید داخل تابه ای کره رو بریزید اجازه بدید آب بشه روغن زیتون رو هم اضافه کنید مخلوط کنید کنار بذارید خنک بشه گوله ها رو به بزرگی بشقاب باز کنید روغنی کنید روی هم بچینید روش رو با سلفون بپوشانید حداقل ۲ ساعت اجازه بدید استراحت کنه در این فاصله مواد میانی رو درست کنید تره فرنگی رو نازک برش بدید سیب زمینی و هویج رو پوست بکنید رنده کنید داخل تابه ای روغن زیتون بریزید تره فرنگی رو داخلش بریزید بعد از اینکه چند دقیقه تفت دادید سیب زمینی و هویج رو بهش اضافه کنید تفت بدید درآخر نمک و ادویه رو اضافه کنید از اولین خمیری که درست کردید شروع کنید خمیر رو با دست نازک باز کنید چون خوب استراحت کرده و روغنی شده راحت باز میشه از مواد میانی یک قسمتش بریزید شروع کنید به رُل کردن خمیر و گرد جمع کنید داخل سینی چرب شده یا کاغذروغنی انداخته شده بچینید روش از مخلوط زرده ی تخم مرغ و روغن بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه )
🍔 @shirini71
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
#حلوا_مسقطی_لاری🌹🍃
سلام دوستای عزیزم این دستور یه حلوا مسقطی لاری خوشمزه اگه این حلوای خوشمزه رو دوست داشتی سیوش کن وقتی لازم داشتی درستش کن
موادلازم
👇👇👇
پودر نشاسته1 لیوان
شکر2 لیوان
گلاب1/2 لیوان
آب4 لیوان
روغن مایع3/4 لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
هل سابیده6 عدد
خلال بادام و پسته و گردو1 لیوان
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا پودر نشاسته را به همراه آب داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط کنید تا مطمئن شوید تمام ذرات نشاسته داخل آب به خوبی حل شده باشد.
حالا مخلوط نشاسته و آب را روی حرارت گذاشته و مداوم هم بزنید تا مخلوط کم کم غلیظ شود.
حالا که مواد کمی غلظت پیدا کرده شکر و نیمی از روغن را اضافه کنید و با حرارت کم خوب مخلوط کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت 2 ساعت کم کم بجوشد. مرتب مواد را مخلوط کنید تا ته نگیرد.
باقی مانده روغن را بعد از سپری شدن این مراحل اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
گلاب، هل و زعفران را به حلوا اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم در این مرحله تقریبا مواد سفت و کشدار شده است.
در نهایت خلال پسته بادام و گردو را افزوده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله حلوا باید با قاشق از ظرف جدا شود و این نشانه پخته شدن حلوا است. به این مرحله که رسید حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و تا هنوز گرم است پشت قاشق را چرب کنید و سطح حلوا را خوب صاف کنید. حالا روی ظرف را سلفون کشیده و برای حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید
نوش جان👌
#حلوا
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فلن_کیک
مواد لازم :
شیر : ۲ لیوان
پودر کرم کارامل : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۳ ق غ
پودر ژلاتین : ۱ ق م
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سفید : یک لیوان و نیم
شکر : سه چهارم لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
پودر کاکائو : ۲ ق غ پر
بکینگ پودر : یک ق م پر
وانیل : ۱ ق چ
قالب میان تهی رو با کره خوب چرب کنید
سس کارامل که داخل بسته پودرکارامله رو ته قالب بریزید حالا پودر کرم کارامل رو داخل ظرفی ریخته پودرژلاتین رو بهش اضافه کنید شیر را هم اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد یک دقیقه که جوشید حرارت و خاموش کنید اجازه بدین کمی خنک بشه خامه صبحانه رو کمی هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست بشه
آروم داخل قالب بریزید بمدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال تا ببنده
برای کیک شکلاتی
تخم مرغ،وانیل و شکر را حسابی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر را بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید روغن مایع را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط و یکدست کنید مایه کیک رو داخل قالب روی کارامل بسته شده بریزید یک ظرف بزرگتر از قالب کیک بردارید کمی اب جوش داخل ظرف بزرگتر بریزید و قالب کیک و داخل ظرف بزارید باید تا نصف قالب کیک آب بریزید(اندازه ارتفاع کارامل) بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر بمدت یکساعت و نیم(دمای فرها متفاوته ممکنه بیشتر یا کمتر زمان بخواد) با سیخ چوبی تست کنید اگه تمیز دراومد یعنی کیک پخته سپس از فر خارج کرده بزاربد در دمای محیط خنک بشه و بعد از خنک شدن بمدت ۷ ساعت بزارید داخل یخچال بمونه بعد لبه های کیک رو با چاقو آزاد کنید ته قالب رو چند ثانیه داخل اب جوش بزارید و داخل ظرف برگردونید.
🍔 @shirini71