eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی پادرازی قزوین، شیرینی خوشمزه ای هست، گزینه ی مناسبی برای شیرینی_عید، می تونین هم به اشکال مختلف قالب بزنین هم با دست مشابه تصویر فرم بدین. مواد لازم :👇 ارد سفید شیرینی پزی 200 گرم (حدود یک و یک سوم پیمانه یا لیوان) اردبرنج 100گرم (یک پیمانه سرخالی) روغن صاف 140گرم، می تونین از روغن صاف قنادی یا صاف معمولی (خانگی) استفاده کنین. پودرقند 150گرم (من ۱۲۰ گرم ریختم حدود ۲/۳پیمانه) پودرهل 1/2ق چ تخم خرفه برای تزیین دستور تهیه :👇 اگر از روغن معمولی استفاده کردین، روغن را در ابتدا بر روی بخار اب ذوب کرده تا کاملا شفاف شود سپس حداقل هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، با این روش روغن معمولی صاف شده است. روغن و پودرقند_الک شده_را در ابتدا کمی با قاشق مخلوط کنید بعدبا همزن به قدری بزنید تا کاملا پوک و سفید و ابری شودپس ازان اردهای الک شده و پودر هل را بیفزایید با قاشق خوب مخلوط کنید تا ارد خوب به خورد روغن رود، دست اخر با نوک انگشتان دست کمی ورز‌ دهید تا خمیر یکدست شود، اگر خمیر هنوز حالت پودری داشت ان را یکبار از چرخ گوشت رد کنید. پس ازردشدن از چرخ گوشت خمیر اگر چسبنده است ان را در نایلون به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت درمحیط بگذارید تا کمی نرم و با محیط همدماشود، خمیر را بین دو نایلون باوردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید قالب دلخواه بزنید و یا اینکه اگر بخواهید به شکل تصویر دراورید، بعد از چرخ کردن خمیر و قبل از استراحت دادن در یخچال کمی از خمیر را جدا کنید به ان پودر کاکائو بیفزایید تا خمیر کاکائویی نیزداشته باشیم، پس از استراحت خمیر از خمیر ساده به اندازه گردو و از خمیر کاکائویی به اندازه فندق جدا کنید بر روی هم قرار دهید کمی گلوله کنید تا رنگها درهم مخلوط و حالت ابر و بادی شود سپس با دست فرم دهید، درسینی کاغذا روغنی نداخته بچینید تخم خرفه بپاشید در فر از 20_15 دقیقه قبل گرم 170درجه طبقه وسط به مدت 15دقیقه قرار دهید، پس از پخت شیرینی ها نرم هستند و با دست گذاشتن پودر خواهند شد چندین ساعت اجازه دهید تاسرد‌ و سفت شوند و سپس در ظرف مناسب بچینید. بافت این شیرینی پودری ونرم خواهدبود. 🛑اگر چرخ گوشت نداشتین تا جایی که خمیر کاملا لطیف شود آن را با سرانگشتان ورز دهید. armiamardanian 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره نرم ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک پنس آرد ۳ لیوان زعفران دم کرده ۱ ق چ همه ی مواد باید هم دمای محیط باشند در ظرفی کره ی نرم شده و شکر و وانیل را هم بزنید با همزن برقی تا سفید و روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که با هم الک کرده اید به آن اضافه کنید و با دور کند چند ثانیه هم بزنید تا خمیر درست شود خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت استراحت داخل یخچال بدهید و بعد خمیر را بین دو نایلون به اندازه ۳ میل پهن کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن را با ترافل و یا کنجد تزیین کنید و در فر گازی با دمای ۱۸۰درجه و برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد کافیست @shirini71
کاری که عطر و طعم این نون قندی با شما میکنه،اون کهنه شراب نابی که حافظ و خیام ازش گفتن باهاتون نمیکنع🤤 از بس عطر و طعمش محشره...تازه بدون فر هم میشه درستش کرد😍دیگه چی میخواید ازش؟؟! ‌✳️⁩چی میخواد؟ آرد(ترجیحا آرد نان)2/5پیمانه معادل 300گرم پودرشکر:1/2پیمانه معادل 100گرم ماست:1/2پیمانه معادل 120 گرم بکینگ پودر:1و 1/2 ق چ کره:25گرم(جایگزین 2 ق غ روغن مایع) روغن مایع:1/4پیمانه معادل 60گرم پودر هل:1 قدچ زنجبیل:1 ق چ زعفران دم کرده :2 ق غ ✳️برای رومال: تخم مرغ :یک عدد وانیل و نمک :نوک ق چ زعفران:دلخواه ‌✳️⁩چیکار کنیم: روال کار مشخصه،من چندتا نکته بگم: 🟠ادویه ها رو حذف نکنید مخصوصا زنجبیل تاثیر زیادی تو طعمش دارن 🟠زیاد ورز ندید،نباید به روغن بیفته در حد یک دست شدن 🟧خمیرخیلی سفت بود میتونید 2 ق غ آب بهش اضافه کنید 🟥سوراخ ها رو کاملا عمیق برنید که موقع پخت محو نشن. 🔴‌خمیر رو نازک کنید 3 الی 4 میلی متر حدودا تو سینی 30*40 جا میشه،من نصف کردم خمیرمو 💡تو تابه خواستید بپزید بذارید از قبل گرم بشه ،دم کنی بذارید،تابه دو طرفه واشرش بیرون بیارید. 💡تو فر از قبل گرم شده،دمای 180درجه،حدود 20دقیقه،کافیه،میتونید چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید روش طلایی بشه. 🟣خواستید ترد تر بشه دما رو کم کنید،تایم رو بیشتر +یادتون نره: -سالم بخورید،سالم بمونید‌❤️⁩ دوسدون دارم زیادتا🥰 📮پست رو بفرست برا هرکسی بچه داره چون بهترین میان وعدس براش @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد ۱۳۰ گرم ۲ عدد تخم مرغ کره ۱۰۰ گرم شکر ۹۰ گرم وانیل۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک نوک ق چ ۷۵ گرم گردو خردشده ۷۵ گرم کشمش ۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری) کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید. . .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو) پیاز : ۲ عدد (۱۵۰ گرم) نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به مقدارلازم زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز بدین تا کاملا منسجم بشه روشو سلفون بکشید و دو ساعت بزارید داخل یخچال (میتونید شب قبل اماده کنید و بزارید داخل یخچال) حالا تابه دو طرفه رو کمی چرب کنید(با واشر) مواد و داخل تابه پهن کنید دوباره یکساعت بزارید داخل یخچال تا تمیزتر برش بخوره بعد برش بزنید بزارید روی گاز با شعله ملایم آب بندازه و آروم بپزه وقتی ابش تبخیر شد سه قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و هر دو طرف رو سرخ کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم آرد الک شده یک و نیم پیمانه پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم) روغن مایع نصف پیمانه ارده نصف پیمانه وانیل نصف قاشق مرباخوری گردوی خورد شده نصف پیمانه طرزتهیه پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره همدمای محیط ٢۵٠ گرم روغن مایع ١/٢ پیمانه شکر ١/٢ پیمانه ماست ١/٢ پیمانه تخم‌مرغ ١ عدد بیکینگ پودر ١٠ گرم وانیل ۵ گرم آرد تقریبا ۵ تا ۶ پیمانه . مواد میانی: سیب متوسط ۵ تا ۶ عدد ‌ شکر ۴ قاشق غذاخوری دارچین ١ قاشق چایخوری استاندارد . سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و بعد سیب ها رو با شکر روی حرارت متوسط بپزید تا سیب ها نرم شده و آب اونها کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید. . برای درست کردن خمیر شیرینی همه مواد خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه. بهتره که خمیر رو بعد از آماده شدن، ١۵ دقیقه توی یخچال قرار بدید. بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و به شکل دلخواه باز کنید و از مواد میانی روی خمیر ریخته و خمیر رو ببندید. شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید و اون ها رو توی فر که از قبل با دمای ١٧٠ درجه گرم کردید قرار بدید تا زیر شیرینی ها طلایی بشه. بعد از فر خارج کنید و وقتی خنک شد روشون پودر قند بپاشید. نکته: میتونید توی مواد میانی به مقدار دلخواه گردوی خرد شده هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه😍 tasty.lady20 📚@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه اهری مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۲۰ گرم ماست شیرین(بدون آب) ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم بیکینگ‌ پودر ۱ ق غ سرکه سفید ۱ ق غ پودر زنجبیل ۱ ق چ آرد شیرینی پزی و قنادی ۳۰۰ گرم رومال: زرده تخم مرغ ۱ عدد شیره انگور یا خرما ۱ ق چ طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و پودر قند را مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شده و کشدار شود. بکینگ پودر و سرکه به ماست اضافه و به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. زنجبیل و روغن اضافه و مخلوط کنید. آرد طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید خیلی خمیر هم نزنید که روغن پس میده مواد کمی چسبناک هست یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا سفت تر بشه. روی میز کار آرد بپاشید و خمیر با دست پهن کنید به قطر حداکثر یک سانت خیلی نازک نکنید خمیر کاتر بزنید و رومال کنید ۲ مرتبه و با چنگال طرح بندازید . و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه بپزید . خیلی داخل فر نمونه که خشک میشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🌙🌙 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅برنج آبکش چاق نمی کند؟ 🔸برخی از مادران با تصور اینکه موقع آبکش کردن برنج نشاسته آن از بین می رود و چنین برنجی لاغرکننده است، برنج را آبکش می کنند! 🔸اما باید گفت بیش از 80% برنج را نشاسته تشکیل می دهد. آبکش کردن برنج نشاسته را از بین نمی برد بلکه در این میان فقط ویتامین های برنج و از آن جمله ویتامین کمیاب B هدر می روند و برعکس چنین برنجی بیشتر چاق کننده است 👉 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍👇 👈تاس کباب و من این مدلی درست میکنم گوشت گوسفند و ترجیحا با استخون باشه تفت میدم با پیاز داغ و رب و ادویه و دو سه لیوان آبجوش و نصف لیوان الو خورشتی میزارم دوساعتی بپزه با حرارت ملایم . بعد سیب زمینی.به .هویج .پیاز درشت فقط از وسط نصفش میکن.....سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم چهل دقیقه زمان میدم تا خوب جا بیفته نمکشم اخر سر بریزید . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 ▫️آردگندم 300 گرم ▫️شکر 250گرم ▫️روغن مایع 150گرم ▫️کره 100گرم ▫️آب 300میلی لیتر ▫️هل 1/2قاشق سوپخوری ▫️محلول زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری ▫️گلاب 1/2پیمانه 🔸آب رو با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شربت حاصل را سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید روغن رو تو ظرفی( ترجیحا مسی )بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه (میزان تفت آرد بدلخواه ) ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت آماده را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره و باصطلاح قنداقی بشه درضمن استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست @shirini71