eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین صبحانه برای کودکان معمولا ما زمان زیادی برای تهیه یک صبحانه ی سالم و خوب نمیگذاریم برخلاف وعده های غذایی دیگر. بهتر است حداقل هفته ای یک یا دوبار در روزهای تعطیلی خود زمانی را برای تهیه صبحانه اختصاص دهید 👌🏻 پنکیک یک گزینه ی خیلی مناسب برای یک صبحانه ی عالی و سالم است که هم طعم خوبی دارد و هم تهیه ی آن زمان زیادی از شما نمیگیرد. برای کودکان نیز جذاب است و به خوردن صبحانه تشویق میشوند 😍 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گردو تَر: ۴۰عدد(میتونید مغزگردو خشک رو هم خیس کنید چند ساعت و پوسته روی مغز گردو رو ازش جدا کنید شکر: ض لیوان زعفران سابیده: هربیشتر خوشرنگتر😁 هل سابیده: ۴عدد(یا ۱ قاشق عرق هل عالی) گلاب دوآتیشه: ۲ ق غذاخوری آب: ۱ لیوان آبلیموتازه: ۱ قاشق غ‌خوری(برای اینکه شکرک نزنه) حتما پوسته روی مغز گردوهای تر رو جدا کنید ازش و کنار بذارید و شکر+آب+گلاب+زعفران+هل+آبلیمورو بذارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد بعد بهش مغز گردوهارو اضافه کنید و زمان بدید تا به آرامی شهد قوام بیاد(قاشق رو توی شربت بزنید اگر قطره شربت باسرعت ازش چکه نکرد یعنی قوام اومده)وشعله ارو خاموش کنید  بعد سرد شدن مربا اون رو در ظرف مناسب بکشید و بزارید توی یخچال😊 نوووش جااان پ.ن: دقت کنید شربت مربا بعد خنک شدن غلیظ تر میشه پس روی حرارت نذارید خیلی غلیظ شه چون بعد خنک شد کاملا سفت میشه وخوب نمیشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 🔸برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3پیمانه برنج را2 ساعت با کمی نمک خیس کردم . 2پیاز را خرد کردم وتفت دادم بعد زردچوبه زدم 3 لیوان اب اضافه کردم وقتی اب جوش اومد برنج را اضافه کردم اب برنج کمی کشیده شد رشته را اضافه کردم ویک لیوان آب هم افزوده نمک برنج را اندازه کردم وکمی زعفرون اب شده هم افزوده واب برنج که کشیده شد برنج را دم گذاشتم وشعله را کم کم کردم کشمش هم بعد از خیس کردن وشستن کمی با کره تفت دادم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم: نصف پیمانه کره نرم شده نصف پیمانه شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه پودر قند نصف پیمانه کرم فندق (طرز تهیه در آخر دستور) 1 عدد تخم مرغ 1 بسته وانیل (10 گرم) 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم ) نمک یه پنس نصف فنجان چای خوری شکلات چیپسی 1 قاشق چایخوری نشاسته آرد به میزان لازم. (تا وقتیکه مواد اردو جذب کنه ارد میریزیم) ‌ طرز تهیه: توی یه کاسه بزرگ کره ی به دمای محیط رسیده، کرم فندق و شکر قهوه ای و پودر قند رو میریزیم ، و با میکسر مخلوطش میکنیم وقتی قوام پیدا کرد یه تخم مرغ بکینگ پودر و وانیلو میریزیم و باز هم میزنیم نشاسته رو به مخلوط اضافه میکنیم (قبلش اونو در کمی اب حل کنید) بعد نمک و اردو اضافه میکنیم و ورز میدیم وقتی که خمیرمون اماده شد شکلاتا رو بهش اضافه میکنیم و باز ورز میدیم بعد به اندازه ی یه گردو از خمیر برمیداریم گرد میکنیم و توی سینی فر میزاریم و اسمارتیزا رو روش میریزیم و کمی فشار میدیم تا کوکی شکل بگیره بعد به مدت رب ساعت توی فر ازقبل گرم شده در دمای 160 درجه میزاریم بپزه.کوکیا رو که از فر دراوردین بزارین خوب خنک بشن بعد سرو کنین.      @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرطوب ، لطیف و بسیار خوشمزه مختص خامه کشی گرچه می‌توان بدون خامه با چای مصرف کرد: . ظرف من به قطر 18 سانتی متر است - اگرچه امیدوار بودم بیشتر پف کنه. مواد لازم: تخم مرغ - 2 قطعه شکر - 230 گرم آرد-200گرم شیر - 150 میلی لیتر کره آب شده - 200 گرم کاکائو - 40 گرم جوش شیرین - یک قاشق پودر بیکینگ - یک قاشق آب جوش - 200 میلی لیتر آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. نصف آرد را بریزید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. شیر ، کره را اضافه و مخلوط کنید ، آرد باقی مانده را اضافه کنید. آب جوش را اضافه کنید و دوباره صاف کنید تا یکدست شود. داخل قالب 16-20cm بریزید ، در دمای 160 درجه به مدت 40-50 دقیقه بزارید تو فر. دور تا دور قالب را با فویل بپوشانید تا کاملا پخته شود و علاوه بر این ، کیک را حتی بدون خامه نیز می توانید مصرف کنیدخیلی خوشمزه میشه. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا