eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس پلو امشب مارو تحویل بگیرین حسابی لایک و کامنت و سیو و بفرستین برای دوستانی ک عاشق عدس پلو حتما‌درست کنن 🍛😋 اگه گفتین عدس پلو با چی میچسبه؟؟ 😍😏 عجب ته دیگی شده ها 😋 😍 . مواد لازم: برنج ۳ پیمانه عدس ۲ پیمانه گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم پیاز  ۲ عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه رب ۳ قاشق غذاخوری زعفران به میزان دلخواه نان لواش برای ته دیگ . . طرز تهیه : ● اول از همه پیاز رو ریز خرد کردم و با گوشت تفت دادم بعد ادویه ها و زعفران و نمک رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم و بعد عدس رو که از قبل خیس کرده بودم اضافه کرده و کمی که تفت خورد رب و زعفران رو داخل مواد ریختم. بعد یک استکان آب داخل مواد عدس پلو ریختم و حدودا نیم ساعت با شعله کم گذاشتم مواد پخته و به خورد هم بره. . ● برنج رو پختم و آبکش کردم و بعد هم داخل قابلمه یک لایه برنج پخته آبکش شده و بعد مواد رو ریختم و به همین روال ادامه دادم و با حرارت کم گذاشتم دم بکشه 😋 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: بستنی ۲۰۰ گرم خامه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی نشاسته ذرت ۷ ق غ شیر ۳ لیوان وانیل نوک ق چ گلاب ۲ ق غ شکر ۱۱ ق غ طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه . 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی فوق العاده خوشمزه مخصوص عید اندازه ای که میدم مقدار شیرینیه تو سینی برای اندازه گیری حتما از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید میتونید مواد رو دوبرابر کنید این شیرینی هم با فر وهم بدون فر درست میشه فقط به این نکته توجه کنید شیرینی سری اول‌رو که قیف زدید سری دوم حتما یک دقیقه دوباره با همزن دستی یا قاشق دوباره بزنید تا دوباره پوک بشه جای که خمیر میزارید زیاد گرم نباشه بجای روغن قنادی از کره اسنفاده نکنید بوی کره تو شیرینی خشک زیاد خوشایند نیست میتونید بجای روغن صاف قنادی از روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی درست میشه ولی هزینه ش خیلی بالا میره😄 آرد برنج ۲۵۰ گرم آرد سفید قنادی ۱۲۵ گرم روغن جامد صاف ۱۳۰ گرم شیر ویا آب ۱۵۰ گرم گلاب ۳۰ گرم پودر شکر ۱۲۵ گرم پودر هل نصف قاشق چایی خوری تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری آرد برنج و آرد سفید رو با هم مخلوط کرده نصفشو میریزیم داخل کاسه همزن روغن قنادی هم میریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم قاشق قاشق مابقی آرد رو اضافه کرده یک قاشق روغن مایع هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا پوک وسفید بشه تو فیلم مشخصه نشون دادم (حدود شش الی هفت دقیقه) سپس پودر قند، شیر ،تخم مرغ ،پودر هل ،گلاب رو اضافه کرده دوباره همزن رو روشن کرده در حد مخلوط کردن میزنیم خواستید دو رنگ باشه نصفشو جدا کرده به نصف دیگه ژعفران میزنیم شیرینی رو میریزیم تو قیف وبا ماسوره ساده میزنیم مهر مخصوص شیرینی برنجی هست لوازم قنادیا دارن من نداشتم از ماسوره استفاده کردم طبق فیلم عزیزانی که تو فر درست میکنن دمای فر ۲۰۰ درجه حدود ده الی ۱۵ دقیقه زیر ودور شیرینی طلای بشه کافیه نباید تغییر رنگ بده اگه فرتون زود داغ میشه ۱۸۰ درجه کافیه قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود ۱۵ الی۲۰ زیر شیرینی طلای میشه اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد من نزاشتم من از سینی پیتزا استفاده کردم فرقی نداره هر جنسی که باشه فقط نسوز باشه مهر رو ابتدا به آرد بزنید بعد روی شیرینی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد برنج….. ۱۰۰ گرم ارد سفید…..۲۰۰ گرم پودر گل سرخ….. به مقدار لازم روغن صاف یا کاملا جامد … ۱۴۰گرم بکین پودر…..نصف قاشق چای خوری پودر قند……۱۵۰ گرم پودر هل نصف ق م طرز تهیه: روغن و پودر قند را حدود ۴ دقیقه با همزن بزنید.بعد وانیل و هل و پودر گل سرخ را اضافه کنید کمی هم بزنید.ارد برنج و بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.کمی مخلوط کنید به مواد اضافه کنید. با نوک انگشتان مخلوط کنید وبعد داخل کیسه بزارید .بمدت ۲ ساعت تا استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.قالب بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۲ دقیقه قرار دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی: ۴عدد متوسط تخم مرغ: ۲عدد نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم آرد گندم: ۲ق.غ روغن کنجد: ۲ق.غ ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد